Prisjakt

Tobyponken

Medlem sen 2005-11-09
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Philips SHL5605 On-ear
Full Star 1
5
(2)
T
Tobyponken
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Var runt och provlyssnade det mesta under 1000-lappen innan jag slog till på dessa. Komfort, ljud och kvalitetskänsla är det bästa jag hittade. Dock är de inte ihopfällbara vilket kan vara en nackdel om man vill ha dem med sig i en väska eller jackfickan. Jag har lite problem att få mobilen att uppfatta knapptryckningarna på fjärren. Vet inte om problemet ligger i knappen eller mobilen. Oftast så uppfattar den bara ett tryck fast jag tryckt flera gånger för att tex byta låt. Därav ej full pott. Rekommenderas ändå starkt till den som söker en bra allroundlur... Ljudet passar till det mesta i musikväg...

Kenwood Limited KM260
Full Star 1
5
(1)
T
Tobyponken
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Förväntade mig inga mirakel när jag köpte denna på Elgiganten för 995:- men måste säga att jag är toknöjd. Klarar alla uppgifter som jag gett den. Ska jag nämna någon nackdel så är det att den är lite för lätt. Den kan alltså vandra iväg på köksbänken om man kör en deg på högt varvtal. Oftast kör man ganska låga varvtal med degkroken och då är det inga problem.

Electrolux ASM450
Full Star 1
3
(2)
T
Tobyponken
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Inte alls bra. När jag bakar i den så lämnar den en massa mjöl längs sidorna som man får hjälpa till att arbeta in i degen manuellt. Dessutom så vibrerar den fruktansvärt mycket så den vandrar iväg när degen börjar bli tjock. Som elvisp fungerar den men visparna är lite korta så den når inte riktigt ner i andra byttor än den som följer med.

Nymobil
Dålig
(16)
T
Tobyponken
7 omdömen
UselRedigerades 13 år sedan

Snabb leverans och bra pris men urkass garantihantering. Väntade 6 veckor på reparation och fick inget svar när jag ringde dit. Mail besvarades men fick knappt någon info alls. Trodde jag blivit blåst på min telefon och var nära att anmäla dem till ARN som säger att det endast ska ta 3 veckor...

Sony Ericsson Vivaz 256MB RAM
Full Star 1
3.5
(41)
T
Tobyponken
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Gillar min vivaz. Har ägt en hel del Nokia på sista tiden så jag är van vid Symbian. Annars kan jag tänka mig att menyerna är "svåra" att gilla. Kameran är bra, både stillbilder och video, synd bara att den inte har riktig blixt. Bilder i mörker blir mindre lyckade. Bra är även batterikapaciteten om man jämför med andra pekskärmsmobiler. Jag ger den minus för att jag upplever skärmen som lite okänslig och den är tamejfan omöjlig att urskilja i solljus. Ska kanske tillägga att min Vivaz slutade helt att reagera på skärmtryck så det kanske var något fel på min då jag upplevde den som okänslig. Får se hur den beter sig när den kommer tillbaka från service.

Humax CX-1201C
Full Star 1
3.3
(39)
T
Tobyponken
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 17 år sedan
Audio Pro Sub+
Full Star 1
3.9
(37)
T
Tobyponken
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 18 år sedan