Kategorier
Prisjakt

matthiasm01

Medlem sen 2012-10-10
41
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Lowe Alpine AT Lightflite Carry-On 45L
3.8
(1)
678 kr
ett år sedan
Perfekt ryggsäck för handbagaget!
Cylinda S 4264 KV (Vit)
2.3
(1)
6 095 kr
ett år sedan
Kortslutning i spisen som fixades av kundtjänst på garanti Uppdaterar här min recension nedan: Efter bara någon månads användning lät spisen konstigt som att något skulle sitta löst. Lite senare blev det en kortslutning varje gång vi satt på ugnen. Enligt teknikern, som fixade felet, var det ett kretskort som satt löst och som kom åt metallhöljen vilket orsakade kortslutningen. Detta bekräftar tyvärr den dåliga kvalitetskänslan vad gäller Cylinda. Annars gillar vi spisen. Min första recension för 9 månader sedan: 4 av 5 stjärnor. Bra spis, dock lite rangliga grejor. Vi gillar spisen! Den är ganska snygg och funkar som den ska. Jag tycker om de 10 ugnsfunktioner som finns. Funderade på den här eller Electrolux EKC6051BOW. Fördelen med den här är att ugnen är TYST när den väl stängts av (i motsats till Electrolux-spisen där kylfläkten kan gå upp mot 30 minuter efter avstängning). Det som är mindre bra är den relativt rangliga lådan under, samt gallret som är av ganska tunna metallstavar. Electrolux-plåtarna är ca 1,5 cm bredare eftersom ugnen på Electrolux-spisen har 74 liter mot den här spisen som har 65 liter. Det ryktas också om att lamporna lätt kan gå söder på Cylinda-spiser.
Huawei P20 Dual SIM 64GB
4.2
(5)
2 990 kr
2 år sedan*
Super telefon med jättebra kamera! Plus för att det ingår skal och ett skärmskydd som redan sitter på. Minus för glasbaksida som lätt kan spricka. Varför har tillverkarna slutat använda aluminium här???
*Redigerades 2 år sedan
Däckonline
Dålig
(500+)
Usel
2 år sedan
OBS! UNDVIK! Bra pris, skadade fälger. Väldigt dålig förpackning på mina fyra stålfälger. Kartongen var sönder på båda paketen. Alla fyra fälger fick sig en smäll, två kan inte användas. De låter för mycket. Nu har jag strulet med reklamationen och måste betala en gång till för montering. Hoppas jag får pengarna tillbaka från Däckonline.
LED Lenser H7
4.3
(12)
2 år sedan
Inte hållbart i längden: Använde lampan mycket till längdåkning på vintern. Dimmerfunktionen är alldeles utmärkt här, man kan snabbt sätta den på max innan man åker utför. Tyvärr har det nu blivit glapp i kabeln. Hade hoppats att den skulle hålla längre än så.
Goodyear UltraGrip Ice Arctic 205/60 R 16 92T Dubbdäck
2
(1)
1 216 kr
2 år sedan
Bra däck, men dubbarna lossnar väldigt fort. Tyckte Nokian var bättre, men provar nu med fastlimmade dubbar från Continental.
Goodyear UltraGrip Ice Arctic 205/60 R 16 96T XL Dubbdäck
2
(1)
989 kr
2 år sedan
Bra däck, men dubbarna lossnar väldigt fort. Tyckte Nokian var bättre, men provar nu med fastlimmade dubbar från Continental.
Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
2 år sedan*
Alltid försenad leverans med Adlibris! Beställde på kvällen 3 dagar före midsommarafton. På nätet utlovades det att beställningen skulle levereras nästa dag på kvällen med Best (som jag betalade extra för). Istället fick jag ett samtal från Adlibris där de sa att det skulle levereras på kvällen innan midsommarafton. Nix! Leverans skedde på måndag efter midsommarafton och därmed också efter födelsedagen. Vi får hoppas att Amazon öppnar snart i Sverige. De håller vad de lovar och har dessutom bättre priser... Uppdatering: Vid min andra beställning valde jag snabbfrakt. Beställning skedde på en måndag. Paketet skickas iväg på tisdag en vecka senare. Mycket besviken på Adlibris. Borde hellre ha beställt från Tyskland. Det hade gått snabbare.
*Redigerades 2 år sedan
Skigo HF Red KickWax -3 To +1°C 45g
3.8
(1)
99 kr
3 år sedan*
En av mina favoriter. Fungerar hur bra som helst i de flesta fören utan isbildning.
*Redigerades 3 år sedan
Rode P40 Violet Wax -4 To -2°C
1.5
(1)
85 kr
3 år sedan*
Besviken på denna pga isbildning. La över ett lager med Skigo HF Röd och det var mycket bättre genast. Jag kommer att använda Skigo HF Röd i framtiden istället för den här.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1