Kategorier
Prisjakt

Syntax

Medlem sen 2005-11-27
6
Bidrag
5
Hjälpsamröster
XTZ Headphone Divine
3.9
(42)
690 kr
4 år sedan*
Ljudkvalitén då man använder XTZ Appen och spelar musik är fantastisk. När man använder andra tjänster tex Spotify är ljudet fortfarande väldigt bra. Jag skulle rekommendera lurarna även om man bara kör Spotify. För film fungerar lurarna också bra men har inte den där djupa basen som man vill ha från film. Det är lurar för musik. Bluetooth till mobilen fungerar nästan helt felfritt. Kopplats bort någon enstaka gång och avståndet räcker klart för min lägenhet på 52 kvadrat. Haft lite mer problem då jag kopplat till min laptop men det kan ju vara laptopen. Mikrofonen finns där men rekommenderas inte att användas "Vad tyst det låter" "Låter som du är långt bort" etc fick jag ofta höra innan jag gav upp att använda den. Den fungerar men du får prata högt. Med sladden inkopplad fungerar det mycket bättre så ska du ha som headset är det trådat som gäller. Väldigt nöjd med lurarna i alla fall. Ljudet framförallt men de sitter bekvämt på mig. De är lätta att ta med. Bra batteritid. Laddar snabbt. NFC fungerar smidigt. Snygga nog för att gå runt med överallt.
*Redigerades 4 år sedan
Urbanears Plattan
2.5
(70)
249 kr
4 år sedan*
Hittade ett par och försökte hitta personen som glömt kvar dem. Då ingen ville kännas vid dem så tog jag dem som extra lurar. Värda priset då jag "fick" dem gratis. Svarta var de med så inte ens en rolig färg. Om jag ser till vad de kostar så är de väl okej för sitt pris. Ljudet är okej men inte bra. För sitt pris. Micken verkar fungera bra. Sitter bekvämt. Viks ihop bra. Så de får Acceptabel av mig. Föredrar mina AKG lurar ganska mycket mer.
*Redigerades 4 år sedan
Philips Avance Collection HR1673
3
(10)
4 år sedan*
Jättebra maskin! Tyvärr har några av mina tillbehör börjat låta något fruktansvärt. För att jag kört dem i diskmaskin. Det står i bruksanvisningen att du INTE ska göra med vissa delar. Så mitt eget fel. Skriver mest för att påminna eventuella andra köpare av denna annars väldigt bra maskin. Får ett minus endast för jag gärna sett en varning på delarna för just maskindisk.
*Redigerades 4 år sedan
Chroma Type 301 P-18 Kockkniv 20cm
2.9
(7)
898 kr
4 år sedan*
Ergonomin är väl personlig men om man gillar den så ger en ett mycket bra grepp att arbeta med. Håller skärpan bra och den har bra balans då man arbetar med den. Har prövat att slipa med både vanlig keramisk slipning och med Skärpstav/Skärpstål. Båda fungerar jättebra. Har använt i flera år och inga skador. Har köpt och rekommenderat till släkt och vänner.
*Redigerades 4 år sedan
Logitech Z-5500
4.3
(391)
10 år sedan*
Mycket bas, mycket diskant. Där i mellan är det rätt kasst. Rätt dålig balans på ljudet, en hel del distortion. Om man bara vill ha något surround till PS3/360/PC etc för att höra riktning på ljud i spel så fungerar det bra. Väldigt prisvärt är det i alla fall. Mitt andra ljudsystem kostar 10 gånger så mycket så ta kritiken som ni vill.
*Redigerades 10 år sedan