skrapbella

Medlem sen 2013-10-06
3
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Jollyroom
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Gjorde min första beställning förra veckan, det fanns lite skönhetsfel på en skötbädd som jag beställt. Jollyroom svarade snabbt på kundsupporten och hjälpte mig med hur jag ville göra med reklamationen, jag fick flera alternativ att lösa det på så jag är jättenöjd!

Lentiamo
Dålig
(16)
Bra
Redigerades 7 år sedan

Inte värt besväret! Beställde linser från Lentiamo eftersom det blev billigast på prisjakt, ca 70kr billigare än någon mer känd e-handel när jag använde rabattkuponger på Lentiamo. Fick vänta i 28 (!) dagar. Började fundera på om linserna någonsin skulle komma och det kändes som att jag blivit blåst. När dom väl kom fick jag hämta ut paketet i en liten kiosk på andra sidan stan med tveksamheter om jag ens vågade gå in själv. Så nej tack!

Nelly
OK
(131)
Dålig
Redigerades 8 år sedan

I min beställning fanns felsydda bikinitrosor och för att få hem nya fick jag göra en ny beställning och betala för ytterligare ett par. Sedan invänta ett par dagar med att dom skickade en returnota med förtryckt returfraktsedel. Kundtjänst chatten orkade inte läsa att jag föreslog att jag skulle fota varan så dom kunde skicka en ny innan jag åker på semester utan svarade bara hur en retur gick till. Inte så service minded eftersom det handlade om 107kr. Var bättre förr när Nelly hade förtryckt retursedel i paketet från början.