Prisjakt

Mack3

Medlem sen 2013-07-08
6
Bidrag
3
Hjälpsamröster
boozt.com
OK
(202)
Bra
ett år sedan
Min personliga upplevelse av Boozt har inte varit annat än riktigt bra. Supersnabb leverans, med andra ord beställt på kvällen och haft varorna i handen mindre än 24 timmar senare via Instabox. Beskrivningarna på varorna har varit ok men får gärna bli bättre. Har inte nyttjat kundtjänst eller retur så mitt betyg gäller inte dessa områden. Gissar dock att de ligger i linje med konkurrenterna. Ser att många beklagar sig över "fair use" här på Prisjakt men kan tycka det är lite löjligt. Statistik ljuger aldrig och det är väl bara att konstara att man är en av de 3 promille som Boozt inte vill ha som kund då det helt enkelt inte är värt mödan. Fysiska klädbutiker är ju fortfarande ett fenomen där man kan prova kläder i lugn och ro innan man betalar i kassan.
Scanpan CTX Ceramic Titanium Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.5
(45)
1 099 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Tycker stepannan i sig är väldigt bra med goda stekegenskaper när den är ny men efter ca 1,5 år är beläggningen "slut" vilket är dåligt. En sak jag upptäckte är att beläggningen i själva verket inte alls är slut utan det går att återuppliva ytan igen. Min erfarenhet är att ytan efterhand täcks med fastbrända matrester vilket gör att mat bränner fast. Dessa matrester går att få bort genom att rengöra ytan med tandkräm, i detta fall tandkräm som ger vitare tänder. Efter noggrann rengöring går det nu att steka ett ägg utan fett med minimal fastbränning. Hur ytan håller sig i det långa loppet efter denna behandling kan jag inte svara på men mitt exemplar klarar sig från soptunnan ett tag till förhoppningsvis. Hoppas fler av er kan ha nytta av detta inlägg.
Skibahnhof
Utmärkt
(108)
Utmärkt
6 år sedan*
Mycket bra butik! Schysst utbud, snabb leverans och personlig service. Fick bindningen monterad och jag hade inte några problem med med skidorna under veckan i alperna! Rekommenderar verkligen denna butiken!
*Redigerades 6 år sedan
Logitech G602
Full Star 1
4
(38)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Mycket bra spelmus! Fungerar både utmärkt i fps, moba, mmo med mera! + Hög kvalitet + Ergonomisk + Bra batteritid + Justerbar vikt (använd 1 eller 2 batterier) + Bra pris (köptes för 500 kr) - Saknar laddningsmöjligheter
*Redigerades 6 år sedan
Be Quiet! Shadow Rock Slim
Full Star 1
3.7
(2)
461 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Mycket bra kylare som gör vad den ska! + Tyst + Lätt att montera + Kyler bra + Hög kvalitet + Snygg design (enligt mig) -Aningen dyr jämfört med liknande kylare Slutsats: Vill du ha en bra och tyst kylare för en inte allt för stor summa pengar så är detta kylaren för dig, utmärkt vid kylning för både överclockade och oöverclockade processorer.
*Redigerades 6 år sedan
Fyndiq
Bra
(500+)
Usel
7 år sedan*
Beställde ett par in-ear-hörlurar till ett bra pris och dessa levererades inom utlovad tid. Hörlurarna skickades i ett kuvert direkt i brevlådan något jag tycker är smidigt och bra. Något som jag däremot inte gillar är när originalförpackningen saknas och dess innehåll bara slängts ner i ett kuvert. Förpackningen finns ju för att skydda dess innehåll samt att jag som kund ska kunna veta att jag köper en ny produkt och inte begagnad. Hade detta nämnt på produktsidan så hade det varit okej då kunden får reda på förhållandena som råder. Tråkigt att behöva ge ett så dåligt betyg när upplevelsen annars var bra men som sagt så är originalförpackningen viktigt!
*Redigerades 7 år sedan