Kategorier
Prisjakt

LiquidPanda

Medlem sen 2013-09-21
4
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Urbanears Humlan
2.3
(5)
499 kr
3 år sedan*
Fick dessa gratis. Dessa lurar är rätt snygga, med smart design. Coolt att man kan plocka bort tyget och tvätta det, etc. Ljudet är dock riktigt dåligt. De är ju riktigt billiga, men oavsett priset förväntar jag mig mer från Urbanears. Ingen klarhet alls, riktigt jordigt, burkigt ljud. Kan dock funka för telefonsamtal, motparten hörde mig och jag hörde motparten. Vill man ha acceptabelt ljud så får man gå upp i pris. Vet inte vad jag tycker om att urbanears ens tillverkar dessa. Dessa är värda 100 kr om man bara ska använda de till samtal.
*Redigerades 3 år sedan
Asus Z170M-Plus
3.9
(7)
5 år sedan*
Den här var ju stilig! Ploppade i min 6600K och skruva upp den till 4.2ghz. Väldigt smidigt. UEFI är väldigt bra gjort, saker och ting är lätta att hitta. Inbyggda ljudet ger tillfredställande ljud med mina Audio-Technica ATH m50. Bra och tydlig manual.
*Redigerades 5 år sedan
Asus MG278Q
4.3
(10)
4 699 kr
5 år sedan*
Väldigt tunt på recensioner på den här, så får ta och skriva en. Köpte den för 4490 kr på netonnet. Kort och gott: +144hz 1 ms är underbart. +Freesync mer än underbart. +Underbar spelupplevelse med ovanstående och 27" 2560x1440 +Det är en Tn-panel men det är en bra TN-panel. -Betraktningsvinklar (TN-panel) -En aning backlight bleed tyvärr. Jag är väldigt nöjd med skärmen, det är verkligen en wow-känsla att gå från <24" till 27 och dessutom få en skarpare upplösning. Färger är bra för att vara en TN-panel, det är trotsallt en 8-bitarspanel med 100% rgb. Se till att kalibrera den dock. För någon som spelar är den också utmärkt, 1 ms med "tracefree" 144 hz kan man inte säga nej till. Freesync är också otroligt användbart, jag var orolig att mitt 390 inte skulle driva spel i ultra på en behaglig framerate, men det var ett icke-problem iom freesync. Ingen screentearing i intervallet 35-144, vilket gör att spel är förvånansvärt behagliga då man ligger på 45 fps. Det är tyvärr en panel som kommer ha en viss mängd backlight bleed. På mitt exemplar var det inte så farligt, speciellt om man ställer ned bakgrundsbelysning från ögonbrännande 100% till 20% som jag har gjort. Det är lite backlightbleed som står mig i nedre vänsterhörn, men ingen jag kommer lämna tillbaka skärmen för. Eftersom att det är en TN-panel är inte heller betraktningsvinklarna så bra, man märker klart att bilden ändrar sig när man ställer sig upp, eller om man tittar på panelen från sidan. Men det är något man inte kommer undan om man köper en TN-panel.
*Redigerades 5 år sedan
Super Mario 3D World (Wii U)
4.8
(21)
298 kr
5 år sedan*
Otroligt roligt spel! Mycket glädje och kreativitet. Skulle gärna sett att det var lite längre dock, och lite för enkelt för min smak. Skulle mått bra med någon extra värld svårare värld. Annars ett suveränt spel.
*Redigerades 5 år sedan