Kategorier
Prisjakt

Sig

Medlem sen 2012-11-14
23
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Däckvaruhuset
Usel
(17)
Dålig
2 år sedan
Jag beställde 4 st vinterdäck som skulle levereras till en däckfirma för ev. montering. Men nej, DHL vill leverera dem bara mellan 19-22. Då åkte jag själv till terminalen och hämtade dem själv. Första känslan var att de var gamla, smutsiga, utan någon plast och tillverkningsdatumet visar att de är mer än 1 års gamla. Jag fick ett svar från företaget att jag skulle kontakta dem först för leveranstiden, däcken levereras utan plast och 1 års gammal däck är OK. Förra gången beställde jag mina däck från Bythjul.com och fick allt inplastad och däcken tillverkades för ca 3 mån. sedan. Även chauffören ringde mig själv och vi kom överens om leveranstiden så att det blir nog Byhjul nästa gång. Några stjärnor får de för beställningsprocessen och kundsupport.
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Bra
3 år sedan*
Bra priser, snabb leverans och lätt att returnera om något inte passar
*Redigerades 3 år sedan
Samsung UE78KU6505
3.7
(5)
3 år sedan*
TV:n hade lite problem med clouding och döda pixlar. Man kan ju leva med cloudning men Samsung fick byta panelen pga en grupp av döda pixlar i mitten. Nu finns en defekt pixel vid kanten som inte stör mig så mycket. Efter en lång tjafs med Webhallen fick jag ett prisavdrag för felet och jag fick behålla TV:n. Annars tycker jag att TV:n är bra. Mycket kontrast bild, kraftigt ljud, stor skärm, wifi, bluetooth. Den saknar dock 3.5-utgång till hörlurar men det ä inte så kritisk. Vid mörka scener ser man lite clouding vilket irriterar lite. Priset runt 20 tkr var också OK.
*Redigerades 3 år sedan
Onkyo TX-8150
3.8
(2)
3 år sedan*
Mycket bra modell. Man kan hitta radiostationer på Internet och lägga till dem i receivern genom web-setup vilket var avgörande för mig. Kopplar med bi-wire kablar och ljudet är kristallklart. Det saknas lite "värme" i mellanregistret och bassåtergivningen är lite för svag enligt min smak. Appen fungerar bra med receivern.
*Redigerades 3 år sedan
Supra Rondo 4x2,5mm
4.3
(51)
77 kr
3 år sedan*
Kanonbra! Ljudet är super. Lätt att koppla. Den ser elegant ut och passar perfekt för bi-wire. Jag fick slänga ut min Kimber 4PR som jag köpte på HiFifreaks för att det var skräp.
*Redigerades 3 år sedan
Pioneer SX-N30DAB
3.3
(1)
3 år sedan*
Köpte på elgiganten för 3666kr vilket är ok. Ljudet är bra men en liknande model från ONKYO TX-8150 har lite klarare ljud däremot bass och mellanregister är lite "varmare" i Pioneer. Appen lyckades inte att hitta receivern.
*Redigerades 3 år sedan
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Starkt rekommenderas! Beställde en Onkyo receiver och en audiokabel som blev 2 cm för kort pga klippning. De skickar en ny kabel utan tjafs eller något liknande. De svarar snabbt på mejl och det är inget problem att ringa dem heller. Leveransen med Postnord tog 4 dagar men det är inte deras fel. Det känns som det är en butik man kan lita på!
*Redigerades 3 år sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
Det har gått mer än 2 veckor sedan vi beställde vår medicin som inte ens har kommit fram och det var sista gången vi har handlat på Apotea. De var bra förut på att leverera i princip samma dag men inte längre...
*Redigerades 4 år sedan
Audio Pro Addon T14
4.4
(33)
2 490 kr
4 år sedan*
Köpte dem på Elgiganten för 1990 kr. Jag tycker att de har bra och detaljerat ljud. Det finns också en bra fjärrkontroll där man kan lätt justera bas- och diskantåtergivning. Man kan lätt koppla dem till dator och mobiltelefon på Bluetooth. Jag tror inte att man hittar något bättre för det priset.
*Redigerades 4 år sedan
Rajala Pro Shop
OK
(277)
Dålig
4 år sedan*
Vi köpte en kamera på Black Friday. Leveransen tog alldeles för lång tid (ca 3 veckor). Vi hoppades att vi får någon form av kompensation för detta men det blev inte så. Deras kundtjänst är OK, de svarar på mejl och vi fick status på vår beställning. Det som är dålig är att vi inte fått någon bekräftelse på mejl när vi gjorde våra beställningar.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 2