Kategorier
Prisjakt

Unregistered2bd51eb3

4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
BGA Fotobutik
OK
(65)
Usel
2 år sedan
Beställde på tisdagen, utlovad leverans 1-3 arbetsdagar, onsdagen därpå skickades min order. Samtliga varor fanns i lager med samma leveranstid. Ändamålet då jag skulle ha produkterna passerades innan det kom till mig. USELT, ALDRIG MER!
Sony Xperia V
3.6
(56)
8 år sedan*
Har använt den här mobilen sedan mellandagarna. Helgrym mobil på alla sätt och vis, prestandan är riktigt grym och ännu bättre blev det av uppdateringen till J.B. Har dock ett minus och de är att den stänger av sig i tid och otid emellanåt. Skärmen blir jättevarm, suger ur allt batteri som finns och telefonen stängs av. Hände häromnatten senast och då var laddaren t.o.m. ansluten, det hela resulterade i att jag försov mig då alarmet aldrig ringde . Utöver detta batteriproblem så är jag riktigt nöjd. Fixar sony till detta så rekommenderar jag telefonen, annars värdelöst, ene telefon får INTE stänga av sig hur som helst.
*Redigerades 8 år sedan
Billigteknik
Utmärkt
(500+)
Bra
8 år sedan*
Bra bemötande och snabb service. Dock undermålig beskrivning av produkten jag köpte. Datorn saknade en del självklara komponenter där det på andra webbsidor skulle stått "saknas" men här var raden i stället borttagen exempelvis bluetooth, webbkamera och optisk enhet.
*Redigerades 8 år sedan
HP EliteBook 2570p C9T79EC#AK8
3
(1)
8 år sedan*
Sjukt grym prestanda, startar med windows 8 pro på under 15 sekunder. Men det saknas en del grejer i datorn för att göra den komplett. Ingen optisk enhet, men det är utrymme för en. Ingen webbkamera Ingen bluetooth Litet 3 cellsbatteri med kort batteritid. Inget nätverkskort i min vid leverans, men fel från fabrik enligt återförsäljaren. Men eftersom det är en Elitebook går allt att fixa i efterhand genom ombyggnad smidigt men nej inte en komplett dator enligt mig. Kommer i framtiden att komplettera med optisk enhet och 12 cells batteri och har redan satt i ett trådlöst nätverkskort.
*Redigerades 8 år sedan