Kategorier
Prisjakt

kurtan2000

Medlem sen 2013-07-14
36
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Lyko SE
Bra
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Allt har gått jättebra. Och 3vlig kundtjänst. Dock så har jag inte fått mitt paket än men gjorde ju en beställning igår söndag 9/8-2020. Men är säker på att det kommer gå bra. Här kommer jag nog handla igen. Och ni har bra priser. Rekommenderas.
*Redigerades 7 månader sedan
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Usel
6 år sedan*
Dåligt packat. Skickade en brödrost utan extra kartong / emballage och bubbelplast.
*Redigerades 8 månader sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
7 år sedan*
Jag är inte nöjd denna gång med svaret jag får att när den kommer in i lager skickas den omgående och skyller på förseningar. Riktigt dåligt. Har väntat i en månad nu. Och dåligt att dom sätter tillbaka pengarna på kreditkortet utan att informera om detta.
*Redigerades 8 månader sedan
EMP Shop
OK
(11)
Utmärkt
6 år sedan*
Supersnygga kläder och väldigt bra kvalite, dock kan storlekarna skilja sig lite. Men vet att red by EMP är rätt stora i storleken, men brandit är normal i storleken.
*Redigerades 10 månader sedan
Apple Store
Bra
(243)
Utmärkt
ett år sedan*
Fy helvete så jävlens fakking bra. Kunde jag ge 10.000 stjärnor skulle jag ge det lätt. Finns inget att klaga på. Apple är så jävla schyssta och 3vliga. Snälla fortsätt att va så här generösa och tillmötesgående. Love apple and Steve Jobs.
*Redigerades ett år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
7 år sedan*
Fy vilken krånglig och olättnavigerad hemsida. Hittar inte kontakt e-mail eller telefonnr. Angav fel e-mail adress när jag hade beställt. Och dessutom kostar det 49 kr i frakt till ett postombud som ligger långt härifrån och vill inte betala 149 kr i expressfrakt på en produkt som kostar 59 kr, så tog det billigaste alternativet men att det inte finns närmare postombud är riktigt dåligt. Elgiganten hade öppet på helgerna, men inte längre, dåligt. Uppdatering: Fick varan till fel postombud trots att jag hade valt det postombud jag ville ha den till. Ringde upp dom och dom skulle skicka den till det rätta postombud. Men det skulle ta 7-10 arbetsdagar. Det här va det sämsta köpet ever på nätet. Det kommer ta över 2 veckor innan jag får varan. Dessutom tycker jag det är dyr frakt. Det hade blivit billigare och snabbare att köpa i butik. Ingen kompensation eller något. Jag rekommenderar ingen att handla på elklanten. Riktigt dåligt.
*Redigerades 2 år sedan
Snusbolaget
Bra
(10)
OK
2 år sedan
Det va ett tag sen jag beställde här. Allt gick bra men förutom arr dom hade skickat 2 stockar snus med sanslöst mycke papper och plast, 2 stora kartonger. Det är bra att dom packar det bra men så onödigt att packa det så väl är att ta i.
Philips SE
OK
(44)
Utmärkt
5 år sedan*
Otroligt bra support, service, priser och leverans. Jag har inte fått min vara än, men jag är säker på att den kommer levereras då det datum som står i mejlet. Allt är perfekt. Fick en rabattkod att handla för så jag fick den produkt jag inte annars hade köpt om jag inte hade fått den för det priset. Så därför beställde jag på philips. Fick min leverans i tisdags den: 2016-08-23, beställde fredagen den: 2016-08-19. Så 3 dagar tog det. Mitt paket va väl inslaget med plast och en kartong runt om den andra kartongen. Slutsats: 3vlig och otroligt bra support. Jag rekommenderar dessa varmt.
*Redigerades 2 år sedan
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan*
Riktigt dåligt.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1