Prisjakt

bolitio

Medlem sen 2012-12-28
12
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Dell UltraSharp U4919DW 49" Ultrawide Välvd IPS
Full Star 1
4.2
(2)
13 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Underbar! Använder och växlar mellan Macbook (UCB-C) och PC (HDMI), funkar klockrent. Dell Display Manager är förvånansvärt bra, mycket alternativ och lätt att välja och byta layout.

CDON
Bra
(500+)
Dålig
Redigerades 2 år sedan

Vad har hänt med CDON senaste åren? Nuförtiden är det någon slags svensk dropshipping skit sida som bara samlar ihop olika handlare. Beställer man mer än 1 sak kommer man få gå till posten fler gånger för CDON bara lägger ordern hos dessa handlare som i sin tur skickar ut, allt under Klarnas försäkringar och garanti, trams.

Apple AirPods Pro Wireless In-ear
Full Star 1
3.8
(165)
1 994 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Ägt 2 par, tappade första paret i toaletten. Underbara. Sköna och bra brusreducering för att vara "pods". Enda man kanske kan ifrågasätta är priset - men det är Apple liksom.. Det får kosta om det ska smaka.

Bose QuietComfort 35 II Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.8
(137)
2 445 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Älskar dessa. Ägt 2 utav QC2 och 2 par av första modellen QC1. Jag tycker dom är fantastiska, men tyckte inte prishöjningen var motiverad mellan dessa modeller i början men nu har det sjunkit och känns OK. Egentligen kan man lika gärna köpa första modellen om man inte är kinkig med att ändra brusreduceringsnivån (tror jag gjort det 2 gånger för att testa typ). Bra kvalité och ljud! Sköna att ha på sig under längre perioder och "kuddarna" är utbytbara (kolla aliexpress wink wink).

Logitech Craft Wireless Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
3.8
(15)
1 599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Gillar att det var så smidigt att byta mellan olika enheter, och dom (nästan) oändliga inställningar och tweaks man kan göra med programvaran, programmera knappar o.s.v. - jag har även deras mus Master MX3 och tillsammans har dessa två verkligen underlättat mitt arbete och plugg. MEN, och ganska stort men, knapparna är jäkligt usla. Och blir slöa/sega efter en tids användning, och det går liksom inte att fixa det. Klistrar sig, jag har varken rengjort med medel eller spillt något i det kan jag tillägga. Ägd 2 utav dessa och gjorde misstaget att försöka ta bort enter knappen på första för att försöka göra rent och få bort segheten - STORT MISSTAG, det var i princip omöjligt att få tillbaka den på plats efter sen. Försökte ta bort 1-2 till i hopp om att reverse engineera tillbaka den första utan hopp. Kankse var dumt att beställa ett nytt, för nu efter 2 månader börjar enter och några andra knappar bli slöa igen - vad gör man? På tok för dyrt med tanke på knappkvalité i min mening. Måste använda ett annat vid programmering. Logitech Craft duger till slösurf och lite jobb.

Ullared Digital
Dålig
4 år sedan

Fick vänta 7 arbetsdagar på ett Apple AirPods - Varning för de här bönderna. Det går ungefär lika snabbt för dom att skicka varor till kunder som när Ola Conny ska stapla limpor på Gekås.. alltså inte speciellt snabbt.

Sony MDR-100ABN Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.2
(32)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Hade högre förväntningar på dessa. Det är skräp faktiskt. Lämnade tillbaka dom idag. - När det blåser ute och man har på dessa så hör man absolut ingenting, plasten och glipor blir som två vindtunnlar, det bara brusar. - Plastigt intryck, det kan jag leva med (typiskt Sony) om bara låtit bra. Dom piper dessutom om man råkar nudda huvudet på en kudde eller soffa/nackstöd. Otroligt irriterande. - Var inte speciellt sköna att ha på sig längre perioder heller, ändå har jag ganska litet huvud och bör ju rimligtvis inte vara en som råkar ut för det problemet. Jag testade ett par Denon AH-GC20 innan dessa och går troligtvis tillbaka till dom, de är just nu samma prisklass också (2000 kr i skrivande stund).

Pioneer VSX-924
Full Star 1
3.1
(11)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Funkar. Men varför skall det vara så förbannat lätt att komma åt zone 2 funktionen? Otroligt irreterande, skulle tro att medparten inte använder den funktionen heller.. någon skrev "Fjärrkontrollen ogenomtänkt" under, håller med till fullo.

Sony MDR-XB30EX
Full Star 1
4.3
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Otroligt bra lurar! Bästa jag haft, tyvärr hittar man inte dessa till ett rimligt pris längre (synd då mina preics gått sönder)!

Sharp Aquos LC-60LE741S
Full Star 1
4.5
(31)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag är jättenöjd med den här TV:n, finns igenting att klaga på egentligen. Inget backbleed eller andra defekter.