Unregistered363e3c12

11
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Zalando
Dålig
(369)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Förord: Jag har beställt över 20 gånger från Zalando. Så gott som alla beställningar har levererats inom de leveransdagar som utlovas. Dels för att Zalando(1) har gjort sitt, transportören(2) i Tyskland gjort sitt och PostNord(3) gjort sitt. Möjligen finns ett rederi(4) inblandat som ska göra sitt. 1. Zalando's lager ligger i Tyskland. 2. Jag vet ej vem som därför får beställningarna att förflyttas i Tyskland till Lübeck, men jag har antagit att det är någon. Jag har funderat i tankar som att denna någon är Zalando själva och tyska posten. 3. PostNord hämtar beställningarna i Lübeck enligt spårningsinformationen och sedan har beställningarna gått skäligt till mitt ombud. 4. Och utifrån spårningsinformationen har jag antagit att beställningarna går via fartyg över från Lübeck till Malmö, därav detta möjliga rederi De beställningar som dock inte kommit fram på utlovad tid har nog oftast berott på hög orderingång. Andra orsaker skulle kunna vara strejk och hårt väder. Jag i dessa fall varit förstående och tålmodigt väntat. Till slut har ändå dessa beställningar också dykt upp hos mitt postombud. Några ord om mina beställningar: Jag har både behållit varor och returnerat varor. Eftersom att att Zalando har så bra villkor gällande frakt och retur har det gjort att jag beställt kanske 5 varor mot faktura för att bestämma mig hemma vilken/vilka eller inga varor som jag vill behålla och eller returnera. Beställningarna är godkänt paketerade. Zalando's returhantering: Vid retur har det inte varit några problem. Inom sitt konto registrerar man returen. Den förtryckta returetiketen som sitter på beställningens följesedel klistras på försändelsen. Sen är det bara att lämna in till PostNord! Ett par dagar senare ser man på mitt konto och får ett e-mail att returen är Zalando mottagen och godkänd. Vid de beställningar jag betalat med kort har jag fått pengarna återbetalda inom ett par bankdagar efter att returen är godkänd. Man kan dessutom returnera flera beställningar i samma försändelse. Zalando FAQ kan berätta hur. Tumme upp: Skälig leverans, gratis frakt, appen och 100 dagars returrätt. Mitt mellan: Zalando skulle nog kunna använda påsar för fler beställningar istället för kartonger. Inget måste, men mindre otympligt med påsar. En tumme ner: Vid varje beställning bestäms vad för betalningsalternativ som kommer att erbjudas. Jag har på grund att detta inte kunnat handla på faktura på ca 1 halv år. Men för ca 1 månad sedan har det gått att välja faktura, i alla fall på mina 3 senaste beställningar Slutord: Allt detta ger betyget 8/10. Utan tummen ner 9/10. Jag kan på "Mycket bra" grunder rekommendera Zalando.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Nöjd med mitt köp!

Stayhard
Bra
(336)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Kanon den gången jag gjorde min första och hittills enda beställning! Men fler lär det bli. + Fri frakt och fria returer + Snabb leverans

Nelly
OK
(131)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Det har fungerat bra med alla mina beställningar. Snabb leverans. Enkelt att göra returer. Verkar inte var gratis returer, vilket andra butiker har. Det är iaf fri frakt över 100 kr.

Ellos
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Aldrig varit några problem vid mina beställningar.

Gotterian
0
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Gjorde min första beställning på Gotterian för ungefär två veckor sedan. En beställning lades på ett flertal olika produkter, alla med bra priser. Dock var frakten kanske lite dyr. Frakten var 110 kr, den skulle säkert kunnat vara billigare! Enligt Gotterian.se kör de just nu enhetsfrakt på just 110 kr. tidigare (enligt kommentar på deras FB-sida) verkade de köra fraktkostnad efter vikt. Det verkade bättre så. Men bra priser och stort sortiment! Efter lagd beställning gick dagarna och inget paket kom... Men efter 1,5 veckor fick jag ett mejl där det stod att vissa varor tyvärr utgått och att de stuvat om i sortimentet. Även en ursäkt för "sent svar". Ifa jag fick välja annat istället som ersättning för utgående varor. Inga problem. Sen någon dag senare fick jag ett sms från Posten att paketet var skickat! Man skulle gärna önska en leveransbekräftelse via mail. När paketet så kom, var inte allt helt rätt. Det saknades en Pepsi (1st) och en hel platta läsk av annan sort (totalt 24 st). Fick bara 1 den sorten! Alltså 23 st saknas + Pespsin (1st). Skickar ett mail och berättar detta. Svar dagen efter som säger att de missat att jag beställt en hel platta, o så står det vidare att de skickar Pepsin + plattan. Några dagar senare finns allt att hämta på mitt utlämningsställe. Så till slut fick jag jag allt jag beställt. Men inte slut än visade det sig, efter att jag öppnat paket nr. 2 låg där extra godis medskickat! Tack! :) +Bra mailkontakt! +Bra priser +Markbutik i Övertorneå ;):) -Ingen leveransbekräftelse via mail (Dock ett sådant mail vid paket nummer 2) -Frakten Slutet gott allting gott!

Sportamore
0
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Jag gillar Sportamore! Snabbt o bra!

Uppercut
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Oj så bra! Fri frakt, normala priser, bra sortiment, bonussystem, servicen, öppet köp i 365 dagar. Ett minus dock, ej gratis retur. ;) :)

Net2World
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Gjorde min första beställning här om veckan. Köpte ett HDD-chassi. Beställningen gjordes på en Torsdag, lämnade lagret dagen efter på Fredag och låg sen i brevlådan på måndagen. Snabb leverans, bra pris och fri frakt!