Kategorier
Prisjakt

simonsimonsson

Medlem sen 2005-09-20
83
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Mspa Birkin M-125 Premium
3.5
(2)
3 år sedan
Bra spa bad, är nöjd, blir ”snabbt” varmt, och är lättanvänt. Dock 1 stort minus, displayen är omöjlig att se nått på, dagtid. Går endast att urskilja i mycket svagt ljus. Det är frustrerande om man vill stänga av värmen, men behålla filterpumpen på.
Knivshop
OK
(27)
Utmärkt
3 år sedan*
Många gnäll här, nyetablerad nätbutik, som kämpar hårt för att få till leveranserna. Fick ett samtal idag där de bad om ursäkt för en sen leverans pga av en underleverantör, men i gengäld bjöd han på delar av ordern, och sponsrade vår scoutkår med andra roliga saker! Mycket bra hanterat och full pott från mig!
*Redigerades 3 år sedan
Onkyo TX-NR656
4.2
(24)
3 år sedan*
Magisk... har tidigare haft deras Onkyo SR-TX606, och detta var en fantastisk uppgradering. Har hittills inte hittat något som jag är besviken på. Styr nu allt via en App. Kommer också koppla in högtalare ute på uteplatsen, till Zon 2, så jag kan sätta på musik via appen där ute. 10/10...
*Redigerades 3 år sedan
Scalextric Rally Scandinavia Set (C1350)
1.2
(2)
289 kr
5 år sedan*
UsEL
*Redigerades 5 år sedan
Astro Gaming A30 Audio System
3.5
(1)
5 år sedan*
Jag älskar när man kan höja sin game och sänka Skype ts3 eller tvärt om
*Redigerades 5 år sedan
Turtle Beach Ear Force Stealth 400
2.9
(4)
5 år sedan*
Ljud 9/10 Mick 8/10 Reglage 9/10 Trådlös Räckvidd 5/10 Komfort: 8/10 Så varför 3/10?? KONSTRUKTIONSKVALITET! Köpte dessa i september 2015. Nu Februari 2016, sprack plasten i kåpupphängningen, och gick av. Först trodde jag det var ungarna, eller att de typ trillat i golvet. Men jag kunde inte minnas något sådant, inte heller att jag varit vårdslös med dem! Nu ringde min polare som köpte exakt likadana i exakt samma butik vid exakt samma tillfälle... Nu hade hans också spruckit på exakt samma ställe. Och vi har nog använt dem ungefär lika mycket... KATASTROF på ett par lurar som då kostade omkring 1200kr. Har nu limmat ihop dem med superlim, hårdplast och rörtång, så nu sitter det. Men de är ju istället stelopererade så mina ynglingar kan ju inte använda dem, för de har för små huvuden.
*Redigerades 5 år sedan
Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
mkt bra! snabb leverans, bra personal och PRISVÄRT! ~~~~~~~~~~~~~~~~ Andra gången jag handlade av dem... nu fick de en stjärna till FULL POTT! Jag beställde mina högtalare 11.55, ringde 12.02 och frågade om det möjligen var möjligt att jag skulle få högtalarna imorgon. Joakim (på fynda) lovade att skriva ut ordern på en gång, och själv ge paketet till postbilen som kom runt 14.00. Det kallar jag service. Han kunde inte lova leverans från postens sida imorgon, men han har gjort vad han kunnat!
*Redigerades 5 år sedan
Optoma HD26
3.3
(9)
6 790 kr
5 år sedan*
Bra!
*Redigerades 5 år sedan
Plantronics BackBeat Go 2
3.3
(15)
629 kr
6 år sedan*
Är riktigt nöjd. Gummiringen på sidan av pluggarna hjälper lurarna till riktigt bra passform, trots att de är ganska "stora" i öronen. Gillar dem starkt! om möjligt lite kort batteritid, upplevd iaf.
*Redigerades 6 år sedan
AOC Q2963PM
4
(4)
6 år sedan*
Det här är en fantastisk skärm! + Älskar formatet 21:9, ger så mycket mer! Inte minst i spel! + Färgdjup och kontrast är riktigt bra, dessutom out-of-the-box. Behövdes knappt några inställning öht. + Responstiden är inte 2ms, men det märks knappt och inputlaggen är obefintlig efter de tester som gjorts. - Om möjligt lite "plastig ram", då man som jag har skärmen på ett Vesa-fäste för att kunna dra fram skärmen närmare soffan, för att kunna sitta i soffan och spela/titta på film, så känns den lite "skör" när man justerar den. + O andra sidan är den väldigt lätt att bära. Men ett stort plus att Vesa fästena sitter i Pivådelen av skärmen, så du fortfarande kan justera skärmen, trots att den sitter på ett vesa-fäste. - Varnings finger gällande val av kabel dock! 2560x1080 upplösningen fuckade ur, när jag bara hade en DVI-D (single link) kabel. Det tog många timmars huvudbry innan jag insåg detta. Du måste ha en DVI-D (Dual link) till detta. Alternativt Display-port eller HDMI. http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface#mediaviewer/File:DVI_Connector_Types.svg Detta kunde ha framgått tydligare i specen tycker jag. Även om det är kabeln begränsning så får den därför 1 stjärna mindre, då de kunde ha gjort en heads up ang detta. I övrigt... en fantastisk skärm nu när allt funkar tipptopp! Använder den till, Spel, Photoshop illustrationer, skrivarbete, slösurf och filmtitt.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1