Prisjakt

contoso

Medlem sen 2013-01-22
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
K-Rauta
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
Dyrt jämfört med andra likvärdiga leverantörer såsom Bauhaus. Köpte en DeWalt borrmaskin på plats i butiken som var avsedd för den brittiska marknaden (UK strömkontakt). Ingen ursäkt heller fick man.
*Redigerades 4 år sedan
Trademax
Bra
(500+)
Bra
7 år sedan*
Köpte en badkar från Trademax, mycket billigare än övriga nätbutiker. Leveransen och betalningen gick riktigt smidigt. De långa väntetider när man väl behöver komma i kontakt med Trademax måste förbättras, samt personalen måste kunna svara bättre på frågor om produkter. Rekomenderar Trademax och kommer handla här igen.
*Redigerades 7 år sedan
Xtrfy XG1-R LED (Nordisk)
Full Star 1
4.4
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Har haft min Xtrfy i några veckor nu och är grymmt nöjd med kvaliten på tangentbordet. När man väl listat ut hur man använder alla funktioner är den helt klart en av det bästa på marknaden. Förvänta dig dock inte att manualen som medföljer kommer hjälpa dig att lista ut hur man använder alla dessa funktioner. Manualen är något av det sämsta jag har sett för en så bra produkt som denna tangentbord. Tangentbordet är tung vilket gör att den står stadigt vid användning, led effekterna på knapparna är hur bra som helst, speciellt om man använder den nattetid. Dock saknar tangentbordet ingångar såsom USB och hörlurar, men inget som stör mig dock. Jag hade gett den en 10 men gör inte det enbart för manualen.
*Redigerades 8 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
8 år sedan*
Leveranstider är inget att lita på! Beställt och betalat 2 produkter torsdag morgon i hopp om att paketet skall åka iväg samma dag. Varorna fanns i lager och av någon anledning väljer Komplett att inte skicka paketet samma dag som utlovat utan kanske gör det under fredag säger supporten. Detta är inte första gången detta händer, men nu är det nog för min del. Dags att byta leverantör för min del p ga den usla hanteringen av leveranser.
*Redigerades 8 år sedan
Icy Box IB-111StU3
Full Star 1
3.8
(1)
359 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Lätt att installera, bra kvalite och snabb överföring!
*Redigerades 9 år sedan
Philips 55PFL5527T
Full Star 1
4.1
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Bra TV med skarp bild och grymm 3D. Hade dock oturen att TV; startade sig under kvällen automatiskt och efter ett antal uppdateringar fick jag hela moderkortet utbytt. Måste ge credits till Philips chatt-supporten som är snabba och hjälpsamma. Det jag saknar med Tv;n är utbudet på SMART-apparna, Netflix och Spotify är dom jag saknar mest. En annan negativt grej är att det är nästan omöjligt att använda smartphone appen för att styra sin TV. Testade både i iphone och Ipad utan framgång. Det bästa med TV är såklart Ambilight funktionen !
*Redigerades 9 år sedan