Prisjakt

Strandgren

Medlem sen 2013-08-06
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Samsung C34J791 34" Ultrawide Välvd Gaming WQHD
Full Star 1
4.3
(16)
7 379 kr
S
Strandgren
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Fantastisk skärm vars enda problem är att den fortfarande använder USB 2.0. Med tanke på att den kör TB3 anslutning så känns det väldigt skumt att de sätter i en sådan typ av anslutning, kanske är det för kompabilitet mot gammal hårdvara? Ingen aning men jag är annars väldigt nöjd med skärmen. Perfekt om du arbetar som musikproducent för att kunna arbeta effektivt i din DAW. Ett stort plus skulle vara om den hade någon extra USB-C anslutning för att kunna koppla in externa hårddiskar mm eftersom den annars bara har USB 2.0 som jag nämnde tidigare.

Bax Music
Bra
(161)
S
Strandgren
4 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Snabb och smidig leverans, dessutom skönt att man kan betala med Paypal om man så önskar. Dock hade jag en del problem med att signa upp mig som kund på sidan då den inte ville acceptera mitt postnummer som "korrekt". Förpackningarna var lite halvslitna och hade en del märken på sig trots att det var bra paketerat, så undrar om de har varit lite vårdslösa med sakerna på sina lager? Annars så är jag toknöjd.

Footish
S
Strandgren
4 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Grym butik ,med stort utbud som alltid har haft tillmötesgående service.

Bose QuietComfort 25 for Apple Devices Over-ear Headset
Full Star 1
4.3
(75)
S
Strandgren
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Dessa lurar passar nog perfekt för folk som är ute och reser mycket (ev pendlar) men kanske inte folk som är riktiga audiofiler och vill kunna höra allt i lite högre volym. Tyckte inte basen stod i sig som den skulle göra, vissa "mids" lät inte heller som de borde göra. Jag själv lyssnar väldigt mycket på olika typer av housemusik (inte bara hård electro och progressive) och tycker inte att dessa fungerar bra för musik med tyngre bas. Började direkt brusa när man kom upp på lite högre volymer. Noise cancellation fuktionen väldigt bra och stänger ute mycket. Dock så läcker lurarna väldigt mycket ljud och folk runt om kan nog störa sig. Dessutom går det endast att använda Bose egna kabel som de skickar med till hörlurarna. Fungerar inte med en vanlig 3,5 mm kontakt vilket är störande. Snygg design men tyvärr kändes de lite för plastigt. Sköna öronmuffar som sitter bra och inte gör ont vid längre användning (+4 h).