Prisjakt

ModerJord

Medlem sen 2012-11-05
23
Bidrag
30
Hjälpsamröster
Seagate Backup Plus Desktop Hub USB 3.0 8TB
Full Star 1
3.6
(15)
1 925 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Jag menar inte att den är direkt långsam, men den är inget fartmonster heller. Den vibrerar förhållandevis mycket när den går igång. Inte oroande mycket, och den hörs knappt, utan det känns mer i ytan den står på än med andra diskar av den här typen. Det är väldigt praktiskt med en usb3-hubb, som i skrivande stund fortfarande är rätt kostsamma. Sammantaget fyller den mina behov, även om det hade varit smidigare med en usbc-kontakt så att man slapp extern strömförsörjning
Huawei Y6 2019
Full Star 1
2.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Har en för att lyssna på ljudböcker och musik utan att komprimissa min ”riktiga” telefons batteritid. Inte ens det är Y6 bra för. Trögt UI, diverse huaweibloat som tigger om persondata med jämna mellanrum. Den har både google play och huaweis alternativa app-repositorie, utan att jag riktigt förstår varför, men de verkar slåss om vem som får bäst persondata. Buggig: Saker fungerar ibland, och sedan vill den inte mer. Ex enheten tar bara emot nya filer ibland. För det har den ett fantastiskt dåligt nästan oanvändbart synkprogram för datorn från huawei. Om den har fingeravtryckssensor som vissa källor påstår, så göms den till förmån för ansiktsbiometri, vilket känns sketchy as fuck från en leverantör av övervakningsteknik baserat på ansiktsigenkänning. De klagomålen är bara relaterade till att lyssna på musik. (För det ändamålet är den för stor också). Kan inte ens föreställa mig hur surt det måste vara att använda en långsam buggig skittelefon för seriösa krypteringstjänster som swish.
TopFormula
Bra
(37)
Usel
2 år sedan
Jag har handlat här tidigare och varit nöjd, men en kombination av att det frågades efter onödigt mycket personlig information vid betalningen, och att vare sig deras omdömen här, eller deras poster på Facebook är nyare än från 2018 drog jag öronen åt mig och undvek mitt köp nu
The Wire - The Complete Series
Full Star 1
4.3
(6)
399 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Det finns knappt någon mindre bra aspekt av The Wire som helhet. Serien känns fräschare än top tier-serier som är hälften så gamla.
Asus TUF Gaming X570-Plus
Full Star 1
3.4
(3)
2 150 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Tre detaljer (snarare än helheten) gav mig skäl att ångra det här köpet. Mest petigt av mig är att systempanelens headers sitter så nära kanten på moderkortet att pinnarna blev direkt jobbiga att koppla in. Värre är att ett grafikkort kommer att sitta direkt över fläkten för chipsetet med någon millimeters clearing. Det går iofs att undvika om man köper en riserkabel och placerar grafikkortet i en annan position, men det är en större investering i både pengar och ansträngning än jag är villig att göra. Och den tredje punkten är mest en irritation, men en kraftig sådan: Det finns ingen header för usb-c 3.1:2 på kortet, så den förväntade kontakten med 10gbps på fronten blev till intet, trots att det här är den mest moderna plattformen i skrivande stund. Asus säljer inte ens pcie-adaptrar för det. Bu! Hade lika gärna kunnat köpa ett moderkort med b450 för halva kostnaden och fått en bättre teknisk lösning iom passivt kylt chipset.
Riedel O Coca Cola To Go Dricksglas 48cl 4-pack
Full Star 1
3.6
(3)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Snyggt formgivna, och det uppskattar jag dem för. Men de gör inget för smakupplevelsen av någon dryck som inte kan förklaras med placeboeffekt. Jag drar av en stjärna i betyg för att jag behövde hitta en diskborste som är smal nog för att komma ända ner i dem
Caliroots
Usel
(59)
Usel
2 år sedan
Försökte de precis få mig att tro att jag har ett virus och installera ”skydd” för säker uppkoppling mot deras butik?
CDON
Bra
(500+)
Usel
6 år sedan*
Har något hänt med cdon? Jag har aldrig haft problem, men på mina två senaste orders blev den ena resterad trots att skivan fanns i lager. Den andra var behäftad med fel, och kundtjänst har bjudit in mig på en flermånaders menage a trois med underleverantören, trots att kunden inte har med underleverantörer att göra. Kundtjänst verkar öht vara bemannad av botar och oförmögna att förstå vanlig syntax. Om det inte kommer en trovärdig förklaring och plan för att få verksamheten att fungera igen snart måste jag avråda alla från att handla där.
*Redigerades 6 år sedan
Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad 2/3/4 (Nordisk)
Full Star 1
3.7
(5)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Den borde vara mycket bättre än den är. Det som saknas är futtiga designsaker som jag undrar om schweizarna ens brydde sig om att beakta. 1. Den är bara avsedd för ipad v1 till v3, men den fungerar med allt som har bluetoothprotokoll för tangentbord, vilket för mig till punkt... 2. Skåran som håller paddan upprätt är sanslös. Logitech har inte en aning om hur Apple kommer att förändra utseendet på ipad och göra det svårt att använda tangentbordet. 3. iPhone och telefoner och plattor med android fungerar med tangentbordet, men den rent inkompetenta dockningslösningen motverkar den användningen. 4. För att använda den till android måste man ladda ner ett vidrigt program från logitech för att på världens mest omständiga sätt ställa in den för den nordiska layout som den levereras med. 5. ...men för ios gör den det automatiskt 6. Det är en oacceptabelt lång delay mellan tangenttryck och respons på skärmen om man skriver snabbare än min mamma. 7. Lockfunktionen är bara dålig. En svag magnetlist på en sladdrig plastgänga inger inget förtroende och det är bättre att använda ett gummiband för att hålla ihop tangentbordet och paddan. Men på den positiva sidan är det väldigt skönt att slippa skriva på skärmen. Vad anbelangar tangentbord med blåtand är det mycket prisvärt för 249kr. Batteriet räcker länge och den är väldigt lätt att ta med sig överallt... Även om man bör ha ett separat stöd för paddan eller telefonen.
*Redigerades 6 år sedan
OBH Nordica 8143 Eco Kitchen Stekpanna 28cm
Full Star 1
1.6
(13)
446 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Har använt den i cirka halvåret nu och den gör vad den lovar. För mig har den varit mycket bättre än de teflonbaserade non-stickpannor jag har använt genom åren. Beläggningen är det bästa jag har sett. (För hårdstekning använder jag gjutjärn, så jag vet inte hur höga temperaturer påverkar den). En stjärnas avdrag för polymerhandtaget som gör den mindre användbar i ugn.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 2