Kategorier
Prisjakt

Razpootin

Medlem sen 2014-03-26
21
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Spel & Sånt
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan
Spel & Sånt har varit bäst t.o.m. innan de hade en webbshop! Sån otrolig service-minded och trevlig personal, alltid bra priser på varan och frakten. Fantastiskt utbud av både nya och äldre spelrelaterade artiklar. Fantastiskt mysig butik. S&S har varit min go-to-butik sen 2002!
Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan*
Var inte nöjd med ett telefonskal, så jag skickade tillbaka det till returavdelningen och begärde pengarna tillbaka. Erhöll ett mail om att de nekade ångerköpet eftersom plomberingen var bruten. Dessutom kasserar de varan om jag inte hör av mig inom 14 dagar och köper tillbaka det igen för 49:-. Så de skiter alltså blankt i distansköplagen och är inte ett dugg serviceminded. Kunde lika gärna tända eld på 199 spänn. Hade helt klart varit roligare. Kommer garanterat aldrig handla där igen, då jag nu upptäckt hur denna nätbutik agerar. Usch.
*Redigerades 2 år sedan
Sony HandyCam FDR-AX53
3.5
(3)
8 990 kr
2 år sedan
Plus - Väldigt fin bild, välbyggd och smidigt med tittöga. Minus - Otroligt seg fokusering när man zoomar, Sony's menysystem är fruktansvärt förlegat och jobbigt att navigera, minneskortet har en tendens att glappa, manuell fokusering med justerhjulet är riktigt långsam. Och varför i helv*te tillverkar man kameror som fortfarande är låsta till gamla PAL? D.v.s, 25fps istället för 30 och 50fps istället för 60.... Det största minuset med AX53 är att stabilisatormotorn är otroligt högljudd och kommer tas upp i filmerna du spelar in. Det blir ett konstant brusljud som hörs tydligt i inspelningarna. Väldigt störande och är huvudanledningen till att jag lämnade tillbaka kameran.
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Har handlat från Inet väldigt många gånger nu och är väldigt nöjd med köpen. Extra stort plus för att det aldrig är något tjafs ifall man vill lämna tillbaka något. Det är faktiskt en av anledningarna till att jag återkommer och handlar igen. Upplever det som helt smärtfritt ifall en vara inte helt lever upp till mina krav, så är det väldigt enkelt att göra ett ångerköp. Till skillnad mot (väldigt många) andra nätbutiker så känns hela den biten väldigt smidig. Väldigt snabba leveranstider bidrar också till betyget. Allt som allt, en riktigt bra butik.
*Redigerades 2 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
7 år sedan*
När både Returavdelningen på telefon och kundtjänsten inte kan skilja på Ångerrätt och Öppet köp så är det riktigt jävla illa. Att bli nekad ångerköp (14 dagar enlig lag!) på både chatten och via telefon så tycker jag att de personerna sitter på helt fel jobb. (Köpt mobiltelefon och brutit förpackningen). Ringde till en annan avdelning (Övriga frågor) och talade med en nykter person fick rätt direkt. Skönt att inte alla är helt inkompetenta iaf.
*Redigerades 2 år sedan
Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324
3.6
(24)
2 år sedan*
Väldigt gediget byggd med fantastiskt grepp utan skal. Skärmen lämnar lite att önska. Inte upplösningen, vilket är precis lagom, utan färgerna i skärmen som saknar riktig punch trots "deeper colours"-läget. Hade vart önskvärt med AMOLED. Betraktningsvinklarna är fortfarande dåliga (vitnar / gråar sig vid lutning). Utöver det väldigt bloatad med massa skit, vilket mestadels går att inaktivera eller avinstallera. Också konstigt nog väldigt mycket hackande trots Snapdragon 845 (fullt uppdaterad telefon). Platt ljud i högtalarna, som återger vibrationer i chassit när man krämar på lite... De kunde lätt fått plats med 3,5mm hörlursjack. Trevlig och överlag ok kamera. Saknar dock optisk bildstabilisering. Helt klart ett klipp hos Elgigantens BlackFriday för 3490:-. EDIT Tycker att displayen överlag är väldigt dålig, seg ( visar trails och ghosting) och när man skriver på tangentbordet så missar den ofta vilken bokstav man trycker på... har ingen aning om det är själva glaset är för glatt eller nåt. Displayen känns inte responsiv och precisionen är dålig.
*Redigerades 2 år sedan
OnePlus 6 256GB
4.5
(13)
4 729 kr
2 år sedan*
Fantastisk telefon för någolunda billig peng. Otroligt flytigt interface utan några som helst lagg eller släp. Fantastisk batteritid med 6,5h skärmtid (70-90% ljusstyrka). Väldigt bra kamera med optisk bildstabilisering. Väldigt bra högtalare med djup och som inte distar när man ökar till fullt. Utmärkt skärm med bra ljus och lilviga färger. Stort plus för 3,5mm jacket. Uppskattar den platta skärmen (avskyr välvda kanter på displayer). Massa smarta funktioner såsom svepningar på släckt skärm (musikkontroll, lampa, snabbstart av appar). Dubbeltryck på skärmen för att väcka/släcka-funktion. Ambient display, som visar klockan eller nya meddelanden (svart skärm med endast ett fåtal upplysta pixlar som visar information en kort stund). Förapplicerat displayskydd. Medföljande plastskal som faktiskt är skönast av alla de jag testat. Överlag en riktigt bra telefon på nästan alla plan. Det enda minuset är att den har notch.
*Redigerades 2 år sedan
D-Link DWA-582
2.6
(6)
327 kr
2 år sedan
Köp inte dethär kortet. Efter installation så kan det inte ens ansluta till något av mina hemnätverk. Efter 20 omstarter och felsökningar så kunde jag till slut ansluta men det dröjde bara 2 minuter så fick den tokspel och visade "Connection_Timeout"... Rent skit, som är dyrt. Köp TP-LINK istället, billigare och funkar i alla väder.
JBL T110 BT
2.8
(5)
288 kr
3 år sedan*
Riktigt skräpljudiga lurar utan något som helst djup. Saknar fyllighet. Instrumenten låter som tändstickaskar när man spelar akustiska låtar. Annars snygga och sköna, men inte värda 400 spänn.
*Redigerades 3 år sedan
Asus ROG Swift PG248Q
3.1
(8)
4 148 kr
3 år sedan*
Riktigt mellanmjölkig skärm som varken är jättedålig eller jättebra. Alla funktioner såsom att överklocka till 180hz från 144, G-sync o.s.v, fungerar som väntat utan problem. Men att betala över fyra tusen spänn för att sedan överraskas av hur dålig färgåtergivningen är så åker den raka spåret tillbaka till butiken. Har haft en helt vanlig 1,200 kronors Samsung monitor tidigare som ger betydligt rikare och djupare färger än den här. ASUS-panelen är riktigt blek i svärtan och man blir irriterad över att den "vita mättnaden" nästan har en gloria runt det vita färgerna som visas på skärmen. Det känns nästan "solljus-irriterande". För att ge exempel, så är färgen på webbläsaren Google Chrome's menyer en hyfsat ljus typ av gråfärg i sitt ursprung - inte på den här skärmen. Där det skall vara ljusgrått visar panelen istället kritvit. Färgerna i övrigt är obefintliga även om man krämar på eller ställer in inställningarna efter behag. Känns inte som att de övriga finesserna väger upp mot den dåliga färgåtergivningen så det blir att lämna tillbaka omgående.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1