LouiseW

Medlem sen 2013-05-18
34
Bidrag
7
Hjälpsamröster
MM Sports
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan

Finns inget direkt jag kan klaga på. Alla produkter jag köpt från dom är prisvärda. Det är lätt att beställa från hemsidan och paketet levererades snabbt. Dom har ofta bra erbjudande på deras hemsida. Allt har varit bra paketerat båda gångerna. Ser fram i mot att handla mer från dom.

Gymgrossisten
OK
(500+)
Usel
4 år sedan

Tråkigt att dom inte håller det dom lovar. Dom hade en bra kampanj där dom utlovade ha året ut. Det höll ju inte länge va väl max två veckor dom höll den. Ogillar verkligen när ett företag marknadsför sig med en kampanj där dom utlovar en sak, men kan inte hålla det dom lovar. Kontaktade dom men dom gav ingen förklaring varför dom inte höll det dom utlovat.

VidaXL
Dålig
(290)
Usel
4 år sedan

Kontaktat dom om hjälp med mitt konto och dom vägrar hjälpa mig. Otroligt tråkigt. Kundservice ska kunna erbjuda hjälp. Jag fick sent svar och än så länge inget svar på mitt mejl till dom.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Känns ju uselt att dom satt upp en vara för ett pris sen hade jag problem i kassan kunde inte genomföra köpet även fast jag testade flera gånger så kunde jag inte gå vidare för samma fel meddelande kom upp i går. Antagligen överbelastad eller något fel i deras servar. Försökte kontakta dom men dom var okontaktbara. Så kontakta dom i dag och dom i princip skyllde allt på mig.

VetZoo
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Beställt två gånger från dom och dom är verkligen jätte bra kan inte klaga på något. Dom leverera dagen efter till mig dörr. Inga problem snabb leverans bra priser. Kommer fortsätta beställa här.

Shock
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Beställde väldigt bra och väldigt nöjd med beställningen dock så passa inte en av klänningarna men var väldigt lätt att byta och snabbt gick det också. Var även i kontakt med kundtjänst och dom var väldigt trevliga finns inget att klaga på.

Bokus
OK
(500+)
OK
Redigerades 7 år sedan

Gjort beställningen här två gånger bra utbud och okej priser Bra leveranstider