Kategorier
Prisjakt

cuvier

Medlem sen 2014-03-29
9
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Creed Aventus edp 120ml
4.2
(2)
4 år sedan*
Denna parfymen är bara helt outstanding! Har aldrig fått så många komplimanger i mitt liv, av både tjejer, killar, unga, gamla. Den är fräsch, maskulin, förförisk och exklusiv. Parfymen är långlivad och håller i sig i 10 timmar. Lite dyr i min mening, men det är faktiskt något alldeles extra med Aventus! Jag använder andra parfymer som Dior Sauvage, Bleu de Chanel, Acqua di Gio profumo, Dior Homme intense, en hel del Boss parfymer, en rad Tom Ford parfymer till vardags, men för lite viktigare tillfällen så använder jag Aventus, och man känner genast hur självförtroendet får en rejäl boost! För er som funderar om den är värd att inhandla men inte vet hur den doftar, så rekommenderar jag er att köpa 2ml flaskan för 95kr innan ni bestämmer er. För trots allt, så är det ändå ett par tusenlappar som man får lägga på den stora flaskan. Kort och gott! Helt klart min nya favorit!
*Redigerades 4 år sedan
LG G2 D802 32GB
4.4
(114)
7 år sedan*
En nästan fulländad lur som piskar skiten ur de flesta andra telefonerna, speciellt överskattade Samsung! Ett par brister dock som med enkla uppdateringar hade löst problemen. Finns verkligen inte mycket att klaga på. Fantastisk batteritid, utmärkt display och supersnabb hårdvara. Två minus: högtalaren och autofokus. Annars perfekt.
*Redigerades 4 år sedan
Jaybird X3
2.8
(92)
1 669 kr
4 år sedan*
Fick dessa idag! Och måste säga att det var värt väntan. Dessa lurar är snyggare, elegantare och bättre än sina föregångare! Ljudet är helt fantastiskt med kraftigare bas, och tillsammans med appen så förhöjs hela ljudupplevelsen. Grym batteritid som levererar betydligt bättre än både X2 och Freedom. Jag har ägt alla modeller av jaybird hörlurar, och X3:orna är överlägset bäst
*Redigerades 4 år sedan
Opal Duschdörr 70
3.8
(1)
5 år sedan*
Köpte två väggar på buildor.se Den ena var defekt vid leverans! Men vilken service! John som tog emot min reklamation löste mitt problem direkt. Jag fick prisgaranti och en ny vägg skickad direkt! Rekommenderar buildor.se starkt! Proffsig personal
*Redigerades 5 år sedan
Viktor & Rolf Spicebomb edt 50ml
4.6
(5)
471 kr
5 år sedan*
Köpte denna på harmoniq, och blev överraskad av boxen jag fick. Kom i en fin ask med after shave och duschgel. Doftar fantastiskt och sitter i länge. Den är fräsch och upplevs som exklusiv!
*Redigerades 5 år sedan
LG G3 D855 32GB
4
(93)
2 895 kr
7 år sedan*
Fantastisk telefon, med fantastisk skärm. Hela telefonen känns premium och påkostad. Har använt den nu i ett par dagar och måste säga att batteritiden är minst lika bra som G2:ans, trots skärmupplösningen. Bilderna blir väldigt bra och kameran känns rapp. En perfekt telefon att se på film med. Bara gott att säga om denna lur. Mycket bättre än överskattade Samsung, som har slutat bry sig och bara lever på sin storhet. Hoppas det går utför.
*Redigerades 7 år sedan
LG G Pad 8.3 V500 16GB
4.3
(30)
7 år sedan*
Köpte denna till frugan efter att jag lyckats tjata bort ipad mini som alternativ:-) . Hon är helnöjd med plattan. Finns inte mycket att klaga på, förutom högtalarna som är halvkassa. Plattan är inte lika rapp som G2:an, vilket är helt förståeligt. Synd att det inte är ac standard på wifin. Annars mycket platta för pengarna som har en hel del prestanda och en underbar skärm. Ännu bättre blir den när man har uppdaterat till kitkat.
*Redigerades 7 år sedan
Apple MacBook Pro (2012) - 2,5GHz DC 4GB 500GB DVD±RW 13"
3.9
(24)
7 år sedan*
Inte mycket att klaga på. Fantastisk dator som presterar mycket bra under press. Har ökat ram minnet och lagt till en ssd disk istället för DVD:n, och vips så har man en dator som håller minst i ett par år! Det enda är väl skärmen som hade kunnat ha lite högre upplösning. Synd att Wifin inte är ac standard. Annars kanon
*Redigerades 7 år sedan
Jaybird Bluebuds X
3.4
(32)
2 199 kr
7 år sedan*
Tyvärr inte värda priset! Bra ljud och stryktåliga. Batteritiden är definitivt inte i närheten av 7-8 timmar som nämns i specifikationerna. 3-4 timmar på full volym. Tråkigt att man ska behöva ladda lurarna varannan dag.
*Redigerades 7 år sedan