jimel

Medlem sen 2005-05-15
379
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Apple HomePod Mini WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.8
(14)
1 079 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Riktigt bra ljud för att vara så liten, men den är liten så förvänta dig inte att den låter som en stor högtalare, att den skulle låta som en Nest mini är ju ett skämt, denna låter mycket bättre. Vi har den i köket och där räcker den till med råge. Går ej att röst styra på svenska ännu, Spotify går att använda med handoff eller som en airplay högtalare men det går inte att be Siri att spela från Spotify vilket drar ner betyget lite. Handoff är ju en lite cool funktion som fungerar riktigt bra, jag kör iOS 14.4 betan.

Datagrottan
Utmärkt
(152)
Usel
4 år sedan

Ingen återkoppling på beställd vara överhuvudtaget. KASS!

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 4 år sedan

Stort utbud och smidigt att handla men har nu haft två olika garantiärenden där dom strulat, första var en Belkin laddkabel till Iphone där dom påstod att det var handhavande fel men när jag sa att jag jobbade inom elektronik och kablar så ändrade dom sig, mycket märkligt. Andra var när trafon till Philips Hue ledlisten gick sönder, dom ville att jag skulle skicka in alltihopa vilket skulle innebära att jag måste demontera delar utav köket, påtalade att det är verkligen bara fel på trafon då jag testat med annat men det dög inte. Kontaktade Philips som nöjde sig med en bild på trafon för att veta vilken dom skulle skicka. Har handlat där för sista gången.

Bikester
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Har bara positiva erfarenheter efter ett gäng beställningar, har fått en vara utbytt en gång för att posten mosat det och Bikester skötte det väldigt snabbt och smidigt.

Inet
Utmärkt
(500+)
OK
Redigerades 7 år sedan

Edit: det löste sig. Blev kontaktad utav inet efter jag lämnat omdömet och dom rätade till deras misstag. Synd att inte den första personen gjorde det bara. Hade jag inte lämnat omdöme så skulle jag vara fortsatt bitter :) så uppdaterar betyget till ganska bra. Gammalt omdöme nedan (1stjärna) Lovar mig en vara men ser sedan inte till att den bokas åt mig. Säljs sedan såklart till en annan kund. Hur kan det funka såhär?

Apple iPhone 5s 1GB RAM 32GB
Full Star 1
4.2
(21)
1 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Kört ett tag nu och är grymt nöjd, bytte ifrån en 4s och nu flyter det bra mycket bättre med ios7. Tunn, lätt och större skärm, tycker nästan telefonen blev lite för stor men man vänjer sig väl snart med det också. Älskar hur allt fungerar så bra med apple.

Kärcher WV 70 Plus
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Rengör mina fönster riktigt bra, har försökt med massa andra saker men det blir inte riktigt bra, denna är klockren.

Belkin AirCast Auto HandsFree
Full Star 1
3.8
(19)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Funkar riktigt bra med min iphone 4s, bra ihop koppling och bra ljud både musik och samtal.

Elgiganten
Bra
(500+)
Bra
Redigerades 10 år sedan

Helt OK men lång lev. tid.

Wilfa WSM-1
Full Star 1
3.3
(4)
1 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Blir riktigt gott kaffe, var lite klurigt i början men nu när man fått in snitsen så är vi mycket nöjda, sen är den ju så j*vla snygg :D Kör med färdigmalt kaffe då jag inte orkar mala själv.