Kategorier
Prisjakt

RickardEK

Medlem sen 2013-01-10
20
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Garmin Vívomove HR Sport
3.6
(8)
1 490 kr
2 månader sedan
Snygg klocka. Va inte så rolig som "smartklocka" så är du ute efter en sådan så är detta inte rätt. Men snygg, sitter bra, bra batteritid och den inbyggda pulsmätaren går att använda för den som streamar att få puls på skärmen. Krävs bara en liten usb sticka till det. :)
Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 (10GAS9901)
2.8
(1)
1 990 kr
2 månader sedan
Överlag en bra produkt. Får problem med att ljudet blir osynkat efter några timmar på streamen. Verkar dock vara ett problem med alla elgatos produkter och de flesta andra på marknaden också. Idag hade jag kanske inte köpt den för mina behov (få in spelkonsoler på streampc) utan hade kanske istället satsat på ett enkelt noname capturecard för typ 100kr på wish och en hdmisplitter. Så har man sparat 2000kr.
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan
Först när man råkar handla något på annan butik inser man hur bra dem är. Inet har alltid bra priser. Snabb och bra support. Snabba leveranser. Pingvinstänger. Alltid löst mina problem snabbt och utan trubbel.
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Usel
2 månader sedan
Köpte ett par hörlurar på hemsidan i slutet av Juli. De skulle komma in typ 24 aug. 4 sep skriver jag till dem på FB och frågar om de har någon information. Inget svar. 14 sep provar jag igen. Inget svar. 30 sep igen, inget svar. Skriver på ett öppet inlägg på FB att jag inte får svar. De svarar då "Ja vi har haft problem med facebook kopplingen till vår support, kontakta oss någon annanstans". Jaha. Inget ursäktande, inte gå in och kolla/svara manuellt. Så jag skrev via ett formulär på hemsidan för snart en vecka sedan och inget svar där heller. Seriöst. Jag kommer aldrig handla här igen. De försöker ju inte ens. Samt borde de ha någon funktion att själva kontakta kunder när leveranser är sena. Det minsta man kan göra är kanske att uppdatera produktsidan med nya datum eller information. Ja, vi ringde in den 14e också "anonymt" och frågade också. Då sa de " Ehhhh. ööööööh,, hmmmm.... Typ den skulle vart här i början av september, så den kommer vilken dag som helst". Vet fortfarande inte idag om det kommer några lurar. De skulle vart en 2 veckor sen födelsedagspresent men kanske kommer lagom till jul istället.
Logitech G502 Hero
3
(12)
399 kr
ett år sedan
Köpte en när min Razor Death A Elite gick sönder efter knappt ett år och den var på "lagning". Kan ju inte sluta spela i 2 veckor för att man är utan mus :) När jag fick tillbaka min Razer så fick den ligga som reserv istället. Inte lika jobbig programvara som Razer. Ligger bättre i min stora hand. Bättre tyngd. Funkar prima.
Google Home Mini
3.6
(70)
297 kr
ett år sedan
Absolut en kul grej. Vi köpte två av nya modellen på en kampanj. Vi styr nu IKEA lampor, spotify på förstärkare/sonos, dammsugaren och förhoppningsvis innan året är slut även diverse utomhuslampor m.m. kopplat till Plejd. Även kopplad till ICA så jag kan lägga till inköpslistan. Vår nyaste TV kan den starta och styra. Smidigt med styrning av chromcast på övriga TVs också. Kan skicka meddelanden mellan flera enheter, så den används ibland som walkie-talkie :D Den är väldigt trevlig när man står och pillar med annat. Tex matlagningen och be om nyheter, musik, radio eller hjälpa till med timers. Allt utan att behöva pilla på något. Ser fram mot att koppla upp mer av hemmet i framtiden. Tittar på Harmony Hub för att kunna skapa scenarion. tex "hey google nu blir det film" så startar den projektor, dvdspelare och släcker ner ljuset. Möjligtvis en Samsung Smart thing också. Tror dock den borde ersättas snart.
Das Keyboard 4 Ultimate Cherry MX Brown (Nordisk)
3.8
(2)
1 790 kr
ett år sedan
jtte ba tagtbrd. Skoja bara :) Det är ett riktigt snyggt tangentbord och allt känns riktigt välgjort. Bra tyngd. Bra motstånd i volymvredet. Har haft tangentbordet i en vecka nu. Oftast flyter skrivningen på då jag är relativt datorvan. Det kan dock vara lite frustrerande när man är stressad och slår fel. Speciellt på lösenord som inte visar texten :)
Behringer U-Phoria UMC204HD
3.5
(1)
939 kr
2 år sedan
Köpte denna för att uppgradera min tidigare 96kHz ljudkort. Kanske inte något man hör skillnad på i en twitchstream vilket jag använder kortet till. Enkelt att installera, två XLR ingångar, drivs på USB. Funkar riktigt bra och till ett bra pris. Finns en modell med endast en XLR ingång vilket skulle passa majoriteten av Twitchstreamers. Den kostar endast 350kr. Ett fynd.
Elgato Stream Deck
4
(3)
1 478 kr
2 år sedan
Haft ögonen på denna produkt och när komplett körde kampanj på den för 1000kr så slog jag till. Helt klart ett "måste" för den som streamar mycket. Underlättar sjukt mycket att snabbt och enkelt kunna byta mellan olika scener, trycka ut texter i chatt, twittra förprogrammerade meddelanden, styra musik, sköta utlottningar och mycket mycket annat. Ser fram mot lite fler kommande funktioner. Något som uppdateras lite då och då :)
Sida 1