Prisjakt

FamÅgren

Medlem sen 2014-01-23
7
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Lyko SE
OK
(500+)
OK
5 månader sedan
Sjuuuukt långa leveranstider. Det blir sämre och sämre för varje gång man beställer. Annars rolig butik med lite ovanliga varor, och hyfsade priser! Det vore trevligt om man kunde få prover med sin beställning, då det är lättare att pressa blod ur en sten än att få prover nuförtiden...
Mobilfynd
Dålig
(27)
Usel
ett år sedan
Skickade in en mobil till Mobilfynd. Vi fick beskedet att vi skulle få 700 kr, inom 20 arbetsdagar. Nu har det gått 23 arbetsdagar, och vi har inte fått våra pengar. Har mailat dom, men dom svarar ej. Dom har inget telefonnummer, så det går inte ens att ringa dom. Varning.
Mister Spex
OK
(500+)
Usel
ett år sedan*
Har vid två tillfällen beställt hemlån av bågar. Man måste då gå med på att Mister Spex reserverar summan för bågarna på ens bankkonto, så att dom har en trygghet vid strulande kunder. Man ska alltså RESERVERA summan - inte DRA den. Det är vad Mister Spex själva säger, både i sin reklam och på sin hemsida. Båda gångerna har vi skickat tillbaka bågarna med vändande post. Samma dag som vi fick hem dom. Lik förbannat har Mister Spex ändå DRAGIT de reserverade pengarna från vårt konto. Både i tv-reklamen och på hemsidan står det att inga reserverade pengar kommer att dras, såvida man inte strular med att skicka tillbaka hemlånet. Nu har dom dragit 5000 kronor, och det tar ca 30 dagar att få tillbaka VÅRA EGNA PENGAR. Helt sjukt. Det är våra semesterpengar som ni dragit, trots att ni säger att inga reserverade pengar dras, mer än om man strular. Så otroligt oseriöst. ------------------------------------ Ser att Mister Spex varit inne och kommenterat min recension. Jag vill förtydliga att pengarna inte bara reserverades, utan de facto DROGS från kontot. Vi har varit i kontakt via telefon med Mister Spex om detta, och medarbetaren sa att detta är ett känt problem, som ni "jobbar på". Rätt ska vara rätt - pengarna DROGS. Och det krävdes ett irriterat telefonsamtal till er för att ni skulle betala tillbaka. Att ni inte har koll på att det är så det fungerar i ert eget företag är rent beklagligt. Ta reda på fakta innan ni går i försvarsställning.
*Redigerades ett år sedan
Apotek Hjärtat
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan
Har försökt nå kundtjänst sedan den 18 januari, inga svar trots upprepade försök. Det är inte acceptabelt. Köpte en undermålig vara i webshoppen som jag önskar bli ersatt för. Brukar egentligen alltid handla hos Apotea, kommer aldrig att använda mig av Apotek Hjärtat igen.
Beautystore
Bra
(96)
Utmärkt
6 år sedan*
Alltid nya fräscha produkter, snabb leverans. Synd att man ej kan använda koder dock, men jag ger ändå betyg 10.
*Redigerades 6 år sedan