Kategorier
Prisjakt

Niklas_Berg

Medlem sen 2012-12-30
22
Bidrag
13
Hjälpsamröster
D-Link DCS-8300LH
2.4
(3)
699 kr
2 månader sedan
Registerar inte rörelse av en människa vid 66% känslighet. Dock reagerar den på om en lampa släcks eller tänds. Känns mer som en attrapp än en övervakningskamera.
Philips SHB2505
3
(8)
648 kr
ett år sedan*
Bra ljud och skön passform. Finns säkert bättre om man betalar mer men för 499 tycker jag dom är mycket prisvärda. Bra batteritid om 5+15 h Sitter riktigt bra med den lilla kroken. Betyget dras ner för ljudkvaliten från mic under samtal, men köpte dom för att lyssna på vid träning så inget jag hänger upp mig på.
*Redigerades ett år sedan
TP-Link KC120
3.3
(10)
890 kr
2 år sedan*
Köpte denna för att kolla entrén när jag inte är hemma, men får i princip aldrig verklig kontakt med kameran utanför hemmanätvekret. Kasa appen visar kameran men visar aldrig någon bild. Får notifieringar men samtliga videor går inte att spela upp. Reagerar på att mina hue lampor slås på som rörelse och skickar notifiering om rörelse. Inga funktioner för ifttt så finns inga bra sätt att sammanlänka styrningar till ex hue. Kommer att lämna tillbaka. Tillägg efter kontakt med tp-link supporten som inte kan lösa felet med att klippen ej finns tillgängliga och enda lösningen är en omstart, vilket självklart saknas även det i kasa appen så enda sättet att lösa eventuella fel med kameran är att vara hemma.
*Redigerades 2 år sedan
LG G7 ThinQ LMG710
4
(19)
4 995 kr
2 år sedan
Efter alla bra betyg på prisjakt slog jag till men blev omgående rätt besviken. Största problemet är vid castning då försvinner volymjusteringen och du kan endast justera volymen på enheten du castar till. Normalt när du använder vol +- får du upp ett grafiskt interface där du kan välja vart du ska justera volymen. Detta försvinner när du castar. Snabbladdning fungerar ej laddar långsammare än mina äldre modeller med snabbladdning. Tyvärr verkar det vara många irriterande mjukvaurproblem så hoppas på lösning vid uppdatering. + Skärm och kamera -Buggar enligt ovan.
Osram Smart+ Plug
3.9
(8)
340 kr
2 år sedan*
Kanon, funkade direkt med Phillips Hue utan krångel! Snabb reset sedan kom den upp i Hue appen direkt. Underbart med standarder som fungerar enkelt mellan olika leverantörer.
*Redigerades 2 år sedan
Netgear Orbi RBK23 Kit (3-pack)
4
(21)
3 287 kr
2 år sedan
Som nätverksenheter funkar dom bra, men gränssnittet är extremt basic. Kan inte ställa in scheman eller konfigurera olika tider för anslutna enheter. Appen som ska användas till saknar det mesta, glömmer lösenord samt tappar inställningar som konfigureras. Skryter med att du kan använda "disney filter" men är något du måste betala för. Har tidigare använt Asus produkter där i princip allt går att ställa in efter önskemål, så mycket besviken på netgears gränsnitt.
Braun ThermoScan 7 IRT 6520
3
(21)
460 kr
3 år sedan*
Köp ej, upplever nästan samma som tidigare omdöme med vår termometer men åt andra hållet. Visar konstant feber på alla, vilket orsakat panik och även vi har åkt in till akuten pga att den visar nästan 40 graders feber på barn vilket inte stämmer alls på akuten. Mäter även helt galet på vuxen, har alltid feber i enat örat om jag ska lita på den.
*Redigerades 3 år sedan
Motorola Moto X Force 32GB
3.8
(15)
3 år sedan*
Helt ok, köpte endast för den okrossbara skärmen samt batteriet vilka är helt suveräna och lever upp till mina förväntningar. Köptes för 2700 så rena fyndet och kommer aldrig gå sönder:)
*Redigerades 3 år sedan
Philips SHB5800
3
(3)
3 år sedan*
Har haft dessa 1 år utan problem. Kört emot flera olika enheter och klart bra med nfc för enkel parkoppling. Ljudet är bra, hade fel storlek på på plopparna vilket gjorde ljudet basfattigt först men så fort jag valde rätt blev ljud och passform mycket bra. Minus något för storleken men antar att det behövs om man ska ha hyffsat lång lyssnartid.
*Redigerades 3 år sedan
Sagemcom Smartbox DTIW77
1.8
(13)
1 490 kr
4 år sedan*
Sämsta box jag haft. Kör via wifi och otroligt ostabil. Men antar att den inte är så påkostad då den kastas på mig via boxer. Var varannan gång den startar upp funkar inte kanalbyte eller så får du felmeddelanden och får köra fabriksåterställning. Har dessutom felanmält den till boxer 5 ggr utan att dom lyckats fixa den.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1