Prisjakt

Krullet

Medlem sen 2013-05-15
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Power
Utmärkt
(500+)
Usel
5 månader sedan
Fungerar tills man får en produkt med defekter, då vill man helst inte ha med dem att göra. Rekommenderar att man undvika Power.se till förmån för mer seriösa aktörer.
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan*
Kvalitetsbolag. Många bolag levererar väl när det inte är problem, men Elgiganten fixar även mycket väl när det ibland blir klabb med ordar! Stort plus!
*Redigerades 6 månader sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Usel
6 månader sedan*
Synd att ett sånt kvalitetsbolag har tappat det helt. Varit riktigt nöjd kund hos Apotea sen 5 år tillbaka då de alltid levererar problemfritt o i tid. Fick idag erfara att det skett en ändring kring detta då vår order fortfarande inte dykt upp ens dagen efter utsatt tid. Fraktbolaget spårningstjänst visar paketet som levererat, men detta menar Apotea kundtjänst är normalt eftersom de hade planerat att leverera paketet idag. Vi får svar: Kanske det dyker upp imorgon istället? Jaha och om det inte gör det ska jag vänta ytterligare dagar på en leverans? Jag säger, skicka ett nytt med express så att vi får det idag, men ack nej det är inte av intresse. I tillägg till fraktalternativets leveranslöfte om 1 vardag så fanns det tydligen en liten en-rads-banner i kassan som varnar om längre leveranstider än normalt, så jag som kunde borde absolut ha förstått att vi inte skulle få vårt paket i tid... Tack Apotea, det känns mycket bättre nu. En smula förståelse i kundservice för att detta är inte okej så hade vi säkert varit fine, men nej nej, nu blir det ut på stan och jaga förlossningsbindor till min nyförlösta sambo istället... Happy holidays!
*Redigerades 6 månader sedan
Apohem
Utmärkt
(491)
Usel
10 månader sedan
Förstår att personnummer är obligatoriskt vid beställning av receptbelagda varor. Förstår dock inte varför personnummer är obligatoriskt vid kortbetalning och beställning av icke- receptbelagda varor. Läs: Mandelsmör, pilatesboll, plåster etc. Vänligen värna den personliga integriteten. Vänligen gör om, gör rätt. Obligatoriskt personnummer vid beställning hör inte hemma 2020. SKIPPA APOHEM!
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Bra service, Kompletts kundservice mycket hjälpsam då jag fick en dator med DOA fel och tillverkaren inte ville hjälpa då det upptäcktes efter 3 veckor.
Bagaren och kocken
Utmärkt
(500+)
Usel
ett år sedan
Okej om man är nöjd med att produkten skickas och kommer fram. Inte okej om man förväntar sig att produkten fungerar väl och att man ska kunna reklamera smidigt utan att behöva spendera timmar och åter timmar i kontakt med deras "kundservice", som verkar ha som målsättning att inte genomföra reklamationer. Grädden på moset att skylla på och hänvisa till Klarna när återbetalning inte kommer fram. Well, vem valde utsugarföretaget Klarna som betalningsleverantör? inte var det jag som kund i alla fall.... Håller mig fortsättningsvis långt borta från Bagaren och Kocken och rekommenderar alla som har några som helst förväntningar på service att göra detsamma. För er som trivs med Aliexpress-produktkvalité och service, kör hårt!
Stuvbutiken
Bra
(5)
Utmärkt
ett år sedan
Välpaketerade målarfärger till snabb leverans och grymt pris! Toppen!
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
pick up in store fungerar smidigt!
Buildor.se
OK
(500+)
Usel
2 år sedan
Håller inte sina leveranstider. Kan inte rekommenderas.
NetOnNet
Bra
(500+)
Bra
4 år sedan*
Smidigt att kunna lämna tillbaka returer i butik. bra priser på sin deals. funkar bra!
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1