Prisjakt

Ezzot

Medlem sen 2013-03-14
7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
Bra
en månad sedan
Handlat från dom flera gånger genom åren, uppskattar verkligen deras utbud, dock så är sidan något jobbig och kundservicen är de långa tider till alltid, dock när man väl får hjälp får man professionell hjälp. Rewkomenderas starkt!
Jolly Mobile
OK
(62)
Usel
3 månader sedan*
Fick produkten av PostNord efter att betalat för DHL. Väldigt seg hemsida. Leveransrapporten gick inte läsa i mobilen utan var tvungen att kolla på datorn och där stod de att den skulle skickas med DHL också. Kundsupport svarade att den skickades med PostNord men dom vill jag inte sponsra. Akta er för dessa bedrägare!
*Redigerades 3 månader sedan
Samsung 850 EVO Series MZ-M5E250BW 250GB
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Är i en klass för sig!
*Redigerades 5 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Kundservice i toppklass! Lite dyrare ibland, men värt varenda krona! Hyfsat snabb leverans, skulle dock uppskatta att få kolli-id snabbare.
*Redigerades 6 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Dålig
6 år sedan*
Kundservice på telefon är trevlig och kunnig trots lång kö. Sen kommer resten. Försökt betala vad jag ska köpa med min bank, har gjort ett flertal försök sen två veckor tillbaks och inte fungerat. Komplett har tjänat en hel del på deras antika system där. Hittade en fyndvara och betalde med kort istället, vilket också använder bankid. Fungerade direkt. Skickas med Brev-id på varor värda tusentals kronor, man måste ringa dom för att få kolli-id, vilket i sig inte hjälper mycket då man inte kan spåra saker som ska till brevlådan exempelvis. Skicka dyra saker till utlämningsställe istället. Dom skickar även enligt posten med något miljövänligt sätt som gör att paketet kan ta upp till 3 dagar att få, borde kunna välja att strunta i det och få paketet snabbare. Deras webbsida är antik och är inte mobilvänlig, vilket dom snart ska uppdatera hörde jag, men det hjälper mig inte nu om ni fixar det om ett halvår. Butikspersonal är okunniga och kan ljuga för att de ska låta bättre. Kan du inte, använd Google! Var min favorit förr, idag ligger dom långt efter konkurrenterna.
*Redigerades 6 år sedan
Beats by Dr. Dre PowerBeats2 Wireless
Full Star 1
3.1
(30)
1 488 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Jag älskar Beats, men detta var ett skämt. Kan få bättre lurar för en femtiolapp. - Usel bas(oavsett storlek på kuddarna) - Dålig på passform Har ingen mer erfarenhet av dom då jag lämna tillbaka dom direkt.
*Redigerades 6 år sedan
BRL Electronics SE
Utmärkt
(500+)
Usel
6 år sedan*
http://www.brl.se/sv/artiklar/jbl-go-portabel-hogtalare.html Var med på er Black Friday rea för 199 istället för 290, men när man lägger den i varukorgen så står det 279. Jävla lureriföretag!
*Redigerades 6 år sedan
Asus SDRW-08D2S-U Lite
Full Star 1
2.9
(9)
294 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Må vara Asus, har haft den i ett halvår nu och sammanfattning är enkel, billig skit som repar sönder skivor! Har märkt senaste tiden att mina skivor blivit mer repiga, och så köpte jag en ny serie, och körde i dom i den direkt, förstörde 3 skivor innan jag fattade var felet låg.
*Redigerades 7 år sedan
Samsung Galaxy S5 SM-G900F 16GB
Full Star 1
3.8
(98)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
En riktigt bra telefon, men tyvärr en massa onödig mjukvara och pulsmätare känns bara som en onödig lyx. Ända jobbiga är att jag betalade 6.5 för en telefon med så dålig kvalité. Luckan nedtill är bara fastlimmad i en liten hållare, den släppte bara en gång så där rök vattentätheten. Ett minus som inte påverkar mitt betyg, men som är lite tragiskt för oss nördar är att man måste köra den med Dalvik, ART laggar och kan låsa telefonen helt då Samsungs MJUKVARA inte är kompatibelt med ART än. + Skärmen Storleken känns precis lagom för mig med lite större händer Ljudkvalité Batteriet räcker en dag vid tung användning och två vid lättare och flera med ultra energi sparläge etc. Kameran - Kvalitén Mjukvara Orginalheadset
*Redigerades 7 år sedan