Kategorier
Prisjakt

nilspils85

Medlem sen 2013-03-22
17
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Vildmark S/Steel Thermo Mug 0,32L
3.8
(1)
139 kr
ett år sedan
(Jag köpte min på Netonnet för lägre pris än lägsta angivet här.) För 3 år sen hittade jag en sliten sån här på myrornas, och blev förälskad. För knappt 1 år sen tappade jag bort skruvlocket, och var självklart tvungen att köpa en ny. Fördelar: Slitstark och robust - fungerar i bil och i skogen, 100% läckfri tack vare riktiga skruvlock (inga jävla plupp-ventiler som kan gå upp i ryggan), håller värmen såå himla bra, enkla att diska så dom håller sig fräscha, priset. Nackdelar: inga jag hittat på 3+ år.
Rega Planar 1 Plus
3.3
(1)
4 490 kr
ett år sedan
Man får vad man betalar för, och det är inte lite ändå. För priset får man en jävligt välljudande spelare, dock utan några bekvämliga funktioner (annat än det inbyggda steget och hur enkel spelaren är att installera). RIAA-steget ger ett klart och korrekt ljud. Kör genom en neutral förstärkare och ett par hyffsade högtalare så har du kommit långt med anläggningen.
Marshall Major III Bluetooth
3.6
(19)
689 kr
2 år sedan*
Jag älskar dom här lurarna. Basen är fortfarande mäktig och detaljrik, men utan att den kör över resten av ljudbilden. Överlag ett par ljudmässigt välbalanserade lurar med _bra_ headset-funktion (som fungerar felfritt för mig). Ljudläckage finns men det har aldrig varit något som stör mig, har dom på tyst kontor alt. hemma. Stabilt bluetooth. Funkar inte din mikrofon? Dubbelkolla att lurarna sitter på åt "rätt håll"... :) Framförallt jävligt prisvärda! Jag jämför dom då mycket med mina gamla Major-lurar, med sladd. Utöver naturligt sladdslitage och ett satans glappande (efter 4 år, begagnade) så var den övermäktiga basen (samt klena mellanregistret/diskanten) något som störde mig. På varje dator eller telefon man använde dom till fick man justera ljudbilden. Det är inte nödvändigt med dessa.
*Redigerades 2 år sedan
Plantronics Marque 2 M165
2.6
(4)
2 år sedan
Jag är otroligt nöjd med min gamla m165. Tillräcklig ljudkvalitet för samtal, bra batteritid och uppenbart ganska slitstark (har använts flitigt 2 års tid, även i skog med lätt regn och på svettiga gympass, har tappats i golvet >10ggr). Ej toppbetyg: Ibland upplevs mitt ljud som burkigt av den jag talar med, och om man går mellan olika rum kan blåtandsmottagningen bli lite svajig. Kan helhjärtat rekommendera denna produkt.
JBL Reflect Contour
3.2
(10)
990 kr
3 år sedan*
Har precis köpt dom, och kan hittills inte kommentera på annat än första intryck av ljud, passform och funktion. -Gillar den funktionsrika "fjärren" och även micken verkar fylla sitt syfte vid samtal. -Detaljrikt ljud, men jag saknar absolut(!) en något djupare bas. -Levereras med innerbyglar och andra silikondetaljer av olika storlekar, för att anpassa lurarna till dina öron. Mycket bra. -Blåtanden håller kontakten med telefonen felfritt!
*Redigerades 3 år sedan
Hilleberg Nammatj GT (3)
4.3
(4)
11 999 kr
4 år sedan*
Jag har ägt mitt tält i 3 år, och köpte det begagnat av en man som som tror ägt det i två år innan mig. Jag har använt det intensivt under sommarjobb i skog och öppnare naturtyper. Enstaka längre vandringar har gjorts med det. Fördelar: Robust som en timmerstuga! Håller för allt och erbjuder rikligt med utrymme! Nackdelar: Ganska tungt antar jag (äldre modell) på ~3,4 kg. Men detta är ju ett tremannatält och det kan delas upp mellan turmedlemmarna. Vissa problem med kondens (enbart på yttertältet). Detta är dock nästan oundvikligt i tält, men lite effektivare ventilation (se lösningar på exv Nallo) hade förbättrat dess helhetsintryck!
*Redigerades 4 år sedan
Jays a-Jays One+
2.9
(56)
229 kr
5 år sedan*
Verkligen blandade åsikter om de här lurarna, och det är förståeligt. Det jag uppskattar med dom är: Det detaljerade (om än obalanserade) ljudet, hur kablarna inte trasslar, funktionell mikrofon/kontroll, dess hållbarhet och väldigt bra garanti! Det jag ogillar med dom är hur hutlöst basiga dom är och att kabel-ljud hörs väldigt högt (det går exv inte att springa med dom utan att man hör minsta rörelse de gör). Köp dom för att sitta och läsa, spela dator eller skriva på en examensuppsats. Då kan du genom att aktivera datorns/telefonens equalizer dra ner basen = kanon!
*Redigerades 5 år sedan
Haglöfs Rugged Mountain Pants (Herr)
3.3
(1)
1 395 kr
7 år sedan*
+ Slitstarka. Mina är 3 år gamla och de har inte mer än ett par små hål i stretchtyget på knäna från taggtråd och eld-sprätt. INGET övrigt slitage på byxorna från krypande, klättrande och ramlande. Lagom många detaljer och torkar snabbt - Något tunga Kanske för varma för sommarvandringar De övre fickorna fylls snabbt med barr/skräp om man tränger sig fram genom en tät skog Alltså som namnet antyder - rejäla brallor (för fjäll, berg, fiske). Allt där man inte måste knö sig genom täta barrskogsbestånd. Uppdatering, efter ytterligare två år... :-) Gylfen har gett sig. Byxorna är i övrigt i gott skick.
*Redigerades 5 år sedan
Fällkniven DC3
2.3
(1)
158 kr
6 år sedan*
Ett billigt litet diamant-/keramiskt bryne som inte håller måttet. Ett år efter inköp är diamantbeläggningen helt slut. Underkänt! Jag köpte nu ett no-brand-diamantbryne från Jaktia och ett rent keramiskt bryne från Spyderco ("Double stuff", större modell). Jag lyckas nu få min F1:a rakbladsvass, något jag inte kunde med DC3:an ens när den var ny. Snåla inte. Köp bra grejer till kniven din.
*Redigerades 6 år sedan
Marshall Monitor
4
(12)
1 290 kr
6 år sedan*
Jag har nu lyssnat näst intill kontinuerligt sedan jag köpte mina och vill säga ett par ord. Ljudbilden är bra, riktigt bra, basig (på vissa uppspelningsenheter) men imponerande detaljerad, så dom gör sig riktigt bra till rock. "Lättare" genrer kräver en enklare eq så att man kan öka diskanten lite. Filt-inläggen i lurarna togs ur på en gång... :-) Byggkvaliteten är robust. Mycket metall i ram och leder. Även sladden som följde med känns gedigen, men om olyckan är framme så är den även lätt utbytt. En nackdel som sänker betyget är däremot att de inte är jättebekväma efter ett par timmar. Även något högt nypris.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1