Prisjakt

Stefan

Medlem sen 2013-10-08
7
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med Lightning Laddningsetui
Full Star 1
3.8
(98)
1 459 kr
S
Stefan
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Batteritiden i lurarna är tyvärr inte särskilt bra vilket gör att jag endast använder dom för att prata i. För att lyssna på musik längre stunder skulle jag rekommendera något annat. I övrigt är de fantastiskt smidiga och lätta att hantera. Laddetuit som medföljer är smart och behändigt.

Seagate IronWolf ST2000VN004 64MB 2TB
Full Star 1
5
(1)
S
Stefan
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Köpte dessa för att byta ut mina gamla diskar i NAS:et hemma. Diskarna är betydligt tystare än de gamla vilket var välkommet eftersom mitt NAS inte är undanskuffad i nån garderob utan står framme. Kör diskarna i en RAID 5 och bytte dem en och en och lät NAS:et som är en QNAP bygga om lagringspoolen för varje disk som byttes.

Trademax
Bra
(500+)
S
Stefan
7 omdömen
Usel5 år sedan

Sannolikt den sämsta kundservice jag någonsin upplevt. Fick fel del av en loungegrupp levererad, inte en utan två gånger. Hantering av reklamation tar oerhört lång tid och man får knappt någon hjälp alls, knappt ens en ursäkt när de gjort fel. Man skulle kunna tro att de inte vill ha några kunder överhuvudtaget. Undvik detta företag!

Kärcher FC Sladdlös
Full Star 1
4
(84)
1 995 kr
S
Stefan
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Efter första användningen blev jag lite besviken, golven såg skitigare ut jämfört med innan jag använde maskinen. Det visade sig dock bero på att golven hade väldigt mycket smuts ingrott, körde ytterligare några gånger och nu är golven skinande rena så det är lätt att förstå att en vanlig mopp inte rengör på samma sätt. Monteringen är enkel och maskinen är lätt att hantera när man kör den. Sladdens räckvidd är bra men jag kan ibland känna att sladden är lite i vägen. Ett plus om den hade kunnat fällas ihop för att ta mindre plats vid förvaring, utöver det är det en kanonprodukt. Jag ska inte sträcka mig så långt att säga att städningen blivit rolig, men den känns inte längre lika betungande som förr.

Philips Avance Collection HR3655
Full Star 1
4
(17)
1 790 kr
S
Stefan
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fantastiskt bra mixer, en stabil pjäs med sugkoppar så den står stadigt. Jag gör smoothies dagligen med den och resultaten är riktigt bra. De medföljande mindre plastbehållarna är för mig den stora behållningen, mixar smoothies direkt i dem och tar med till jobbet. Några mindre synpunkter: - Öppningen i locket på de små behållarna är elipsformade och ganska breda, jag som har en normalstor mun har lite problem att dricka ur dom. - När jag kör med mycket frysta bär har mixern ibland svårt att mixa alla ingredienser, det kan vara fruktbitar kvar när mixern stannar. Kör en stund extra så löser det sig. - Ljudnivån är hög, inte onormalt för en köksmaskin men ändock högt och man riskerar att väcka andra i huset.

LG WCP-400
Full Star 1
5
(2)
S
Stefan
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Fantastiskt tillbehör till telefon med induktionsladdning. Enheten har en magnet som håller fast telefonen bra eftersom den är lutad. Laddningen är oerhört smidig, lägg på telefonen på enheten så börjar det ladda direkt, inget trassel med sladdar!

Google Nexus 4 E960 8GB
Full Star 1
4.5
(2)
S
Stefan
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Om man inte är ute efter en telefon med alla dom senaste coola funktionerna och allra bästa prestandan så är det här en grym telefon. Skärmen är kanon men kanske något matt i färgerna. Telefonen är snabb och ger bra respons i allt man gör och den ligger bra i handen. En aning stor för att jag ska kunna hantera den perfekt med en hand men det är nog mest en vanesak (och små händer). Bumper och ev. displayskydd är att föredra, glaset repas ganska lätt trots att det ska vara gorillaglas. Köpte även till den trådlösa laddaren WCP-405, fantastisk laddare som gör att man slipper fippla med kabel, bara att lägga telefonen på laddenheten. Grymt tillbehör! Några negativa saker: - Går inte att länka kontakter, alla kontakter som jag har både i telefon, Facebook, LinkedIn osv. visas som olika kontakter. - Det går inte att styra högtrafik- resp. lågtrafiktider, så all synkning av mail m.m. sker dygnet runt om man inte kör manuellt. - Batteritiden! Vid normal användning - några samtal, ett lite SMS och surf - är batteriet slut när jag går hem från jobbet trots att jag stängt av så mycket som möjligt av bakgrundstjänster, WiFi, Bluetooth osv. Vid extremt sparsam användning räcker det 1,5 dag. Tyvärr var detta dealbreakers för min del så jag bytte telefonen mot en Galaxy S3 men kan man leva med dålig batteritid är det här en riktigt bra telefon!