Prisjakt

The-Tor

Medlem sen 2013-04-23
14
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Atredo
Bra
(9)
OK
20 dagar sedan
+ Bra priser och snabb leverans - Otroligt dåligt paketerad order! 80% luft i kartongen och en liten tejp för att hålla ihop. Paketet var naturligtvis helt öppet när jag hämtade ut det och ett under att alla varor fortfarande var kvar i kartongen.
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
25 dagar sedan
Inget att klaga på. Snabb leverans!
Milrab
Utmärkt
(262)
Utmärkt
ett år sedan
- Jag beställde på en söndag - Dom skickades på måndag - Framme på onsdag Supporten svarade via mail på 10 minuter.
CDON
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan*
Har beställt varor som enligt hemsidan skall levereras på 2-5 arbetsdagar. Nu har det gått 9 dagar och jag har inte fått någon leverans, ingen information om när leverans är beräknad och jag får inget svar från supporten. Uppdatering (2018-08-14): Efter 12 arbetsdagar kom en del av min beställning. Uppdatering (2018-08-15): Får besked från Schenker att resten av min beställning skickats men blir också kontaktad av CDON som beklagar att varorna inte kan skickas förrän tidigast om en vecka?! Uppdatering (2018-08-21): Schenker levererar sista delen av min beställning (den som CDON alltså påstår inte har skickats). 4 av 8 paket har fel innehåll. Uppdatering (2018-09-26): Efter nästan TVÅ MÅNADER (och en ofantlig massa supportmail) lyckas CDON leverera de varor jag beställt. Enligt hemsidan har dessa varor hela tiden en leveranstid på "2-5 arbetsdagar".
*Redigerades 3 år sedan
AEG-Powertools BS 12C2 LI (2x1,5Ah)
Full Star 1
4.5
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Har fungerat prickfritt i 4 år.
*Redigerades 3 år sedan
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Dålig
6 år sedan*
Beställde en klocka från OutdoorExperten men dom råkade skicka fel färg. Ingen fara - det är sånt som kan hända. OutdoorExpertens sätt att hantera ärendet var dock inget vidare. Jag ringde direkt för att bekräfta att min färg fanns i lager och fick svaret att det gjorde den. Jag mailade också och fick svaret att en ny klocka "skickas till dig omgående". Efter några dagar hörde jag av mig för att se varför klockan inte var på väg men fick inget svar. Dagen efter mailade jag igen och först då skickade OutdoorExperten klockan. Jag hade uppskattat ärligare kommunikation från OutdoorExperten.
*Redigerades 6 år sedan
WD Red WD30EFRX 64MB 3TB
Full Star 1
4.3
(65)
1 384 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Min två diskar har gått dygnet runt i ett halvår utan minsta problem. Uppdatering: Har nu gått konstant i 404 dagar
*Redigerades 7 år sedan
Wiggle
Dålig
(111)
Utmärkt
7 år sedan*
Har gjort ett 10-tal beställningar från Wiggle under de senaste åren. Aldrig stött på några problem.
*Redigerades 7 år sedan
Garmin Forerunner 910XT Premium HRM
Full Star 1
3.5
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Kan allt och lite till: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/garmin-forerunner-910xt-in-depth-review.html
*Redigerades 7 år sedan
Buildor.se
OK
(500+)
Usel
7 år sedan*
Beställde en elhyvel med leveranstiden 3-5 dagar. Efter 8 hörde jag av och frågade vart det tagit vägen. Får då svaret att "det kan vara så att leverantören har semesterstängt". Buildor vet inte om min vara har lämnat leverantören eller när den eventuellt skall skickas. Buildor vet alltså inte ens om deras leverantörer skickar sina varor till kunderna! Efter att jag skrivit ett negativt omdöme på Trustpilot blev jag kontaktad av Buildors kundtjänst och erbjuden en muta på 200:- för att ändra det. Blev också lovad att varan skulle skickas inom 3 dagar. Även denna gång uteblev leveransen och när jag hörde av mig visade det sig att man återigen låtit bli att meddela mig att varan inte skickats. Efter stora påtryckningar och många mail lyckades jag häva köpet efter 17 dagar och fick pengarna tillbaka (minus mutan). Beställde samma produkt från en annan sida och fick den efter tre dagar... På Buildors hemsida står det fortfarande att leveranstiden är 3-5 dagar vilket man naturligtvis inte kommer kunna hålla. Allt för att lura fler kunder.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1