Prisjakt

Unregisteredb78a19c9

3
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Tvins
Dålig
(8)
Usel
4 år sedan

Köpte två stycken Arctic Air från dem. Enl. beskrivningen skall den klara av att kyla ett rum på 4 kvadratmeter i upp till 8 timmar. Den kylde max en meter från produkten och jag fick ut max 5,5 timmar drifttid. Enl. TVINS så är inte produkten defekt utan jag får stå för returavgiften 129 kr. Bedrägeriföretag på hög nivå. ALDRIG mera TVINS!

TVINS Arctic Air
Full Star 1
1.6
(11)
499 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Se upp med denna produkt! Det står att den skall klara upp till 8 timmar drifttid, men klarar max 5-5,5 timmar (och det på lägsta fläkthastighet) med högsta hastigheten på fläkten håller den bara 3-4 timmar. Visserligen så kyler den ganska bra, på nära håll. Räkna inte med att få kyla en hel natt, då du med största säkerhet måste gå upp mitt i natten och fylla på mer vatten.

Nextbase In-Car Cam 512GW
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Bildkvaliteten på filmerna är väldigt bra, och polariseringen fungerar som den skall. Men det negativa jag har att säga om denna blev tyvärr en "Dealbreaker" för mig och jag lämnade tillbaka den. Det som förstör för denna kamera är att om kameran varit avstängd så tar det minst 1-1,5 min innan GPS'n har hittat satelliter, vilket gör att man saknar karta, hastighet etc.i Nextbase program. Detta spelar ingen roll om bilen står under bar himmel eller i under tak etc. Som värst tog det fem minuter innan den fick satellit kontakt. Min förra kamera (och återigen min nuvarande) tog max 30 sek innan kontakt. Nästa negativa (enl. mig) är att man endast kan välja att kameran spelar in i 2, 3 eller 5 minuters sekvenser, man kan inte spela in en enda lång sekvens. För detta pris hade jag räknat med bättre kvalitet på GPS,n framförallt.