Prisjakt

rizpusher

Medlem sen 2012-09-26
15
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Apple AirTag 1 pack
Full Star 1
4.4
(17)
362 kr
r
rizpusher
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Funkar bra! Har satt den på min katts halsband och det fungerar ganska bra faktiskt. Det är inte en gps tracker men om någon med iphone som har hitta min iphone på går inom bluetooth range så uppdaterar den var den senast sågs. Nu vet jag vart katten ungefär röjer på nätterna. Den är ganska lätt o inte alls klumpig på en stor katt som min. Bra skit!

Elgiganten
Bra
(500+)
r
rizpusher
15 omdömen
OK3 år sedan

Pinsamt långsamt när man ska hämta ut online beställd vara i butik. Massor av folk som står och väntar men endast en kassa öppen. Bakom kassorna ser man massor av folk som sitter o pysslar med annat som också ser att det typ står 10 personer och väntar på sin tur men ingen tar och öppnar en ny kassa. Dåligt! Annars älskar jag elgiganten som har grymma priser men denna del behöver ni lösa snarast för så här är det på de flesta butikerna i sthlm.

The Last of Us: Part II (PS4)
Full Star 1
3.8
(127)
299 kr
r
rizpusher
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Första spelet är en av de bästa spelen ja spelat så ja var extremt taggad för 2an. Men blev ganska besviken tyvärr pga av storyn. Blev väldigt ledsen av den stora händelsen i början av spelet men inte arg på varför de valde att göra så. Ja blev mer arg och ville leta upp dem och ta hämd. Efter det kunde Naughty Dog valt att ta storyn åt massor av håll men valde typ den sämsta av dem alla. De försökte något annorlunda men det föll totalt. Dessutom är spelet lite för långt och utdraget plus ointressanta karaktärer som man skiter fullständigt i. Synd som fan. Plus: Bra Grafik, ljud och kontroll Brutal "Combat" Få buggar Intensivt Minus: Pinsam story Utdraget Otillfredställande slut

Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
r
rizpusher
15 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Kan inte bli bättre än så här! Otroligt bra priser och kundservice är i världsklass måste ha ringt minst 5 gånger för tips vilka modeller som är bäst. Andreas hjälpte mig glatt varje gång och rekommenderade faktiskt produkter som va billigare som han tyckte passade bättre för mig! VÄRLDSKLASS ANDREAS OCH LJUDFOKUS!

Star Wars: Battlefront II (PS4)
Full Star 1
1.7
(34)
199 kr
r
rizpusher
15 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Pinsamt EA! Pay2win i ett fullpris spel! Helt sjukt lågt försök att casha in på en så underbar franchise! Casino lika lootboxes där man inte vet vad man får! Vidrigt att de gör på detta sätt när de vet att många som köper detta spel är barn. DICE vad fan hände? Ni är ju otroligt duktiga spelutvecklare så pinsamt att ert namn dras i smutsen av EA! Även om de tillfälligt tagit bort betalfunktionen så är hela systemet byggt på den grunden så den kommer tillbaka. EA är verkligen vidriga när de ger sig på yngre åldrar så här!

Asus ZenBook UX310UQ-FB267T
Full Star 1
4
(4)
r
rizpusher
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Grym, Snabb, Tyst och bra skärm!

Sony Bravia KD-55XD8005 55" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
3.6
(4)
r
rizpusher
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Helt sjukt bra tv! Köptes på Black Friday för 6999kr på Elgiganten otroligt bra pris för en 55tums 4K HDR 10 tv. Måste fått ett perfekt exemplar för det finns inga som helst kant blödning eller clouding eller andra irritationer som oftast kommer med nya tv dessa dagar. Sjukt bra byggkvalitet och ramen är tunn och tvn är slimmad. Android TV 6.0 fungerar otroligt bra då jag direkt installerade KODI och testade koppla in min 4TB HDD med massor av 1080p klipp (ej testat 4K) och den klarar det utan att blinka! Bilden är otroligt bra direkt ur boxen men jag har lekt lite mer med inställningarna och kan säga att jag är sjukt nöjd. Lite negativt att jag inte hittar ett bild kalibrerings program inbyggt i tvn som finns på det flesta. 60hz panel istället för 100hz men det är inget som stör. Har PS4 Pro och testat att köra spel i 4K och det har fungerat otrolig bra (även om PS4 Pro inte visar i native 4K utan skalar upp) men ändå ser det sjukt bra ut. Bästa köpet på länge! Sjukt nöjd!

Just Cause 3 (PS4)
Full Star 1
3.1
(8)
69 kr
r
rizpusher
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Om de fixar problemen med den horribla frameraten så kanske det kan bli ett roligt spel. Alla förutsättningar finns ju där. Men uppdaterings patch gör saken tyvärr värre. Kom igen nu Avalanche eller har ni bara gått vidare?

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4)
Full Star 1
4.3
(17)
179 kr
r
rizpusher
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Förra årets bästa spel!

The Order: 1886 (PS4)
Full Star 1
3.4
(25)
215 kr
r
rizpusher
15 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Dom har lagt ner så mycket tid på grafik och atmosfär så att dom glömt bort att göra ett spel som är roligt. Visst 3rd person kontrollen funkar och vapnen snygga och roliga men spelet är pinsamt utdraget med sega sektioner där allt faller pladask! Storyn är OK inte ens i närheten så bra för att stå ut med resten av spelet. Spel kan va korta och väldigt bra men detta är kort, segt, urusel AI, pinsamt dåliga monster som anfaller precis på samma sätt. Som sagt dom har glömt att göra ett roligt fungerande spel! Broken techdemo!