Kategorier
Prisjakt

stormagen

Medlem sen 2013-04-04
8
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Logitech G513 Carbon Tactile (Nordisk)
3.5
(11)
1 149 kr
ett år sedan*
Köpte för 799kr på black friday, men blir tyvärr att lämna tillbaka. Den är hyggligt skön att skriva på, men jag står inte ut med det metalliska ljudet när man skriver på det. Det är mitt tredje mekaniska tangentbord, men ingen av de tidigare har haft det metalliska efterljudet. (Man hör det speciellt om man drar fingrarna över tangenterna utan att trycka ner dem, så tror mer det är metallen i tangentbordet snarare än brytarna som är högljudda. Man behöver med andra ord ej trycka ner tangenten så att fjädern i brytaren spänns för att få det metalliska ljudet). Synd, för allt annat med tangentbordet är riktigt bra. Handledsstödet är det skönaste jag testat, gillar att det bara är tecknet på tangenten som lyser upp och inte hela tangentbordet. Romer-G switcharna är riktigt stabila och det är minimalt med vobbel på tangenterna (märkbart mindre än mitt andra tangentbord med cherry mx brown). Stör man sig inte på ljudet, så är det ett bra köp om man hittar det under 1000-lappen.
*Redigerades ett år sedan
Mister Spex
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
Beställde och betalade den 6/12 fick linserna den 15/12 inte en OK leveranstid när de skriver 1-2 dagar på hemsidan (linserna fanns i lager vid beställning). Betalar hellre några kronor extra och beställer någon annanstans nästa gång.
*Redigerades 4 år sedan
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Dålig
4 år sedan*
Verkar vara en bra sida... men.... Om man vill beställa ett game card som man får skickad som en kod och inte har ett konto där sedan tidigare, så verkar det näst intill omöjligt att göra ett nytt konto där?! Jag och tjejen letade pinsamt länge efter hur man skapar en användare och valde sedan en annan butik. Synd, för vi fick betala mer där...
*Redigerades 4 år sedan
Siemens SN45M205SK (Vit)
4.3
(6)
4 495 kr
8 år sedan*
Precis samma maskin som Bosch SMU50M62SK, köpte denna för att den var lite billigare när det väl begav sig. Diskar väldigt tyst, man hör den om man är i köket men är ingenting man stör sig på när man läser morgontidningen. Vario speed fungerar bra och kortar ner disktiden väldigt mycket. Gillar även att den har startfördröjning så man kan göra i ordning allt innan man lägger sig och den diskar när man är på jobbet. Den diskar väldigt rent (var lite kvar på en gaffel en gång när jag körde vario speed, men annars har den varit superb). Disken kan vara lite väl blöt när den har diskat klart (kan även vara disktabletterna jag kör (yes powerdrops)). Men i övrigt en kanonmaskin. Rekommenderas!
*Redigerades 8 år sedan
Eizo Foris FS2331
4.4
(20)
8 år sedan*
Suverän svärta, fina färger bra kontrast. Funkar helt ok i spel (kan bli lite luddig i snabba fps spel, men inget jag störde mig på). Jag hade inga döda pixlar på mitt ex, jämn bild över hela skärmen och ingen backlight bleed att tala om. Har inte testat högtalarna, så jag lämnar inga kommentarer på dessa. Inte alls lika ful som den är på bilderna. Fjärren funkar bra men känns lite dumt att man inte kan göra några inställningar utan den. Finns bra med anslutningar. Så till det dåliga... AG coatingen, jag kommer från en "glossy" skärm och tycker att coatingen får bilden att bli lite grynig. Den ser helt enkelt inte lika skarp ut som min förra skärm (trots högre upplösning). Den har få ergonomiska inställningar (bara tilt). Fixade inte coatingen så skärmen åkte tillbaka till butiken. Summering; En kanonskärm till ett superpris om man bara kan bortse ifrån coatingen (har man haft en matt skärm tidigare så är det nog inget man stör sig på). Super svärta, bra färger och hög kontrast. Kan kännas lite seg i snabba fps spel men fungerar i övrigt kanon till spel.
*Redigerades 8 år sedan