Kategorier
Prisjakt

LouiseW

Medlem sen 2013-05-18
35
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Discshop
Bra
(500+)
Usel
6 år sedan*
Tyvärr tog Discshop väldigt lång tid att på leverera min order. Det saknades även en av produkterna jag såg mest fram i mot. Tråkig köp upplevelse. Vilket är synd för dom har relativt bra ombud. Dock har dom ganska höga priser om man jämför med andra.
*Redigerades 2 år sedan
Gymstar.se
Usel
(5)
Utmärkt
2 år sedan
Väldigt snabb leverans,låga priser och bra utbud :)
MM Sports
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Finns inget direkt jag kan klaga på. Alla produkter jag köpt från dom är prisvärda. Det är lätt att beställa från hemsidan och paketet levererades snabbt. Dom har ofta bra erbjudande på deras hemsida. Allt har varit bra paketerat båda gångerna. Ser fram i mot att handla mer från dom.
Gymgrossisten
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
Tråkigt att dom inte håller det dom lovar. Dom hade en bra kampanj där dom utlovade ha året ut. Det höll ju inte länge va väl max två veckor dom höll den. Ogillar verkligen när ett företag marknadsför sig med en kampanj där dom utlovar en sak, men kan inte hålla det dom lovar. Kontaktade dom men dom gav ingen förklaring varför dom inte höll det dom utlovat.
Animail
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan
Dåligt och sen leverans Beställde från dom över en vecka sen. Dom utlovar leverans inom 1-3 vardagar. Dock blev min försenad vilket dom inte berätta själva utan det fick jag reda på när jag ringde dom. Dessutom hög gräns för fri frakt och om man ska få sin beställning verkar det som man måste betala extra utöver det. Så skulle inte rekommendera dom.
VidaXL SE
Dålig
(173)
Usel
3 år sedan
Kontaktat dom om hjälp med mitt konto och dom vägrar hjälpa mig. Otroligt tråkigt. Kundservice ska kunna erbjuda hjälp. Jag fick sent svar och än så länge inget svar på mitt mejl till dom.
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
Känns ju uselt att dom satt upp en vara för ett pris sen hade jag problem i kassan kunde inte genomföra köpet även fast jag testade flera gånger så kunde jag inte gå vidare för samma fel meddelande kom upp i går. Antagligen överbelastad eller något fel i deras servar. Försökte kontakta dom men dom var okontaktbara. Så kontakta dom i dag och dom i princip skyllde allt på mig.
*Redigerades 4 år sedan
VetZoo
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Beställt två gånger från dom och dom är verkligen jätte bra kan inte klaga på något. Dom leverera dagen efter till mig dörr. Inga problem snabb leverans bra priser. Kommer fortsätta beställa här.
*Redigerades 5 år sedan
Shock
Usel
(3)
Utmärkt
6 år sedan*
Beställde väldigt bra och väldigt nöjd med beställningen dock så passa inte en av klänningarna men var väldigt lätt att byta och snabbt gick det också. Var även i kontakt med kundtjänst och dom var väldigt trevliga finns inget att klaga på.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1