Kategorier
Prisjakt

Azadpeyma

Medlem sen 2012-09-06
20
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Sony Bravia KD-65AF8
4.3
(5)
24 439 kr
20 dagar sedan*
Finns ingenting att klaga på denna fantastiska tvn förutom fjärrkontroll vilket är riktig kass. Den har inga belysning ( fjärrkontrollen alltså) och du kan ibland hålla helt fel om du sitter och tittar i mörkret för att alla sidor av fjärrkontrollen är lika. Något annat som jag kan säga som är väldig dålig med denna tv, det är designen.. Eftersom sidorna av tvn är så pass långa att det når ut till tvbänken är väldig väldig svårt att flytta den. Du måste verkligen vara 2 personer minst. Du får ingen bra grepp när du ska flytta den. Och eftersom du får inte hålla i skärmen pga av känslighet i skärmen så är det jätte svårt att flytta den. Allt annat är topp noch annars ! 9,3 av 10 får den från mig. Den här tvn Köpte jag själv för 21 000 kr på rea normal pris 29 000 kr.
*Redigerades 20 dagar sedan
Sony WI-1000XM2
2.9
(4)
2 380 kr
3 månader sedan
Har provat faktiskt. Jag kan börja med det som är negativt. Det är i princip avsaknad av basen men själva ljudet och mellanregisteret var väldig tydlig. Så om du vill ha en hörlurar där du hör tydlig så satsa på denna men är du främst ute efter något med tryck i. Satsa helt enkelt på andra lurar.
Red Dead Redemption 2 (PS4)
4.4
(60)
199 kr
6 månader sedan*
Otrolig bra spel, helt makalöst vackert. Brukar sällan skriva något rescention eller något om någonting som jag köper överhuvudtaget. Jag tycker att om du gillar att leka bandit eller bandit med gott samvete så tycker jag du ska prova detta mästerverk. Världen är helt enormt men det gör inte saken sämre om man gillar att utforska som jag sin omgivning eftersom det finns gott om saker som du kan upptäcka i princip. Nya växter som du kan äta på direkten eller spara senare för att använda till din craft dvs du gör din egen formul. Eller du kan eventuellt mata din häst. Du behöver mata din häst annars så kan han bli slö och omotiverad. Man måste rättare sagt hand om sitt ridarvän. Det finns oändligt mycket att göra. Jag kan skriva i princip 2 eller 3 sidor om det som finns att göra. Du kan åka tåg, råna folk, eller hjälpa folk valet är helt och hållet din. Men allting har konsekvenser, så gör du goda gärningar så kommer folk faktiskt belöna dig. Dödar du folk i närheten och någon ser det Ja då har det konsekvenser, eftersom finns det stor risk att han rapporterar din brott till polisen eller lawmen och då sätter dem annonser överallt och då blir du jagad tills du har betalat av din skuld. Ibland så hjälper det inte att betala av sin skuld. Speciellt om du har gjort ett väldig stort brott. Då blir du bannad från staden. Dvs ingen i den staden kommer att handla med dig eller göra några affärer. Den tillståndet gäller när du har röd märkte över din karta. "shot on sight dead or live." Det finns många olika roliga aktiviteter som du kan spela. Gillar du tex spela poker, eller spela domingo eller 21? Ja då har du chansen. Eller varför inte fiska när du vill?. Finns ingen stopp bara din fantasi i princip sätter stop för vad du kan göra. Du kan om du är väldig smart hitta treasure. Tyvärr jag är inte så smart, eftersom du får en treasure map med bild och location. Men det är inte så lätt. Eftersom det står inte något jävla namn på stället utan du får bara en bild så du måste själv hitta platsen på egen hand. Som att du skulle göra det i verkliga livet. Du får en treasure map som är väldig otydlig. Eller tydlig för den som är super smart! så du måste själv tyda den vart den ligger. Sen finns det en guide på allt du kan göra i världen. Jag säger bara köp och njut om du har tid!
*Redigerades 3 månader sedan
Lenovo Smart Clock
4.4
(7)
845 kr
3 månader sedan
Jätte nöjd. Rekommenderas! Bara ha sinnet att den är väldig lite. Men annars är det helt perfekt. Som en Google mini. Fast kanske mindre än så.
JBL Xtreme 2
3.7
(12)
1 490 kr
ett år sedan
Vilket ljud, grymt imponerad 😀😀😀 den får 4/5. Anledning är. Ljudet klar och tydlig men det saknar fortfarande lite det där extra basen. Kanske är det jag som är för kräsen?
Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F/DS 64GB
4
(54)
5 500 kr
ett år sedan
Bästa telefonen jag har haft utan något tvekan! Grymt prestanda! Riktig bra batteritid. Håller lätt över ett dygn. Kameran är nästan världsklass. Kanske kan säga bäst i sin tid 2018.
LG 65SK9500
3.3
(1)
2 år sedan
Bra köp rekommenderas 👍
Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F/DS 256GB
3.3
(1)
5 838 kr
2 år sedan
Jag köpte precis telefonen och som helhet kan jag bara säga bra om den. Allting rullar på utan att telefonen behöver anstränga sig. Negativ? Det som är negativ enbart ur min synvinkel är - Bixby. Saknas ju svenska. Inte för jag inte kan engelska men även dem som kan engelska klagar på Bixby. Och det känns väldigt onaturligt jag ska prata på engelska med den när vi bor i Sverige. -Batteriet ( batteriet håller inte för min del mer än 18 h vilket är bra men inte något speciellt.) men fördelen är väl den laddar relativt fort inte heller speciellt fort bara ganska fort. Finns faktiskt betydligt snabbare snabbladdare. 3500 milli ampere tar minst 1h 36 minuter. Vilket är bra men inte heller något som sticker ut. Hoppas Samsung arbetar mer på batteriet till nästa eller framtida generationer.
Knack (PS4)
3.8
(6)
189 kr
2 år sedan*
Riktig B Spel. Har spelat till slutet fortfarande riktig dålig. Jag ger den 7 för att det är ganska underhållande. Men annars skulle jag inte köpa själv. Jag fick det gratis tror jag via playstation plus. Sista bossen är som en skämt ingen utmaning alls. Jag klarade den efter ett par försök. Det är för barn inte för vuxna. Det är vad jag tycker. Men jag är vuxen inte barn.
*Redigerades 2 år sedan
LittleBigPlanet 3 (PS4)
3.7
(8)
99 kr
4 år sedan*
Meus. Ville bara kommentera att du har fel när du skriver irriterande cut scenes som man inte kan ta bort. Du kan faktiskt ta bort cut scenes. Bara om du trycker på options knappen sedan på "skippa " bara för att du inte vet hur man gör det betyder det inte att det inte finns.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1