Kategorier
Prisjakt

PuttePutt

Medlem sen 2012-11-13
6
Bidrag
3
Hjälpsamröster
TP-Link TL-WN822N
4.1
(7)
139 kr
8 månader sedan
Perfekta! Används till två av burkarna på nätet. Lättinstallerade, stabil uppkoppling, inte ett krångel. Designen vinner inget pris, men vem bryr sig när allt annat rullar?
Jaybird Vista
3.9
(42)
1 390 kr
8 månader sedan
Perfekt passform, lite väl skarp diskant i ljudbilden även efter justering med den utmärkta equalizern i appen. OCH: tyvärr riktigt dåligt ljud i micken vid samtal, blev en retur av lurarna pga det.
Roxcore Wireless Audio Transceiver
2.9
(8)
8 år sedan*
Impulsköpt för 199 kr på Kjell utan några förväntningar. Första kittet fick jag aldrig igång, byttes. Det nya funkar, kickade igång direkt och sköter sig fint. Har kört på ca 7-8 m avstånd. Tappar lite ljudkvalitet, men inget anmärkningsvärt. För den billiga pengen är det definitivt en köprekommendation.
*Redigerades 8 år sedan
Electrolux EMS21400W (Vit)
3.1
(5)
1 190 kr
8 år sedan*
Felköp, inte värt pengarna! Plastiga, billiga reglage. Knappen för lucköppning fastnar oftast i intryckt läge. Luckan är i plast som lätt får repor, och dessutom så mörk att den är svår att se igenom. Mikron är "halfotad", fick köpa gummitassar för att den inte skulle fara in i skåpet vid lucköppning. Men visst...maten blir varm och signalen när den är klar är ok...
*Redigerades 8 år sedan
Cooler Master Hyper 212 Evo
4.4
(86)
337 kr
8 år sedan*
Bra kylning till fantastiskt pris! Har installerat denna i två system (AMD o Intel) och den funkar klockrent. Kylaren är hög, så kolla först att chassit är tillräckligt brett så att du får dit sidoplåten (helt ok i Fractal Design Define R3 t.ex.). På mitt moderkort krävdes RAM-minnen utan kylfläns för att kylaren skulle passa. Bruxen är inget mästerverk när det gäller hjälp med monteringen, men den funkar. Om du provar dig fram lite innan du kör skarpt, ska det inte vara något problem. Är absolut tillräckligt tyst, särskilt om du har fläktar i övrigt (på grafikkort etc).
*Redigerades 8 år sedan
SanDisk ReadyCache SSD 32GB
3.7
(2)
8 år sedan*
Köpte denna för att speeda upp segt Win7 utan att behöva installera om från scratch, vilket var alternativet (köpa SSD). Funkar bra, men ingen direkt revolution i min burk. Lättinstallerad och värd pengarna, men är du ute efter en rejäl förbättring: installera operativet på SSD istället.
*Redigerades 8 år sedan