Unregistered439b7108

16
Bidrag
4
Hjälpsamröster
CDON
Bra
(500+)
Bra
Redigerades 5 år sedan

Har handlat från denna kedja många, många år. Har några riktiga bottennapp när leveranser uteblivit och produkter försvunnit ur restnotering och sortiment utan meddelande. Har också fått över trettio leveranser problemfritt, snabbt, bra priser. På det stora hela är jag mycket nöjd med dem.

Stor & Liten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Bra leksaker till vettiga priser, leverans inom ett par dagar, ganska stort utbud (av det vi söker), bra med Önskelista-funktionen på hemsidan. Nöjd med allt.

Strumpis
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Strumpor i olika former och modeller, snabb leverans, riktigt bra sockar till vettigt pris. Hittade exakt det jag sökte efter.

Gymgrossisten
Dålig
(500+)
OK
Redigerades 5 år sedan

Det som levereras kommer snabbt och bra hem, till överkomliga priser. Lite värre med det som är "slut hos leverantör", där man inte får svar på sina frågor och fick kontakta kundtjänst två gånger ang att fakturan inte makulerats när varan inte kunde levereras.

Babyland
Utmärkt
(500+)
OK
Redigerades 5 år sedan

Första beställningen gick felfritt, betalning, leverans. Andra - inte. Gick bara inte igenom. Kundservice vägrar acceptera att något är fel med beställningen när sidan felkodar. "Du har nog fyllt i fel mailadress" och "Du har nog problem med nätverket", men snälla rara, kan ni inte bättre än så? Om beställningen inte går igenom ordentligt får kundservice fixa det, alternativt se till att felanmäla till tekniker - det är därför en kund ringer! Det finns andra att beställa ifrån som inte har felkodande webbshoppar och vars kundtjänst dessutom inte är otrevliga i telefon.

bActive.se
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

OK priser, bra varor och leverans inom en vecka. Har inget att klaga på.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Usel kedja. Dålig kundservice som vägrar byta varor trots distansköplagen, jättedåliga säljare i butik i Stockholm, felaktiga lagersaldon, dåliga produkter. Begagnade produkter påstås vara nya. Sämsta butiken att gå till/handla ifrån om du vill köpa dataprodukter eller spel.

Bauhaus
Bra
(429)
Bra
Redigerades 6 år sedan

Suveränt utbud och bra produkter, helt OK priser. Det sämsta med Bauhaus är deras säljare, som alltid är upptagna eller osynliga. Deras lagersaldo är inte heller någon höjdare då hemsidan sällan eller aldrig stämmer överens med det faktiska saldot i butiken. Ibland står det noll när det finns massvis i lager, och tvärtom.

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Bra
Redigerades 6 år sedan

Inte så mycket att klaga på här, bra service, bra priser. Har fått fel någon gång och det har gått smidigt att lösa. Oftast mycket snabb leverans, inga problem med betalningsalternativ.