Robinjoeh

Medlem sen 2013-08-22
15
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Comviq webbutik
Dålig
(124)
Usel
Redigerades 7 år sedan

Denna butik kämpar nog för att få en utmärkelse i form av "Värlends sämsta kundsupport". Den är helt obefintlig och vanligtvis får man bara prata med personer som inte bryr sig ett skit om vad man har för frågor eller funderingar. Nja, välj annan operatör.

Headspot
OK
(80)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Bra priser. Beställde tidigt på morgonen (natten) den 12:e augusti. Paketet skickades dock inte förrän 13:e med Schenker. Leveransen kom till ombudet den 14:e, men pga problem hos ombudet gick paketet att hämta ut först idag, den 15:e. Med andra ord 4 dagar från beställning till leverans, det är väldigt dåligt, dubbelt så lång tid som normalt. Det som också drar ner betyget något är att Schenker valts som speditör. Jag hade hellre sett att man kunde välja DHL/Posten istället, vilka har betydligt snabbare leveranstider än Schenker (och nej, jag bor inte i Norrland, utan i Skåne). Verkar dock i övrigt vara en seriös butik.

Nelly
OK
(131)
OK
Redigerades 8 år sedan

Värdelös leveranstid.

Furniturebox
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 8 år sedan

Leveransen tog över en månad, och när soffbordet väl kom fram var det väldigt dåligt packat. Där fanns ingen plast eller frigolit, bara en låda där träskivorna låg i. Dessa var alla repade, spruckna och förstörda. Skruvarna låg i en plastpåse mellan träskivorna, vilket gjorde att de repade upp bordsskrivornas yta. Vid kontakt med Furniturebox krediterades fakturan, vilket var det enda positiva med denna beställning. Därav betyget. Uppdatering, se nedan: Furniturebox hävdar nu (genom svar på e-postmeddelande) att SF fördröjt beställningen av deras biobiljetter. Dessa ska enligt Furniturebox skickas ut snarast. Uppdaterar mitt betyg om det sker. Uppdatering: Nu har jag varken sett några biobiljetter och det har gått flera månader sedan leveransen och kontakt med kundtjänst. Nu sätter jag lägsta möjliga betyg och rekommenderar att undvika detta företag.

NordicInk
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Snygg hemsida. Mycket funktionell också, tillsammans med grymma priser och en ödmjuk och hjälpsam kundservice. 10/10!

Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Har ej beställt via nätet utan i deras butiker. Och ja, det har fungerat mycket bra. Hjälpsam personal. Behövde även skicka in en produkt på garantireparation, och inga problem där heller.

NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Bra priser men löjligt att dom låter gratis frakt-beställningar ligga på lagerhyllorna några dagar extra istället för att skicka det direkt.