Kategorier
Prisjakt

Lilldisponenten

Medlem sen 2013-02-06
3
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Sony Xperia Z5 Premium E6853
4
(20)
1 990 kr
5 år sedan*
har nu haft z5an i 8 månader och den upplevs som allt sämre med tiden, otroligt känslig skärm, tappar man den lite lätt i golvet så bli inte förvånad om skärmens glas spricker och då går INTE touchen att använda! touch-panelen är konstruerad så att om skärmen spricker så "spricker" även touchen. ett tips där är att köpa en otg-adapter och koppla in en usb-mus. har läst tester och jämnförelser på phonearena.com och ja man skulle ha köpt en samsung galaxy note istället. Ej prisvärd. Dåligt ljusflöde. Blir het. Batteritiden är okej. Den är snabb. Ej användarvänlig. Ångrar mitt köp. Köp en Samsung.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung UE46F6475
4.1
(9)
7 år sedan*
väldigt Bra bild, skaplig mjukvara men irriterande segt med apparna i smart hub! köp en mediadator istället (att koppla till tvn). smidigt med webbläsare i tvn. Streamar film via nätverket från datorn, vilket fungerar bra med nätverkskabel och är väldigt användbart. Fjärrkontrollen med touchpad använde jag i början men den traditionella fjärrkontrollen som följde med funkar bättre. Köpte min Samsung UE46F6475 för 9000 kr, med tanke på den nedåtgående prisutvecklingen på tvn så får jag trösta mig med att jag i alla fall fick med en Samsung HW-F450 soundbar på köpet från netonnet. Ett välbehövligt tillbehör eftersom att ljudet i tvn är väldigt dåligt. för det priset den har idag så är det ett bra köp om man kan leva med de sega/tröga smart hub- apparna.
*Redigerades 7 år sedan
D-Link DCS-932L
2.4
(26)
449 kr
8 år sedan*
Dålig. 20fps i 640x480 och "suddig" otydlig bildkvalitet. köp en dyrare (bättre) kamera eller en trådbunden med hd-kvalitet.
*Redigerades 8 år sedan