Kategorier
Prisjakt

callevult

Medlem sen 2013-11-19
40
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Samsung QLED QE65Q70T
2.5
(2)
12 490 kr
2 månader sedan
Köpte denna under black week för 9990 på Elgiganten. När jag gjorde min research så kom jag fram till att denna skulle vara väldigt mycket tv för pengarna utan att göra avkall på kvalitén. Den har både QLED, 4K och bra processor för spel och sport. Tv har fått bra betyg i de flesta tester och har som sagt den bättre processorn i samsungs Qled range med 4k som går från 60-90t. Det som i tester kommer fram som en teknisk brist är att den inte är bakbelyst utan kantbelyst vilken kan göra att du inte får den där 100% svärtan som ex OLED är så bra på. Men testarna verkar ändå vara oerhört imponerande över hur samsung lyckats bra med detta ändå. Jag har inte själv hunnit testa tvn tillräckligt hemma än så kommer att uppdatera detta så fort jag fått en ordentlig upplevelse
Helly Hansen KidSafe+
3.8
(1)
7 månader sedan*
En väldigt trevlig och bra flytväst som man känner är av bra kvalité. + Den är enkel att ta av och på men blixtlås och två spännen under rumpan. + Har ett ordentligt handtag på ovansidan så man enkelt kan ta tag i barnet om något skulle hända. + Stora reflexer på sidorna och visselpipa (som vår dotter tyvärr är alldeles för liten för att använda) - lite klumpig runt halsen så svårt att få plats med exempelvis en tröja eller jacka med krage under.
*Redigerades 6 månader sedan
Motorola Home MBP55
3.8
(1)
1 909 kr
7 månader sedan
Suverän, har hållit mig och min fru lugna under många månader. Bra kamera, lätt att installera, mörkerseende, lång räckvidd, ok bra batteri, ok ljud
Fjäråskupan Blender 90cm (Svart)
4.2
(2)
15 993 kr
7 månader sedan
Väldigt snygg och bra fläkt som kan beställas i vilken NCS skala man vill. Fläkten har många lägen och låter förhållandevis lite för att vara så stor och effektiv. Negativt är att hjulet som man stället in läge på sitter på ett sätt så att man inte ser vilket läge det är utan att böja på sig. Inte hela världen men eftersom av är näst längs till höger så blir det svårt att träffa utan att se.
Apple TV 32GB (4th Generation)
3.9
(94)
1 540 kr
7 månader sedan
Helt suverän
Withings Body
3
(4)
542 kr
7 månader sedan
👍
Le Creuset Gjutjärnsgryta Rund 20cm 2,4L (Metallknopp)
3.3
(1)
1 977 kr
7 månader sedan
En riktigt bra gryta som är en dröm att laga mat i. Enda negativa är att just denna är i Gjutjärn så kan lämna rostfläckar på glashäll om man inte städar direkt efter matlagning. Le Creusets grytor är annars 100 poäng vad gäller kvalité, hållbarhet och design.
Husqvarna 336FR
4.4
(3)
4 689 kr
7 månader sedan*
Stark och lättanvänd bensindriven + bra sele och därför skön att köra länge + stark och tar otroligt bra med rätt lina + bra kvalité + lättstartad + lätt att byta och förlänga linan - ganska tung men man har ju selen -låter mycket
*Redigerades 7 månader sedan
Kärcher WV 1 Plus
4.3
(4)
499 kr
8 månader sedan
Verkligen ett bra köp. Det går riktigt snabbt och blir väldigt bra när man använder en fönstertvätt. Denna modellen fungerar också toppen! Gör precis vad den ska. Som man kan se finns det en hel uppsjö av olika nivåer på Kärchers fönstertvättar och eftersom denna är den billigaste var jag orolig för kvalitén. Utan att ha testat någon av dom dyrare varianterna, kan jag dock summera med att den i alla fall fungerar precis som den ska och gör jobbet väldigt bra. Jämför man med bilderna så är denna något större och klumpigare men det stör mig inte alls. Utan jag är väldigt nöjd med att jag inte valde en dyrare variant.
Fjäråskupan Mixer 90cm (Svart)
3.3
(1)
24 685 kr
9 månader sedan
Vi har 120cm versionen av denna fläkten från fjäråskupan och är inte bara väldigt snygg utan också en väldigt bra fläkt. Många olika lägen och en riktigt bra filter som tar det mesta. Man kan också välja vilken NCS färg man vill när man beställer så vi har anpassat vår till köksluckorna. Riktigt snyggt 👍 Enda negativa är att reglaget sitter på undersidan av kåpan så man måste antingen lära sig hur man ställer in vredet utan att titta eller så får man böja sig ner lite o titta när man ska använda den.
Sida 1