Prisjakt

John_w83

Medlem sen 2014-01-10
9
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Xiaomi MiPad 2 16GB
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Köpte den här via gearbeast.com för 1700 efter min Samsung Galaxy tab 2 8.4 xoxo skärmen spräckt (älskade fru). Har den dess hittat den på aliexpress för 1400. Ville ha något lite mindre och smidigare än min nexus 9 som sonen använde och gillade Ipad mini storleken men vill inte ha ios Jag var lite skeptisk innan köpet och hatar xiaomi's miui ui. Körde in nova launcher och var nöjd med upplevelsen, dock lite laggig ibland. Hittade dock hur man rootade via cmd och körde in aosp 5.1. var lite krångligt men efter 2 timmar fick jag till det. Sen dess har plattan flutit på sin en dröm. +fantastisk skärm +helt laggfri med aosp 5.1 +bra storlek liten, lätt och smidig +grym batteritid +priset (utomlands) -miui 7 ui - krångligt att roota och köra in rom via cmd -touch knappar nedanför skärmen - volym och powerknappen sitter för nära varandra så att man ofta stänger av skärmen när man ska sänka volymen.
*Redigerades 4 år sedan
Denver TAQ-70262
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Inte värt pengarna. Var tvungen att nöd köpa en platta i somras då sonen tappat min Nexus 9 så den sprack i 1000 bitar. Långsam med dålig så dålig skärm att det är svårt att se bilden när man håller plattan i andra vinklar än rakt framifrån. Den kör Android 5.1 men det är svårt att tro när man använder den... Köp istället lenovo 7tummare och ett fodral så har du antagligen något som kommer fungera länge.
*Redigerades 5 år sedan
Neato Robotics Botvac D85
Full Star 1
2.4
(37)
3 517 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Bästa köpet någonsin! Med ett litet barn hemma som drar med sig grus och sand och smutsiga kläder så har denna damsugare gjort mitt liv sååå otroligt mycket lättare. Bor på ca 100 kvm. Har den inställd på att köra mån-fre kl 10 å så länge jag kommer ihåg att plocka kan upp strumporna å annat som kan fastna så behöver jag stöddamsuga med min manuella damsugare typ en gång varannan vecka å då är det typ hörn som den inte riktigt kommer åt men detta är ett litet pris att betala för att ha ett damm och smutsfritt golv. Man inser också hur otroligt smutsigt det verkligen är hemma då man tömmer behållaren och ser allt damm och annat skit den har hittat. +arbetar sig igenom hela lägenheten utan problem +tar mattor och dörrlister utan problem + förenklar livet +man blir bättre på att plocka upp eftersom det annars fastnar och blir stående tills det är ordnat - känner inte av hur höga saker är så den kan åka in under sonens säng som har 10 cm ben och fastna, dock följer det med en remsa som man kan sätta framför sängen som gör att den inte dammsuger där. - behållaren för smutsen är inte särskilt smidig när man ska tömma och leder till att man spiller ut om man inte är försiktig - har inte internet uppkoppling (mest för att det skulle va roligt att ha)
*Redigerades 6 år sedan
Tefal Secure 5 Neo P2530731 Tryckkokare 22cm 6L
Full Star 1
4
(3)
569 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Grymt bra tryckkokaren, dock min första men den mer halverar koktiden å både nöt och kyckling blir så sjukt jävla goda. Rekomenderar stort. Anledningen att jag inte ger full pott är att jag endast haft den i några veckor och bara gjort 3 rätter i den.
*Redigerades 6 år sedan
Supra Headphones Nitro
Full Star 1
3.5
(86)
689 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Köpte mitt första par och kontrollen fungerade inte alls, byta dagen därpå och va jättenöjd i 2 veckor tills basen försvann från ena hörluren bytte till ett nytt par som efter nu efter 4-5,månad (grymt ljud fungerat klockrent) sluta fungera helt och hållet på ena sidan. Byter till nytt par som efter 1 vecka börjar glappa i styrenheten. Den enda anledningen dom får 4 stjärnor är för att när dom fungerat så har det varit grymt bra. Ljudmässigt skulle jag säga 8-9 men byggkvaliten är 1-2... Fick tillgodokvitto på webhallen och kommer nu prova ett par sennheiser och hoppas på förbättring iallafall på byggkvalite. Återkommer i det forumet med recension +grymt ljud -5 par som alla pajat
*Redigerades 6 år sedan
Merkur 38C Safety
Full Star 1
3.5
(1)
479 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Grym hyvel. Köpte Den för ca 5 år sen lagomt till jag bestämde mig för att odla ut skägget så jag använder den till att "putsa" alla linjer. Tät rakning med lite underhåll (skölj av och blås torr) så håller den kanon Köpte feather rakblad via eBay för betydligt billigare än här hemma.
*Redigerades 6 år sedan
My Baby
Usel
(4)
Utmärkt
7 år sedan*
Beställde en Britax multitech ll och hade lite frågor så jag skicka in den på fredag kväll och förväntade mig inte svar innan måndagen, men fick svar inom en timme och utomordentligt bemötande och service. Rekommenderas starkt
*Redigerades 7 år sedan
Samsung UE55F6515
Full Star 1
4.4
(23)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Haft min samsung i en vecka, spelat förutom tivo, samsung egna smarthub appar, (android) netflix, viaplay samt kopplat upp den på min plex server och dessa funktioner fungerar kanon. Har inte provat andra appar förutom webbläsaren som jag inte gillat särskilt mycket. Spelar man 720p och uppåt är bilden helt otrolig. Lite små irriterande är att jag var tvungen att koppla alla enheter via tvn istället via förstärkaren som jag hade tidigare. Värt priset och grym bild. RE På förfrågan Varför jag var tvungen att koppla om från förstärkaren in i tv så var Jag tvungen göra det för att få ljudet från tvn's appar (netflix, via play, och plex) att spela via förstärkaren och surround högtalarna istället för tvn's egna högtalqre
*Redigerades 8 år sedan