Revelations

Medlem sen 2013-01-03
15
Bidrag
15
Hjälpsamröster
TopFormula Whey Protein 0,75kg
Full Star 1
3.4
(8)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Riktigt god banan/vanilj smak, som var dessutom löjligt billigt (750g 89kr), men sen sköt de priset upp i höjden?! Jag håller med att det var väldigt billigt, men att höja priset till nästan det dubbla och blivit dyrare än Star Nutrition Whey 80 som jag anser är ett snäpp bättre? Nej tack.

Sealskinz DragonEye Glove (Unisex)
Full Star 1
2.3
(1)
378 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 månader sedan

Väldigt snygga handskar, dessutom funkar väldigt bra med touch screen, men gick sönder efter ett par vintrar. Nu är det hål i fingrarna på både vänstra och högra handske.

Samsung Galaxy Watch 4 44mm
Full Star 1
2.9
(9)
1 610 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 månader sedan

Köp ej om du har tatueringar. Köpte den att uppgradera från min Huawei Watch (1:a versionen, alltså den som släpptes för tusen år sen). För det första så är den fulare än Huawei Watch. För det andra, om du har tatueringar på dina handleder så borde du leta vidare. Always On display, notifikationer samt vissa sensorer fungerar inte eftersom vad jag har förstått kan ljuset inte trängas genom tatueringsbläck. Detta är dock inte ett problem föregående versionen har. Samsung har sagt att de ska fixa problemet med firmware, men än så länge har de inte gjort det. Kan tillägga att batteritiden är kass. Min gamla Huawei Watch har ca 10-12 timmars batteri men med Always On display, alltså alltid på. Samsung som är till 90% av tiden avstängd har knappt 2 dagar. Kan räkna med ännu sämre batteritid om Always On display fungerade. Slöseri med pengar i mitt fall.

Sudio Femtio Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.3
(1)
739 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Tyvärr inte en smart högtalare. Den lyssnar inte aktivt utan man måste hålla i en knapp i två sekunder för att aktivera röst styrning. Jag har försökt att koppla upp den mot Amazon Echo eftersom den tydligen ska fungera med Alexa. Men jag har inte lyckats med det. Den stängde av min Echo Plus och spelade ljud istället för den. Högtalaren lyssnar inte aktivt på min röst. Ljudet är BETYDLIGT sämre än i min Echo Plus. Den är nästan på samma nivå som den lilla, vanliga Echo. Inte ok för högtalare av denna storlek. Det finns typ ingen bas. Visst är den billigare än Echo Plus, vattentålig och bluetooth, men å andra sidan har Echo Plus mycket bättre ljud och är en smart högtalare. Företaget är svenskt, men de verkar inte förstå svenska. Jag skrev på svenska, fick svar tillbaka på engelska, till slut var jag tvungen att förklara på engelska innan jag fick "kontakta Amazon" svaret. Efter typ 3 mejl. Skitdåligt. Nästan så illa som när man kommunicerar med kineser på Aliexpress. Jag tycker att den är värd max 800:-, inte 1300:- som den kostar i dagsläget. Den får 2/5 mest pga utseendet, annars hade jag gett den 1/5. Den kommer att uppfylla sin funktion, som badrumshögtalare, annars hade jag returnerat den.

DJI Goggles Racing Edition
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fungerar inte bra med nya Mavic 2 (både Zoom och Pro). Man tappar kontakt med både telefonen och kontroller om man flyger längre än 800m. Man får tillbaka kontakt om man stänger av goggles, men det är inte värt att riskera en drönare för 15.000:- Nyare versioner fungerar tydligen bättre (tillverkade efter 2/2019), men mina Goggles RE jag köpte på Inet är tillverkade 10/2018. Jag kommer att skicka mina Goggles tillbaka för utbyte/reparation till antigen Inet eller DJI. Mer info här: https://forum.dji.com/forum.php?mod=viewthread&tid=184488

Canon Pixma MG6350
Full Star 1
3.7
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

+ snygg + prisvärd - irriterande och väldigt högljud - tar verkligen för lång tid att börja skriva ut första utskriften Uppdatering 4 år efter köpet: Den legat och samlat damm i flera år tills jag plockade upp fotografering och valde att testa skriva ut mina foto. Skrivaren har ganska bra kvalité på utskrifterna så jag väljer att höja betyget något. Och den fungerar fortfarande lika bra som när jag köpte den.

Marshall Monitor Bluetooth Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.7
(16)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Sjukt bra batteri. Passar perfekt på mitt huvud och nu snackar vi hörlurar som är relativt stora over ear modell men sitter tight på huvudet och man ser inte ut som en alien när man går runt. Enda lite negativa är att dessa hörlurar är gjorda för rock musik, men jag som gillar metal med lite tyngre bas behöver ställa in egna equalizer inställningar för att få bättre ljud. Uppgraderade från Major II och är väldigt nöjd! Även då jag inte ger dem 10/10 så kan jag inte tänka mig att skaffa några andra hörlurar. Passformen är så bra!

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan

Klockren 10:a Hade lite missföstånd med deras kundtjänst som gjorde mig missnöjd. Kundservice chefen kontaktade mig, bad om ursäkt och gav mig rabatt på nya Mavic 2 Pro. Är jag nöjd? Jajamen, Inet har alltid fungerat bra för mig och jag har haft olika ärendeslag hos dem. Reparation, retur, leverans. Dessutom har de väldigt prisvärd 36mån delbetalning. Jämfört med Komplett, för en Surface 2 på 23.290:- (på både Inet och Komplett) så tar Komplett 918/mån och Inet 793/mån. Det är rätt stor skillnad. Inet har redan 9.48/10 i betyg. Det säger tillräckligt mycket hur nöjda kunder de har.

FotoKungen
Utmärkt
(301)
Utmärkt
4 år sedan

Väldigt snabba på att leverera. Packar och skickar i stort sätt samma dag, ligger i top klass som andra stora e-shop som levererar snabbt (typ Inet). Enda foto e-shop med bra priser och 36mån delbetalning. Ibland behövs det med tanken på vad profesionell utrustning kostar och 36mån+ delbetalning är perfekt eftersom foto utrustning håller i många, många år. Dock väldigt konstig mobilsida. Det går inte att logga in på normalt sätt, man måste googla "fotokungen login" eller klicka på varukorgen och sedan logga in, men sen när man gjort det så kommer man inte vidare. Det finns ingen "min sida". Har kollat överallt även under "sitemap". Det hjälper inte heller att byta från "mobil" till "desktop" version (och addressen är fotokungen.com och inte typ m.fotokungen.com). Därav 9/10 annars en klockren 10:a

LensSky
Dålig
(51)
Utmärkt
Redigerades 4 år sedan

La beställningen kl. 9:50 9:51 mejl bekräftelse 12:11 mejl att min order skickades (samma dag) Fick mina linser dagen efter runt lunchtid Enda lite negativa är att det känns lite B. Mejl bekräftelse var på engelska, att order skickades var på svenska. Sen beställde jag 2 förpackningar eftersom jag har olika synfel på mina ögon, den ena förpackningen var tillverkad 2014, den andra 2017 (och nån klister som någon har rivit bort) men det var absolut inget fel på linserna, båda sitter i mina ögon just nu. Utgångsdatum var långt i framtiden så det var inget jag hängde mig på. Inget som drar ner betyget. Jag ville ha linser snabbt och till ett bra pris och Lenssky levererade över förväntan och dessutom billigast av alla.