Prisjakt

Aruba4608

Medlem sen 2005-09-26
4
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI
Full Star 1
3.7
(7)
6 379 kr
A
Aruba4608
4 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Hårt att ge ett sådant betyg, men det var för mig, i vår bostad med våra mattor fungerade den inte, tyvärr. Hade en äldre Neato Botvac som har fungerat bra, men detta med att släpa fram listen hela tiden gjorde att man tillslut tänkte att det är läge för en uppdatering! Går in på nätet och finner att Vacuum Warsmhyllar denna, och han är seriös och går in på faktiska tester, så jag slår till. Allt fungerar fantastiskt bra ända tills den ska klättra upp på IKEA ÅDUM mattan, det går inte. Neato klarade av den matt kanten galant, med denna AI försedda uppkopplade, Google assistent stödda robotdammsugare med kamera klarar inte av en vanlig IKEA matta. Vacker, smart, våtmoppar säkert bra, pratar gör den med...men en matta... Synd. Får lämna tillbaka den och pröva på en Roborock S6V Max, men befarar att det är lika illa där.

OnePlus 7T Pro Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
4.2
(10)
A
Aruba4608
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Supernöjd! Har tidigare tvekat pga kameran som inte har fått toppresultat i tester, men för mig som nöjer mig med mycket bra bilder i vardagssituationer så är den bra! Det som är nytt för mig, som hade en Samsung S9+ tidigare, är att man har slutat ”oroa” sig över att batteriet ska räcka, med WARP charge så laddas telefon på ett nafs, så jag laddar inte telefonen över längre. Så, summarum en fantastisk telefon jämför man med em iPhone med samma storlek på skärm och internminne så kostar den dubbelt så mycket.

Neato Robotics Botvac D85
Full Star 1
2.6
(35)
A
Aruba4608
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Så, nu har vi haft denna Neato i två veckor, och vi är positivt överraskade över denna nya familjemedlem. Man får "robotdamsug" säkra hemmet, som att få lite ordning på kabelhärvor se till att gardinerna inte släpar i golvet. Fick även komplettera med en liten kvarsstavslist vid en trösel som var högre än 20 mm, det tog 15 minuter, så inget hinder tycker jag. Sedan får man underhålla den, ta hand om hår som fastnar i borsten. Men det gör inget, vi är nöjda med den "so far", köpte den på Clas Olsson, där jag frågade om den inte klarar av trösklar om man kunde lämna tillbaka den då, inga problem sa dom muntligt, så köp där så kan du se om den är något för dig, jag kommer att behålla denna lilla krabat. Drömmen vore om Neato hade en billigare web kopplad Botvac, då hade det blivit en fullpottare. Känns lite som Jetsons, en egen liten robot hemma! :)

Vu+ Duo
Full Star 1
4.7
(16)
A
Aruba4608
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Detta är INTE en "plug and play" box. Men när väl den är igång...ujujuj...blir nästan kär! Använder mig av OpenPli 2.0 med Haupagge DVB-T sticka för TV6. Finns gott om "skins" för den som gillar det, och många trevliga "plugins" att ladda ned.