Kategorier
Prisjakt

Unregistered88a8a1ae

7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Sulman Yard (Unisex)
1.8
(1)
599 kr
4 månader sedan
Den stövel jag fick stank som gamla ruttna ägg och gammalt ruttet gummi. Den nya modellen är mycket mindre och snävare än den tidigare, gummit är stelt och "torrt" och glanslöst. Känns väldigt mycket sämre än tidigare modellen. Lämnade tillbaks på öppet köp.
Epson WorkForce WF-2010W
2.4
(6)
699 kr
3 år sedan*
Fungerar bra, dock bör man göra en del inställningar för att få till bra utskrifter. Från start så skriver den ut på tok för mörkt, man bör ha som regel att ändra upp ljusnivån till +4 för att efterlikna det som visas på skärmen. Även färgerna kan vara på tok fel utan lite justeringar, men med lite pill går det att ordna till. Den största nackdelen är att hjulen som matar fram pappret ligger väldigt tight mot golvet så det blir små små ränder i pappret av tänderna som för fram pappret, det är knappt synligt men det syns om man tittar noga, så ska det naturligtvis ej vara egentligen. Skrivaren fungerar med pirat-bläck, således är den ganska prisvärd då man kan få¨tre uppsättningar patroner för strax under hundralappen.
*Redigerades 3 år sedan
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan*
Värdelöst företag som inte kan leverera produkt. Skjuter ständigt upp leveranstiden, helt värdelösa. Har krävt ersättningav dom för var dag som varan varit försenad och ej levererats som utlovats med 500SEK / dag. Återstår att se om de kommer att betala detta.
*Redigerades 3 år sedan
Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB
4.5
(413)
6 år sedan*
Vad ska man säga.. Har haft telefonen i 3 års tid nu, helt underbar och har mer funktioner än jag kan önska (än idag!) Aldrig några problem, har fungerat felfritt i alla år.. Måste vara bästa mobilen någonsin (i mitt tycke) Fruktar den dagen den lägger av och man måste skaffa något nytt.. lär inte vara lätt att hitta något som kommer upp i den här kvalitén.
*Redigerades 6 år sedan
Sony MDR-XD150
1.5
(1)
153 kr
6 år sedan*
Jag har haft två exemplar av dessa hörlurar. Första paret köpte jag på flygplatsen Narita i Tokyo på väg hem, tyckte redan då att dom klämde rejält över huvudet, fick stora ojämnheter och gropar i huvudet, samt ont av att ha dom på, oavsett justerande så sitter dom väldigt oskönt på. Dom varade kanske 3 veckor innan jag råkade slita av kabeln vid 3,5mm anslutningen. Köpte ett par nya eftersom jag använt hörlurarna under en pågående inspelning av ett album och ville försäkra mig om samma omfång osv. Men som sagt, dom är väldigt obekväma och jag kan inte ha dom på mig utan att på värk och ont i huvudet, Mycket jobbigt. Ljudet är helt okej annars, så det är synd att dom är så otroligt obekväma, finns inget mjukt material upptill, bara hård plast som dessutom av någon oförklarlig anledning har en skena mitt upptill så att det ska bli än mer obekvämt?? Sedan är det också en nackdel att dom har dubbla kablar på vardera sida om höger / vänster, onödigt.
*Redigerades 6 år sedan
Philips SPA2600
2.3
(4)
9 år sedan*
Fungerar fint till PC, men att koppla till TV kan man glömma... Basen är helt okej för lättare användning.
*Redigerades 9 år sedan
LG 42PJ350N
4
(19)
9 år sedan*
Har haft min tv i två års tid nu och det har inte varit några som helst problem! Fungerat perfekt ända från start! Kanonbra bild över vanlig antennkabel och fantastisk bild när man kopplar in HDMI. Det enda jag saknar är möjlighet att spela upp filmer direkt från USB.
*Redigerades 9 år sedan