Avregistrerad

2
Bidrag
1
Hjälpsamröster
2Tech.se
OK
(11)
A
Avregistrerad
2 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Beställt 2 gånger från dem, båda gånger valde jag DHL. Beställde på kvällen, dagen därpå var paketet skickat och ytterliggare en dag senare var det levererat. Med andra ord perfekt. Smidig sida, snabb leverans.

MM Sports
Utmärkt
(500+)
A
Avregistrerad
2 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Har enbart beställt träningsartiklar och kostillskott härifrån de senaste åren, alltid bra priser och bra produkter. Men de senaste 4-5 beställningarna har tagit lång tid i jämnförelse med tidigare beställningar och andra nätbutiker. Senaste beställningen lades på tisdagen men är ännu ej levererad idag fredag utan kommer på måndag. EDIT: Ytterliggare en beställning som görs tidigt men skicka inte samma dag. Och får vänta en hel helg.

Worx Landroid M WG791E
Full Star 1
3.4
(23)
A
Avregistrerad
2 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Valde mellan denna och husqvarna. Tog denna pga halva priset i jämnförelse med husqvarnan samt att denna har alla nödvändiga funktioner jag ville ha. Har kört den i en månad nu och installationen gick väldigt lätt, tog sin stund då jag var väldigt nogrann med kabeln vilket man ska vara för att få den perfekta funktionaliteten. Den har klippt felfritt utan ett enda stopp, gräsmattan är välklippt och kanterna är klippta (så gott det går, det blir alltid en bit intill husvägg etc som den inte kommer åt såklart). Regnsensorn trodde jag inte skulle fungera då jag läst att folk har haft problem, men min fungerar finfint. Det regnar just nu och den står i boet men är inställd på att köras nu egentligen. Gjorde en gång i ett hörn mellan buskarna och ett träd, så gångne bara blev 40cm, trodde inte den skulle klara av att åka in och runda där men det gör den utan problem. + BILLIG + Tyst + Enkel installation + Gör jobbet felfritt - Hittar faktiskt inget att klaga på hitills.