Prisjakt

zmmby

Medlem sen 2014-02-12
20
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Trendrum
Bra
(465)
Usel
ett år sedan

Varning för denna butik. Jag registrerade mig bokstavligen för att varna er andra om detta. Jag beställde en soffa och två badmattor, vilket båda badmattorna var bruna av smuts när de kom fram. Utöver det så fick jag ingen orderbekräftelse inuti paketet, eller en retursedel att skicka tillbaka detta. Paketet tog nästan två veckor för mig att komma fram, mer än 14 arbetsdagar. Min soffa fanns på lager, men efter 14 dagar så kontaktar kundtjänsten mig(jag fick kontakta dom först såklart.) och säger att paketet är sönder och frågar om jag vill beställa en ny soffa som tar 4-10 veckor. Nu har jag valt att makulera min soffa, och skickat mer än fyra mail till kundtjänsten och inte fått någon respons. Trendrum är ett av mina sämsta upplever på länge, och jag shoppar nästan allt online. Det här är en butik som jag skulle inte ens önska till min värsta fiende. Oavsett om ni ser ett lågt pris, eller något lockade att köpa så uppmanar jag er att ni ska verkligen inte köpa ifrån detta företag. Vi måste sätta ner foten som konsumenter och visa dessa företag att kunden kommer alltid först.

Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
3 år sedan

Två veckor, och min order har inte ens lämnat lagret. Inget mail om någon försening eller ersättning. Avbokade hela beställningen nu och betala hellre mer till ett seriöst och professionellt företag. :-) Man ska värna kundservice och respekt. Kom ihåg det, människor!

Apoteket
OK
(51)
Usel
4 år sedan

Dyrt och överpris. Använd Apotea istället.

Harald Nyborg
Dålig
(60)
Usel
4 år sedan*

Efter jag har väntat 7 dagar på att min order ska lämna lagret så skickar dom även fel produkter. Vilsna bönder ska inte hålla på med business. Undvik!

*Redigerades 4 år sedan
Granngården
OK
(500+)
Usel
4 år sedan*

Jag returnerade nyss mitt paket. Granngården erbjuder bara dagtid(8-11 mån-fre) hemleverans, vilket gör att om du har ingen hemma så måste du ta ledigt en hel arbetsdag för att ta emot paket :-). Dom skriver inte det när man beställer heller. När jag kontaktade kundsupport så säger dom "tyvärr" och inget annat. Helt värdelöst. Jag betalar hellre 100kr mer för min kattmat än handlar hos dom igen. Värdelös butik med värdelös support och värdelös hemleverans.

*Redigerades 4 år sedan
Lindgrens Radio-TV
Utmärkt
(25)
Usel
4 år sedan*

Dåligt och amatörmässigt företag. - Dyr frakt. 79kr för en order som är under 2kg. (När jag ville beställa ett par högtalare så gick frakten på 248kr!. Köpte via CDON och fick hemleverans gratis istället.) Sedan att dom har en tredje-part leverantör som levererar åt DHL gör att hela processen tar ännu längre tid. Det har gått två dagar nu sedan jag har beställt och dom har "skickat" paketet men ändå så syns ingenting på DHL's spårningslänk. Jag ringde DHL och dom säger att företaget har ej skickat/DHL har ej tagit emot paketet. - Överpris De flesta priserna som du ser på deras hemsida, går att köpa på andra stället för billigare priser. Ett exempel är Yamaha HS7 te.x som fortfarande kostar 2000/st när du kan hitta samma högtalare för 400kr(!) billigare på andra sidor. (Prisfall finns på Prisjakt) Deras priser är gamla och förändras inte, när andra företag sänker sina priser med tiden. - Dålig kundservice Jag har stått i telefonkö nu i 5 minuter, fast grejen är att ingen annan ringer till dom! Det är en liten butik i Hallstavik/Norrtälje och inte Skatteverket som man ringer till men ändå så svarar ingen. Det är inte upptaget i telefonen heller utan det ringer på bara. Jag väntade 5 minuter sedan så la jag på. Med tanke på alla dessa punker så rekommenderar jag att ni verkligen tar en annan butik. Netonnet / CDON / Komplett fungerar bra. Erbjuder gratis frakt också.

*Redigerades 4 år sedan
Vingåkers Factory Outlet
Dålig
(29)
Usel
4 år sedan*

Pajas skitbutik som tvingar personer att betala 79kr för att returnera skräpkläder. Undvik.

*Redigerades 4 år sedan
CareOfCarl
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*

Fräsch och enkel hemsida. Väldigt snabb leverans! Jag har redan fått och testat mina varor innan ens Vingåker Outlet har skickat mina. Jag gillade speciellt att man fick ett personligt visitkort med en liten text. Sånt uppskattas! Bra kundservice. Kommer handla hos er mer i framtiden.

*Redigerades 4 år sedan
LensSky
Dålig
(50)
Bra
5 år sedan*

Bra hemsida. Man kan delbetala med Collector via faktura. De flesta linserna via Prisjakt är billigast på Lenssky. Jag var först skeptiskt angående företaget; då det är ganska liten information och samtidigt så har du ingen spårning eller sändningsbekräftelse när dina varor har skickats - så man blir ju lite orolig om inget händer. Jag beställade Acuvue Oasys iallafall och fick dom inom 5 arbetsdagar. Bättre än när det tog 16 arbetsdagar hos Mister Spex. Hade en bra kontakt med kundtjänsten som hjälpte mig ordern och var allmänt trevlig. Om ni inte har problem att köpa saker utan spårning så rekommenderar jag Lenssky.

*Redigerades 5 år sedan
Sida 1