Kategorier
Prisjakt

janik

Medlem sen 2014-04-23
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324
3.6
(24)
10 månader sedan
Mycket trevlig telefon i behändigt format, jag har alltid föredragit telefoner av lite mindre storlek så de enkelt får plats i fickan och går att använda med en hand. Har också haft Sony telefoner under en längre tid eftersom jag föredrar deras design. Allt som jag inte nämner nedan är jag nöjd med :) -Kameran kunde vara bättre, de flesta andra telefoner tar mycket bättre bilder. -Kameran fungerar inte alltid vid lågt batteri, hänger sig. -Vid enstaka tillfällen har alarmet inte gått att stänga av utan omstart. Jag har även haft samma problem som Dragonslayer med laddporten, för mig var det smuts från fickan som pressats in i laddporten efter 1,5 års användning. Efter rengöring av laddporten fungerade det utmärkt igen, har dock hänt mig med andra telefoner också.
Philips 46PFL8007T
2.8
(2)
7 år sedan*
En mycket trevlig TV som gör vad den ska vad gäller filmtittande och tv-spelande! En funktion som gör att gillar tv'n desto mer är Ambilighten, en av de funktionerna som jag gillar mest med tv'n efter bildkvalitén som går att få till efter lite kalibrering och arbete i menyerna. Plus -Bra bild -Ambilight -Bra ljud i medföljande högtalare -Snygg TV samt FOT som tv'n står på Minus -Sega menyer, respons från tv'n när du knappar på fjärren. -Tv'n kan "låsa" sig i bland och det krävs omstart -Tappar signal från HDMI när exempelvis PS3 byter upplösning -Dålig smartTV Fick den för ett bra pris så för mig var det ett prisvärt köp men den har dock några saker som kan förbättras.
*Redigerades 7 år sedan
GoPro Hero3 Black Edition
4
(13)
7 år sedan*
Rolig pryl och enkel att ha med sig! Har haft min GoPRO kamera med mig på rundresor i Asien samt ute i skidbacken och filmat/fotat lite varstans. Plus -Bra filmer i snabbhastighet -Bra undervattensfilmning i hyffsat ljus -Liten -Enkel att använda med appen/remoten Minus -Usel batterikapacitet -Ok stillbilder i bra ljus -dåliga bilder/skärpa i sämre ljus eller i rörelse -dålig ljudupptagning av tal Är sugen på GoPro3+ då jag misstänker att bilder i rörelse och filmning i sämre ljus är förbättrat samt att batteriet har en bättre livslängd. Trots ovannämnda kan jag varmt rekommendera en GoPro Hero 3 Black om du känner att du vill komma undan lite billigare men vore jag dig så skulle jag köpa en GoPro Hero 3+ Black :)
*Redigerades 7 år sedan
MSI GT70 Dominator Pro 2PE-1091XNE
3.5
(1)
7 år sedan*
Mycket snabb och rapp laptop som ger dig allt du behöver vad gäller spel! Den är även fin att titta på och väger inte så mycket som jag trodde att den skulle göra. Fick betyg över 5600 i senaste 3dMark och den rankades som bättre än 57% av datorerna på marknaden som kört programmet just nu. Dvs. Långt över deras markering för gaminglaptops. Plus -Prestandan! inga problem att lira senaste spelen i fullHD upplösning -Relativt tyst, sällan fläkten går upp på högvarv -Snygg Minus -Gillar inte touchpaden (den används dock sällan) -Krångligt att få till alla drivrutiner med windows7, har ännu inte lyckats med allt men det mest elementära. Kan varmt rekommendera denna laptop till andra, den har hittills fungerat utan några som helst problem (förutom drivrutins meckande vid installationen av OS)
*Redigerades 7 år sedan