Prisjakt

Unregistered9044c678

258
Bidrag
36
Hjälpsamröster
Game of Thrones - Säsong 1-7
Full Star 1
3.8
(1)
1 099 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Många avsnitt att gå igenom och bara av sig själv har du lagt nästa skiva i din BD-spelare. Riktigt beroendeframkallande serie och håller för mer än en visning för att komma in i fantasyvärlden och dess många lords och houses. Har inte läst böckerna ännu . Bästa säsongen är nummer sex med det avslutande sista avsnittet som är det vassaste du har sett någonsin.
Gudfadern 3
Full Star 1
3.6
(5)
59 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Svårt att få till 3 filmer så klart, del 1 och 2 är mästerverk medan trean känns som parodi och är med några få undantag en medioker film med korrupta affärsmän och lönnmördare (plus en åsna!)som har ihjäl folk med hjälp av bland annat glasögonbågar och förgiftat te !. Undvik köp eller ens att se filmen. Al Pacino är väl ganska ok men tar i lite mycket ibland, resten av ensemblen levererar inte.
Gudfadern
Full Star 1
4.4
(13)
59 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
En klassiker som håller ännu och det är en av dom bästa filmerna som gjorts, del två är den vassaste, synd bara att Wal-Mart hade utförsäljning av defekt råfilm under inspelningen av dessa filmer och det hjälper inte hur mycket restored och digital remastered det står på omslaget , det är fortfarande en medioker bild som visas. Ljudet är godkänt på senare utgåvor. Men trots den gryniga bilden väger det konstnärliga över och du kan se om filmerna resten av din livstid.
*Redigerades 2 år sedan
Public Enemies
Full Star 1
3.8
(45)
39 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Depp känns inte trovärdig i gangsterrollen och inte mycket annat heller i denna ganska mediokra gangsterfilm med sådär ljud och bild. Kul miljöer och skall jag vara ärlig köpte jag den mest för dom snygga bilarna på 30-talet som förekommer flitigt i filmen. En A-Ford är en dröm att få äga någon gång.
*Redigerades 3 år sedan
TP-Link CPE210
Full Star 1
4.2
(2)
383 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Glöm nu dyra avtal med IP-only och andra krappy firmor alla ni som har goda grannar med fiber. Har två nära släktingar som bor grannar och varav den ena fick fiber för ett år sedan, den andra behövde efter en tid även uppkoppling pga av ett datorjobb hemifrån som dök upp och kontakt togs med nämnda IP-only som nu hade höjt priset med 10000:- och leverans om tidigast 6 månader. Ideer dryftades och radiolänk skulle provas, forum på nätet skapade som vanligt bara förvirring men inköp skedde på KjelloCom (med bytesrätt) och en kunnig expedit plockade ihop grejer. VI FIXADE DET ! med normala kunskaper på datorer (förmåga att läsa instruktioner och förstå engelska är önskvärt då ett bra youtubeklipp fanns som hjälp). Två fastigheter med ca 150 meters avstånd länkades ihop med två stycken TP-Link och en Ubiquiti accesspunkt(router) 3x30 meter nätverkskabel för utomhusbruk och en förpackning buntband och en ask kabelstift och någon förlängningssladd som vi redan hade. Annat som behövdes var två rörböjar som hade varit fästen till paraboler , en husgavel till mottagareantennen och en styck gammal björk för sändareantennen samt en stege och lite tålamod. Det krävs fri sikt mellan antennerna och det är en stor backe mellan fastigheterna därav björken:) En gissning är att det går att skicka ca 100mbs som vi har monterat det men med ytterligare kalibrering blir det nog ännu bättre, sändareantennen visar full styrka medan mottagaren visar en lampa av fyra men det fungerar. Just nu perfekt med ett delat abonnemang, blåst fiberfirmorna som blåser oss annars hoppas livslängden är bra på grejorna men antennerna kostar ca 450 stycket och kan ju bytas ibland det som var dyrast var 90 meter nätverkskabel ca 1000:- och Ubiquiti Lite för ca 1000:-
*Redigerades 3 år sedan
Harry Potter Och Dödsrelikerna - Del 1
Full Star 1
4
(37)
99 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Har än en gång sett om den nu lite till åren komna HP-serien åtminstone dom lite mer vuxna filmerna och kan bara konstatera att denna film är ett mästerverk och påverkar mig att byta upp mig till 4K någon gång nu. Dessutom är musiken gjord av Alexandre Desplat som bara det lyfter filmen. Skönt att även slippa Hogwarts-tramset en hel film då allt händer i ödsliga skogar och utmarker i London och på ministeriet av trolldom som förvandlats till något riktigt obehagligt dessutom är `den som du inte får säga namnet på`riktigt kuslig och ond.
*Redigerades 3 år sedan
Wonder Woman (2017)
Full Star 1
3.5
(12)
49 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Ganska bra personkemi mellan gänget som skall fixa allt så den delen är ok, Robin Wright som amazon är ju magnifikt stilig men totalt fel ändå man väntar bara att Kevin Spacey dyker upp någonstans. Ibland lite billig CGI känns det som och som vanligt det skall slåss på gudavis i finalen och det gör mig lite trött.
The James Bond Collection (1962-2012)
Full Star 1
3
(1)
899 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Har sett ett antal filmer nu och det går i kronologisk ordning med sunkiga men charmiga tidiga bondfilmer som faktiskt är rena komedierna och man skrattar högt åt bla. ljudeffekter och en ung Bond som iklädd gladpackoverall skruvar upp reaktorkraften långt förbi markören(i rött) som visar `dangerous level`medan dr No(uppsminkad europé som skall föreställa kines) viftar med sina armproteser och möter sin överman, hur kul som helst. Goldfinger och framåt är betydligt mer kvalitet även om det svajar lite här och där, tekniskt, logiskt och biroller som spelas av riktigt usla ´skådisar`ibland. Det som impar mest är den utmärkta bildkvaliten i samtliga filmer och hemmabioljudet vaknar efter hand från och med Åskbollen och framåt.
White House Down
Full Star 1
3.5
(13)
39 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Nja ännu en Emmerich men den är underhållande med bra skådisar och med precis samma karaktärer som i alla likadana filmer, den goda makthavaren som visar sig vara precis tvärtom, hans underhuggare som hjälten i filmen fixar snabbt på Chuck Norrismaner, ytterligare en eller två underhuggare som är precis bindgalna och som därför blir kvar ett tag, underhuggaren som är precis under makthavaren och som brukar dö på ett extra smärtsamt sätt samt en eller två sköna kvinnor och en nörd såklart som på slutet avgör på något sätt och här väljer nörden att slå ihjäl en bindgalen terrorist med hjälp av ett brännförgyllt fransk bordsur i empirestil. Dessutom som i alla Emmerichfilmer en mycket störig tonårig skriktjej. 49:- är ett fynd för den är underhållande faktiskt
Benq W2000
Full Star 1
2.9
(28)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Är monterad i taket och det verkar lovande med mycket tryck i bilden, redan på fabriksinställningar är det bra framför allt på kontrasten är det skillnad på mot min gamla Optoma budget för 7 papp. Upplevde efter första testen kanske inte så där jättestor skillnad i övrigt mot min gamla projektor men efter några filmer märker man hur mycket bättre det blir med skärpa över hela bilden och ett annat djup i bilden. Provade 3D fullhd och det slår ju bio med hästlängder med riktigt skarp bild skall beställa fler glasögon från Kina , ganska ljus fin bild blev det för att vara 3D och har du en hyfsad BD-spelare vill du kliva in i bilden. Fläktar på en del i normalläge men nästan ljudlöst i Ecomode. Lensshiften är inget du skall förlita dig på då det är några centimetrar upp och ner bara och underlättar inte monteringen precis och det är inte så lätt att hitta vettiga fästen när man har 3 meter i takhöjd , vackert är det inte precis att ha en utombordare hängande upp och ner i vardagsrummet men efter att ha förevisat Matt Damon i astronautkostym flygande runt i rummet blev även den bättre halvan övertygad. Fullstjärnig efter en tids användande, du får nog inte mycket bättre bild för pengarna just nu. Ett tips för dig som väljer projektorer i detta prissegment och vars bättre halva tillåter att du har ett filmrum, har du möjlighet så måla svart eller som i mitt fall klä tak och väggar med mörkt tyg så får du svärta och kontrast i bild så du häpnar och du kan njuta av din hobby i ditt biorum medan hustrun sitter framför husaltaret i en annan del av huset och njuter av Top Model, Ernst trampar runt barfota i rutan eller en programledare som förgäves visar hus efter hus för ett motvilligt par någonstans i England.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1