Danilos

Medlem sen 2014-03-05
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Tele2 Mobilt Bredband
Dålig
(55)
Usel
2 månader sedan

Katastrofalt! Blev lovad att få samma rabatt under hela avtalstiden, 2 år. Det lästes upp och jag godkände. Efter ett år kräver de skriftligt kontakt och slopade min utlovade rabatt. De kan inget göra säger de. Ni blir lurade av dessa! Akta er!

Kajakfiskarna
Utmärkt
ett år sedan

Tror inte jag någonsin tidigare varit med om en mer hjälpsam och proffsig hantering av ett internet-köp. Kan varmt rekommendera!

Buildor.se
OK
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Suverän kundservice då maskinen började strula. Fick allt serverat för mig och en bättre maskin på garanti. Full pott!

Tretti
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan

Rena skräpet till företag! Frysen jag beställde visade sig inte finnas och den de skickar istället visar sig vara skadad i transporten. Företaget i sig vill inte visa någon som helst intresse för att lösa problemet. Avråder alla till att handla hos dessa!

Trademax
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Fruktansvärt dåligt företag. Leveransen kom inte under den avtalade veckan trots att vi beställt flera månader tidigare. Vi fick tillslut själva hyra släp och hämta på dhl. Dessvärre fattades fyra stolar som aldrig dök upp flera flera veckor efter avtalad tid. Vi fick köpa stolarna från annat håll. Sedan föreslår de en ersättning av allt strul på ett patetiskt presentkort! Jag avråder alla från att köpa från Trademax!