Kategorier
Prisjakt

DeusB

Medlem sen 2013-02-28
12
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Fujifilm XF 16-80/4,0 R OIS WR
3.8
(1)
7 490 kr
ett år sedan
VIKTIGT: Denna recension gäller firmare 1.02. Uppdatera om ni kör på 1.01 eller 1.00. Fokus på kort distans med f4.0 hamnar ofta fel i tidigare firmware. Jag var nära att lämna tillbaks det då fokus hamna helt fel nästa varje gång på x-t3 och 10% på x-t2 (märkligt nog). Med det sagt är att objektivet fantastiskt. Inomhus i relativt mörker är det inga problem att snabbt och precist fotografera porträtt, objekt och djur med slutartider ner till 1/15 sekund. Allt tack vare bildstabiliseringen som är en av de bättre, eller kanske bästa. Även autofokus blir snabbare och jag har aldrig varit mer nöjd med en zoom. 16-80 är perfekt för resor och vardag. Skärpan kanske inte kommer lika nära 23 mm f2.0, men då är du fast med 23 mm också. Vädertätningen fungerar bra. Jag har varit ute flera timmar i kraftigt snöoväder och duggregn utan problem med x-t2. Köp gärna som kitt, då är priset relativt sett mycket lägre.
Bestway Global Holding Lay-Z-Spa Vegas
2.8
(6)
4 år sedan*
En pool för alla, men läs instruktionsboken. Som nedan skriver kan den såklart gå sönder om man använder den fel. Använder man den rätt har man en pool med varmatten för kalla höstnätter, en pool med kallvatten (men inte för kallt) på varma sommardagar och en massagepool med bubblor för när som helt. BIlligare än 3500:- blir det inte för en så bra pool. Perfekt helt enkelt.
*Redigerades 4 år sedan
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)
4.3
(15)
719 kr
4 år sedan*
Spelet vi alla väntat på! Ett fantastiskt spel till Wii U. Äntligen blev konsolen värd sina pengar.
*Redigerades 4 år sedan
Microsoft Surface Pro 2 128GB
4.7
(18)
4 050 kr
6 år sedan*
Perfekt kombination av platta och dator. Klarar Skyrim med Low/Medium med 30-60Hz.
*Redigerades 6 år sedan
Nikon Coolpix AW110
3.4
(5)
7 år sedan*
Köpte iofs. denna till Mamma, men kameran är utan tvekan i topp 2 vad gäller vattentäta kameror. Motståndaren än TG2, vilken är dyrare, klumpigare inte lika skarp. Jag kan inte tänka mig någon annan kamera som är så funktionell! +Kamera +Video, Full-HD + SlowMo. +GPS, kartor, geotag. +WiFi, Styrning/överföring med smartphone. +Vatten, stöt, frys, grus-tålig (bäst på allt i princip) PRISET är väldigt väldigt bra. Bilderna blir skarpa, skarpare än TG2. Har haft den i 1 år och den har aldrig svikit!
*Redigerades 7 år sedan
Nintendo Wii U Premium
4.2
(68)
10 882 kr
8 år sedan*
Mycket bra spel. Mario ZombiU Batman Nintendoland Assassins Creed 3 Alla håller måttet och ser riktigt snygga ut och flyter utan minsta lag. Kontrollen funkar utmärkt! Jag som annars kör PS3 känner mig hemma!
*Redigerades 8 år sedan
Virtue's Last Reward (PS Vita)
4
(3)
348 kr
8 år sedan*
Ett helt otroligt spel! Jag ryser och kan inte lägga det ifrån mig. Lite som en bok ja, storyn ÄR spelet och påminner en del om SAW-filmerna. En hel del rätt svåra pussel är involverade i gameplay:et också. Jag har suttit 17 timmar och klarat igenom kanske 10% av spelet. Det går nog att klara snabbare, men om man vill kan man säkert sitta 100 timmar, och det är 100 timmar man sitter på nålar! Det är också 100 timmar (eller ska vi säga 99 timmar) som du sent kommer glömma! Jag ryser bara av att skriva detta. SÅ bra är spelet!
*Redigerades 8 år sedan
Sony PlayStation Vita
4.3
(32)
7 232 kr
8 år sedan*
Underbar, finns hur många spel som helst. Både till PS Vita, PSP och PS one. (till skillnad från vid releasen) Allt från "riktiga" spel till "mobil"spel, om ni förstår vad jag menar. ALLA gamla bra Final Fantasy finns + det fantastiska Castlevanina SotN. +Byggkvalitet +Spelutbud +Skärmen +Batteriet (räcker 5-8 timmar vid spelande) +Designen +Kontrollen +Bärbarheten +Känns 100 ggr bättre än 3DS på allt när man håller i den. -Dyra minneskort -Kan kännas en aning dyr, men det är det inte när man vet vad man får! -Dyrare än 3DS, vilket den förlorar kunder på, men den är som sagt bra mycket bättre, sen är det ju upp till vilka spel man vill ha.
*Redigerades 8 år sedan
Nespresso Pixie C60/D60
4.3
(21)
1 399 kr
8 år sedan*
Nespresso är utan tvekan den bästa bland kapselmaskiner, fint kaffe istället för flytande sörja som vissa har i sina kapslar.
*Redigerades 8 år sedan
SimCity - Limited Edition (PC)
3.6
(6)
1 657 kr
8 år sedan*
Jag kan inte lägga spelet ifrån mig. Jämfört med 4:an så är detta roligt. I 4:an blev jag bara frustrerad över att inget hände och man behövde verkligen kunna allt bakom för att få staden att växa ens lite. Ett toppenspel om man ser till själva spelet! Serverproblemen är mindre bra, men det är löst nu vad jag kan se. Nu har jag en stad på 150.000 invånare vilket var lite av en utmaning. Mycket optimering krävs. Att få upp det till nästa gräns (ca 300.000) blir INTE lätt!
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1