Kategorier
Prisjakt

barraquda

Medlem sen 2013-07-30
16
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Logitech G933 Artemis Spectrum
3
(71)
2 707 kr
4 år sedan*
Bra ljud men batteriet suger! 4-6h är för lite. Färgskiftarfunktionen är ju cool men drar ju svinmycket batteri. Pipet den gör när batteriet är lågt är också för lågt för att man ska höra det medan man spelar. Den har inget viloläge när den inte används utan glömmer du att stänga av den laddar batteriet ur. Har heller ingen indikator på om dom är av eller på om man stänger av ljus-effekterna. Är lite för tunga så blir lite öm om fontanellen efter ett tag. Stänger ute ljud bra men har ingen funktion för att släppa igenom ljud om man skulle vilja prata med någon. Sitter också obekvämt runt halsen/uppskjutna på huvudet/snett på huvudet med bara 1 kåpa över ena örat, för när man vill kunna ha ett samtal med någon i samma rum. Programvaran (Win7) från Logitech är det sämsta jag sett. Går att använda men buggar ur ibland och upptäcker inte mina lurar (eller 2 av dom men att ingen funkar). Mic:en är dock väldigt bra! Släpper in väldigt lite bakgrundsljud och min röst hörs väldigt bra. Uppdatering efter några år: Funkar fortfarande och inget som gått sönder! Har läst mig till att volymhjulet kan sluta fungera efter ett tag pga billiga komponenter, men min började funka igen efter ett litet tag så måste varit nått annat. Verkar gå att skruva isär och fixa själv om man är lite händig och letar upp forumdiskussioner med snälla människor som skrivit instruktioner.
*Redigerades 9 månader sedan
Logitech G602
4
(44)
749 kr
4 år sedan*
Bra tyngd. Programvaran för att ställa in knapparna är sjukt kass men fungerar. Knapparna på sidan är aningen plastiga. Har fått mig att köpa batterier för första gången sen jag ägde en gameboy som liten grabb. Behöver inte bytas särskillt ofta dock. Uppdatering efter några år: Skrollhjulsknappen har slutat fungera. Läste mig till att man snokat med komponenten för just den knappen och att detär ett vanligt problem med denna modell (kanske även denna tillverkare). Går att mappa om ena tum-knappen till att fungera som Skrollhjulsknappen, så är inte hela välden. En grej som också kommit upp är att tum-knapparna och hastighetsknapparna slutar fungera ibland. Då brukar det räcka med att antingen starta om musen, starta om logitec-programmet, eller plugga ur och i usb-stickan. Händer bara efter uppstart av datorn så har inte drabbat mig medan jag spelat som tur är.
*Redigerades 9 månader sedan
Urbanears Lotsen
2.5
(6)
2 år sedan*
+ kräver inte att minst 1 enhet är kopplad via nätverkssladd (som Sonos kräver) + aningen stabilare anslutning till Spotify än Sonos. Går dock inte alltid att hitta via Spotify Connect. Oklart hur man löser etta men brukar fungera om man gör nått annat ett tag och försöker igen senare. - Inte lika bra ljud som Sonos motsvarighet. Nästan ingen bas alls. - har inte samma spelliste- och kö-funktionalitet som Sonos. Funktionen med förinställda spellistor fungerar 1/3 gånger. Antingen går det inte att spara spellistan, eller så går det inte att spela upp från den (händer inget när man väljer spellistan och väljer "spela") Tog ett tag att installera högtalarna med appen. Dom tappade nätkontakten och krånglade. Men nu när dom varit igång i någon månad så har dom inte krånglat lika mycket. Tråkigt med första intrycket bara. Uppdatering efter ett års användning: Efter ett halvår började dom sprakar och hacka. Kundtjänst hjälpte mig att fixa detta genom att ställa ner kvaliteten på streamen från Spotify, kändes mer som en nödlösning men är ingen audiofil så kan nog ärligt säga att jag inte hör någon skillnad annat än att det slutade spraka/hacka. Efter ett år nu så börjar dom tre enheterna jag har att hamna i osync under spelning. Hjälper ibland att, via appen, koppla från dom från varandra och sen koppla tillbaka dom, men det kommer ofta tillbaka efter ett tag igen. Har installerat en ny router med bättre räckvidd och hastighet men det har inte hjälpt. Kan ju vara Spotifys fel men eftersom hackande också är tillbaka tror jag inte det. Nu väntar jag på att det ska komma ut en högtalare med stöd för Qualcomm Allplay så jackan ersätta dessa då jag är trött på strulet.
*Redigerades 9 månader sedan
Gram KI 6216-60 N (Vit)
3.5
(2)
9 månader sedan
Är en gammal produkt nu så jag skriver en recension om Gram som helhet istället och bara antar att deras andra spisar är i samma klass. Först en varning: min spis kom med en norsk kontakt vilket det inte stod om hos återförsäljaren men jag hade läst på andra recensioner att det kunde hända. Ingen fara egentligen för det kan en elektriker eller du själv fixa enkelt. Grams kundtjänst var väldigt hjälpsam när min spis gick sönder pga orsaker utanför dess kontroll. Kretskortet till dom vänstra spisplattorna small vid ett elfel i mitt proppskåp. Kundtjänsten guidade mig till rätt reservdel och installationen kunde jag lätt göra själv. Vill också slå ett slag för dom mekaniska reglagen. Jag gillar inge vidare dom pipiga touchskärmarna på andra induktionsspisar, som lätt blir arga och pipiga när man råkar ställa kastruller eller hälla vatten på dom. Däremot tillför dessa skärmar en grej som inte finns på denna spis: överkokningsskydd. Andra spisar stänger av sig när skärmen täcks av vatten, det gör inte denna spis då skärmen inte har någon touch-funktion. Sen om någon läser den här recensionen vill jag påminna om att ta reda på hur den inbyggda fläkten beter sig på den spis du tänkt köpa. På den här spisen startar fläkten nästan direkt, oberoende av temperatur på plattorna, och låter också en del som jag kan tänka mig att vissa kan störa sig på. Däremot stänger den av sig nästan direkt efter användning av spisen, vilket jag läst mig till att inte alla spisar gör utan fortsätter brumma på i 10-20 minuter efter man slutat laga mat.
Samsung UE50NU6025
3
(1)
2 år sedan
+ inget märkbart input lag. - lite klent ljud så man behöver nog externa högtalare om man bryr sig om sånt. - byter inte source automatiskt om man startar en enhet som är kopplad till hdmi. Är en bra funktion som min gamla tv hade och gjorde att man slapp byta source själv när man t.ex. har en htpc kopplad och sen startar sin spelkonsol. Jag fick problem när jag skulle koppla in mina datorer/spelkonsoler via hdmi. Tvn kände inte att det satt någon sladd i hdmi-uttagen. Googlade mig till att man måste koppla in en enhet i varje hdmi-uttag när man gör setup-rutinen för Tvn, annars "stänger den av" dom uttag som inte används. Väldigt dumt. Men kör man bara om setup och kopplar in allt så fungerar det bra.
Kenny Euronova 1000 (Vit)
3.8
(3)
6 780 kr
2 år sedan
Både bra och dåliga egenskaper med den här, beroende på vad man letar efter. + väldigt liten + inget pip när den är klar - väldigt liten - lite plastig känsla/utseende - inget pip när den är klar - inloppsslangens munstycke var inte samma storlek som ballofixen jag hade hemma (trodde jag hade standard, men kanske inte?). Fick fixa en förstoring och greja med tätning, men löste sig till slut. Kan väl tillägga att jag i efterhand kom på att jag inte bryr mig så mycket om varken ljudnivån eller hade sån platsbrist som jag trodde. Borde därför ha köpt en större, billigare, och snyggare istället.
PRhome Words
1.5
(1)
99 kr
2 år sedan
Ljuset är mycket mer gult och kallt än på bilden. Har också en "ram" runt slingan som syns lite på bilden men är väldigt synlig och ivägen i verkligheten.
SteelSeries Siberia v2 Full-size Headset Natus Vincere Edition
3.1
(3)
4 år sedan*
Trycket på insidan av kåporna kletar av sig på mina öron och är skitsvårt att få bort. Va tvungen att klicka bort innertyget som trycket satt på. Har lite större och utstickande öron som blir mördade av dessa lurar efter några timmar.
*Redigerades 4 år sedan
Casall Foam Roll Small 31cm
2
(1)
124 kr
4 år sedan*
Alldeles för mjuk. Kanske kan vara bra som inkörsport men då kommer man behöva uppgradera ganska fort.
*Redigerades 4 år sedan
Bosch PSB 18 LI-2 (2x2,0Ah)
3.7
(4)
4 år sedan*
Fungerar utmärkt för betong. Synd bara att lampan bara tänds när man lägger tryck på avtryckaren. Är lite klumpig för att skruva ihop ikea-möbler (jaja, vi alla gör det) och kan vara lite svårbalanserad ibland. Har nu i efterhand hört att man egentligen borde lägga pengarna på en riktigt bra borrsats istället för vilken maskin man köper. Särskillt om man bara ska borra upp några hål några gånger om året. Köpt en billigare och lägg pengarna på kringutrustningen istället. Om du mot förmodan vill köpa den här så köp den med bara 1 batteri, det gjorde jag och det räcker. (Skrev min recension här eftersom det redan fanns flera andra).
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1