Kategorier
Prisjakt

Infinity-Q

Medlem sen 2012-10-20
10
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Philips FC8780
3.1
(7)
1 876 kr
5 månader sedan*
Hade kunnat vara en skapligt bra dammsugare om det inte vore för den fullkomligt idiotiska lösningen där det är tänkt att vila munstycket på när den inte används! Det är fullkomligt omöjligt att använda "stödet" när dammsugaren ligger ner då det efter några minuter slutar med att allt ramlar i golvet! Stående på högkant går det bättre, men va f*n! Aldrig varit med om liknande hos en dammsugare! Hur kan man lyckas gå bakåt i utvecklingen att man inte ens kan få till en sån simpel lösning!?? Usch! Utöver detta så är jag väl "nöjd" trots sin plastiga konstruktion! Kan bara konstatera att det var "bättre förr" då man faktiskt tillverkade prylar som håller.. Idag är ledordet i produktionen att grejerna ska hålla lagom länge att de håller ungefär så långt som garantin täcker!
*Redigerades 5 månader sedan
Giorgio Armani Stronger With You edt 100ml
3.8
(1)
592 kr
ett år sedan
Helt underbar doft! Väldigt fräsch, lagom kryddig och maskulin doft som passar väl både till vardags och finare tillfällen. Gav sambon i present och både han och jag älskar denna!
Princess Aerofryer XL 182020 3,2L
3.3
(1)
1 095 kr
ett år sedan
I vårt hem är denna airfryer väldigt uppskattad och inte minst välanvänd. Har nästan ersatt ugnen helt sedan varmluften gick sönder. Snabb uppvärmning och väldigt enkel att använda. Vi lagar allt från pommes, korv, köttbullar till pyttipanna m.m.. Endast fantasin sätter gränser! Fick tag i våran begagnad, men den är helt klart prisvärd! Får 4/5 stjärnor då man får addera lite olja för att få till krispiga pommes, men annars super!
CDON
Bra
(500+)
OK
3 år sedan
Snabb leverans osv.. dock lite besviken över att ni inte använder klarna för betalning med e-faktura.. Orka ha qliro för att få påminnelse om fakturan 🙈
Neato Robotics XV Signature Pro
3.4
(53)
4 år sedan*
Har nu ägt våran Neato Signature XV Pro i drygt 2 år. Fungerade hyfsat till och från, lite känslig för småprylar som legat på golvet. Nu senaste halvåret har den börjat balla ur och fastnat över trappkanten, displayen har slocknat vid något tillfälle och idag fungerar den inte alls. Skulle nog överväga ett annat märke än Neato med tanke på att XV även den verkar ha flertalet problem. Man vill gärna att roboten ska leva lite längre än 1 år för dom pengar man lägger ut.
*Redigerades 4 år sedan
giga-dack.se
OK
(12)
OK
6 år sedan*
Billiga på däck ja, men otroligt sega på att leverera dem! Vore bra om frakttid framgick vid beställning och att däcken skickas från Tyskland och inte Sverige som man skulle kunna tro. Nu får man vänta 10 dagar ( kanske mer), istället för 2-4 dagar. Har för övrigt bråttom att få hem däcken! Orderstatus på deras egen sida " Din beställning inkom till oss den 12.06.2015 · Din beställning skickades vidare till leverantören den 15. 06. 2015, kommisioniert und ab Lager versendet am 15.06.2015. · Din beställning ska enligt våra uppgifter levereras till dig den 22. 06. 2015 Vi kan emellertid inte ge exakt svar på när leverans kommer att ske, eftersom transportbolagen inte alltid levererar på avtalad dag och inte heller levererar paketen samlade. Om du har beställt däck kan det hända att 2 av däcken blir levererade på en dag och de båda andra en annan dag, eftersom vi sänder 2 paket (kolli). Vid beställning av kompletta hjul blir det 4 paket (kolli) som inte alltid levereras på samma dag. Vi kan inte heller meddela något klockslag. Om ingen finns närvarande för att ta emot leveransen, kommer grannar att bli tillfrågade, eller också erhåller du en avi för att kunna lösa ut försändelsen hos närmaste serviceställe."
*Redigerades 6 år sedan
Kari Traa Von Parka (Dam)
3.3
(1)
6 år sedan*
Riktigt snygg och skön jacka! Trots att det saknas dragsko i midjan, så är den ganska smickrande för figuren. Jag köpte min vanliga storlek S, tyckte den passade bra. Köpte en grå (inte samma som på bilden) på Team sportia för 1499:- dvs halva priset. Den finns i färgerna vit/gul, grå, och röd/svart där. Funktionsmässigt så har det inte varit så kallt ute ännu, så hur bra den håller värmen vet jag dessvärre inte. Däremot står den pall en del regn tack vare sina 10 000 mvp, vilket är betydligt bättre än många s k regnjackor som säljs i butik som ligger på 5 000mvp.
*Redigerades 6 år sedan
Polar Loop
3.4
(9)
699 kr
7 år sedan*
Har ägt min Polar loop i en vecka nu och tycker den fungerar fint överlag. Har använt den stort sett varje dag. Har haft problem med synkning emot datorn en vända och gjorde en fabriksåterställning, har inte krångla något sen dess. Skaffade denna pinal för att försöka komma igång och röra på mig mer, detta verkar vara precis vad jag behövde. Man får svart på vitt hur aktiv/inaktiv man är om dagarna, vilket har fått mig att röra på fläsket mer. Innan jag beställde denna så vägde jag Loopen emot att köpa en stegräknare istället med liknande funktioner t ex Omron Walking Style III. Orsaken var mest pga att jag i arbetet inte kan ha Loopen på mig hela tiden pga den skulle kunna skadas. I dagsläget tar jag av mig den när det krävs, nackdelen då är att man tappar aktivitetstid. Har ännu inte bestämt mig för ifall jag ska behålla loopen eller skaffa stegräknare att ha i fickan istället. Samtidigt tycker jag att det är en fördel att ha den på armen då man kikar på den oftare och på så vis triggas att röra på sig mer. Sålde min Polar Loop nyss pga att när appen till android väl kom, så var den inte kompatibel med 4.2, utan bara 4.3. Samsung galaxy S4 mini har inte fått den uppdateringen ännu, om det ens kommer komma. Hade ingen lust att köpa ny mobil bara för att Loopen inte gick att använda med den. I mitt fall passar en stegräknare i fickmodell mycket bättre pga slitage i arbete m.m. som blir när man bär den på armen. Tyckte inte att funktionerna på Loopen var jätteimponerande, inget jag hade direkt användning utav. Det får bli en Withings Pulse istället om jag nu ska skaffar en ny aktivitetsmätare.
*Redigerades 7 år sedan
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Riktigt snabb leverans! Beställde onsdag natt, varan skickades torsdag och framme hos posten fredag kl.12 trots över 35 mil transportsträcka! Har absolut inget att klaga på! Har handlat på NetOnNets webbsida många gånger tidigare och har aldrig haft några problem med beställning eller leverans. +++++ Stort plus för fri frakt! Bra priser dessutom!
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1