Prisjakt

miaandreasson

Medlem sen 2014-02-13
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Tretti
Utmärkt
(500+)
Usel
10 månader sedan
Jag beställde ett kylskåp i slutet av november som skulle komma i mitten av december. När vi kommit in i december börjar dom skicka ut massa mail med nya leveransdatum. Detta datum flyttar på sig fram till slutet av januari och tillbaka till december. Jag blev trött på att dom ändrat leveransdag över 10 gånger på mindre än en vecka och kontaktar deras kundtjänst som lovade återkomma med det exakta datumet. Han återkom aldrig. Jag tyckte också att någon form av kompensation för denna rejält sena kyl hade varit på sin plats, men det man får är endast ett riktigt dåligt bemötande om man ens får något svar alls.
AndLight
Dålig
(11)
Usel
2 år sedan*
Om man vill vänta i 1,5 månad på sin lampa så är detta ett bra alternativ, annars inte... Jag beställde min lampa och den var försenad redan från början. Sedan har den fraktats med UPS från Danmark till Sverige och jag kunde hämta ut en del av lampan efter några telefonsamtal och mail till både UPS och andlight. Det jag inte visste då var att lampan bestod av två delar, så den andra skickades tillbaka till Danmark och sen tillbaka till mig. Sjukt jobbit och väldigt tidskrävande att få lampan levererad och jag har lagt ner väldigt mycket tid på detta. Det jag fick som kompensation från andlight för detta, precis ingenting!
*Redigerades 2 år sedan
Väskan
Usel
(17)
Usel
2 år sedan*
Först så hade produkten som jag beställt utgått, men jag fick inget meddelande om detta utan fick kontakta företaget efter 7 dagar och fråga varför inte min väska kommit. Då fick jag istället beställa en annan väska. Att denna väska då blir flera veckor försenad får jag heller ingen info om. Vi har heller aldrig kommit överens om ett pris, då jag sa att jag inte tänker betala fullt pris för detta. Det slutar med att jag får en väska 4 veckor försenad, och jag får 200kr rabatt på den. Jag fick åka på två resor utan riktig resväska... Det är på tok för lite för dålig kommunikation och alldeles för lång leveranstid, riktigt uselt!
*Redigerades 2 år sedan
Netoteket
OK
(6)
Usel
2 år sedan
Efter 10 dagar mailar jag och frågar varför jag inte fått min vara och får då till svar att den ej finns i lager. Ingen info eller något om detta innan jag tar kontakt, riktigt dåligt!
Wakakuu
Dålig
(4)
Usel
4 år sedan*
Ett bra sortiment av kläder men det är inte billigt och med dom priserna förväntar jag mig betydligt bättre service. Vid minst 5 gånger när jag har beställt kläder från Wakakuu så har det varit slut på lagret och då får man ett mail med att varan tyvärr är slut, inget mer. När jag då hör av mig och tala om att jag inte är nöjd så säger dom bara att det är tyvärr så här, det står i våra köpavtal. Så efter några år som kund så har jag nu fått nog av dålig service, kan inte rekommendera denna butik.
*Redigerades 4 år sedan