Kategorier
Prisjakt

Unregistered14e1d5e7

225
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Vitvaruexperten.com
Bra
(238)
Utmärkt
4 år sedan*
Jag kommer att skriva en längre utläggning för att motivera mitt omdöme här på Prisjakt, men då jag misstänker att många bara läser de första raderna, vill jag kort sammanfatta det hela på följande sätt: Vitvaruexperten tillhandahåller en, i mitt tycke, användarvänlig hemsida, ett stort utbud av såväl olika varor som varumärken samt konkurrenskraftiga priser. Vidare vill jag betona att den kompetens som jag har fått ta del av har varit mycket berikande. Vad jag framför allt vill framhålla är den känsla för god service vilken jag har fått ta del; där Vitvaruexperten sätter kunden främst och gör sitt yttersta, och faktiskt mer därtill, för att på bästa möjliga och smidiga sätt lösa eventuella problem som kan uppstå. Det gör att jag kommer att både återkomma, men också rekommendera, Vitvaruexperten till andra, både vänner och bekanta - men också här på Prisjakt. För att exemplifiera och ytterligare motivera mitt ovanstående resonemang: Jag och min sambo gjorde, för några veckor sedan, vår allra första beställning hos Vitvaruexperten; en återförsäljare vilka vi aldrig tidigare hade hört talas om, men som vi såg hade en användarvänlig hemsida, ett brett utbud av varor/varumärken och inte minst konkurrenskraftiga priser. Vi lade en beställning på en kyl och en frys, och fick dessa levererade på utsatt tid. Till vår stora besvikelse visade sig dessvärre båda produkterna ha olika typer av defekter - defekter vilka jag vill betona att Vitvaruexperten på intet sätt var skyldiga till. Jag tog omgående kontakt med Vitvaruexperten, och möttes direkt av en stor förståelse och en stark vilja att lösa mitt problem på bästa möjliga sätt. Under en tid hade jag kontinuerlig kontakt dels med Vitvaruexperten men också med tillverkaren av vår kyl och frys. Och när tillverkaren svek, för det upplever jag bestämt att de gjorde, valde istället Vitvaruexperten att göra det motsatta! Mina samtal, med framför allt Christian, var bland de mer lärorika och givande samtal jag haft gällande olika typer av inköp. Jag upplevde en genuin vilja att göra "rätt för sig", trots att Vitvaruexperten på intet sätt hade gjort något fel till att börja med. Jag erbjöds flera olika typer av (bra och smidiga) lösningar, och har idag en fantastisk fin kyl och frys av ett annat fabrikat än det jag ursprungligen lade en beställning på. Tack för fantastisk service och kompetens!
*Redigerades 4 år sedan
Den Gode, den Onde, den Fule
4.6
(49)
98 kr
12 år sedan*
Tidlös klassiker.
*Redigerades 12 år sedan
Bolt
3.9
(54)
96 kr
12 år sedan*
Bästa film jag sett på mycket länge. Äger över 230 blu rays, så när jag säger att det här är en av de bättre av alla de filmer jag har, så betyder det något. Jag är sparsam med 10or, har gett max fem av mina 230 filmer det betyget.
*Redigerades 12 år sedan
Patton (NL)
4.2
(4)
12 år sedan*
Riktigt, riktigt bra film! Som Blu-ray håller den också god standard vad det beträffar såväl PQ och AQ. Ett givet köp helt enkelt!
*Redigerades 12 år sedan
Bridge to Terabithia (2007) (US)
3.8
(8)
13 år sedan*
Bridge to Terabithia. En film jag inte visste något om när jag köpte den, tänkte att det kanske kunde vara en trevlig och lättsam fantasy-film. Jag hade fel. Det här var en film som verkligen berörde mig på många plan, en film som utmärker sig gentemot mina övriga (49 stycken) Blu-ray filmer. Inte för att bilden är slående fin (för det är den), eller för att ljudet är fantastiskt bra (för det är det) utan för att hela filmen andas stämning, en magisk atmosfär som lägger sig tung i rummet där man ser filmen och en känsla som följer en när TVn väl är avstängd och musiken från filmen tystnat. De unga skådespelarna gör ett fantastiskt jobb, och allting känns väldigt...ja, genuint. Det är här en film som jag verkligen vill rekommendera till alla, den är inte bara för små barn, utan ungdomar och vuxna såväl. Fick jag bara behålla en film i hela min Blu-ray-samling så skulle det bli denna. Det är så mycket jag uppskattar Bridge to Terabithia - en film jag inte visste något om, men som tog över min samling på en kväll. En fantastisk film om fantastiska personer i en fantastisk miljö. Låt Bridge to Terabithia förgylla din kväll!
*Redigerades 13 år sedan
Braveheart (UK)
4.6
(25)
11 år sedan*
*Redigerades 11 år sedan
Revolutionary Road
3.4
(8)
129 kr
11 år sedan*
*Redigerades 11 år sedan
Seven Pounds (UK)
3.9
(8)
149 kr
11 år sedan*
*Redigerades 11 år sedan
Happy Feet
3.7
(29)
88 kr
11 år sedan*
*Redigerades 11 år sedan
The Stranger Inside (2007)
3.6
(20)
88 kr
11 år sedan*
*Redigerades 11 år sedan
Sida 1